julia ve melekleri

stiii sana eşlik etmek istiyormuş culimm utanmış söyleyememiş

paçalarımdan dürüstlük akıyor napiyim

geçti daha da söylemem

stiii sana eşlik etmek istiyormuş culimm utanmış söyleyememiş

paçalarımdan dürüstlük akıyor napiyim

Ben culiye eşlik edersem değil topikte kk da kimse kalmaz karantina bölgesi ilan edilir

Paçalarını bağlarsan sorun çözülür belki akmaz :26:

Söyle nickim nasıl bi yerse

Önceden gelirdi yine şmdi o da yok

İnsanın bazen canı çekiyo be senin çekmiyo mu çekse de gidemezsn gerçi bebeyle

anında can mı verdi

Bebe yokken de gitmiyodum :) ben kalabalık ortamları sevmiyorum düğüne bile gitmem. Sinemaya gidesim var ama bebişim yüksek sesten etkilenir diye gidemiyorum. Bikaç gündür evdeyim çok sıkıldım kendimi çarşıya atasım var

önceden ex'e söylüyordum. o daa yazık yaaa Allah can vermiş öldürmeyelim diyorduu. korkuyon mu yoksa sen dedim anında aslan kesildi
Söyle nickim nasıl bi yerse

Önceden gelirdi yine şmdi o da yok

İnsanın bazen canı çekiyo be senin çekmiyo mu çekse de gidemezsn gerçi bebeyle

anında can mı verdi

biraz direndii sonra pörsüdü tavanda asılı kaldı hasbam dedim ama ona kibarca yarın git dedim oğlum bak git dedim dinlemedi bende öldürdüm

Ay ben korkmak değil korkmuyorumda bacaklarında huylanıyorum ıyy düşününce bile ürperdim

Ben culiye eşlik edersem değil topikte kk da kimse kalmaz karantina bölgesi ilan edilir

Paçalarını bağlarsan sorun çözülür belki akmaz :26:

espirimiydi bu şimdi stiiii paçalarımı bağlayamam havasız kalır biryerlerim olmaz cıkks töbe töbee

sanat hayatıma bu gece sonverdim sayenizde

ağzı açık dinler beni bide üstüne göbek dansı yapıorum ona

huuuu bak bu göbek dansıı fena şeyler getiriyor aklımaa.. ben geri çekildim stiii atlar şimdi

At vala bnde uzun bi süredir gitmedim çarşıya

Bi gitmem lazım aslında ihtiyaçlarım var ama üff snir oluyorum işte öyle

Yok mu daha bi sancı belirtisi falan kız

Hahahah

Olsun sen uyarmışsın

antonyoda başka seyler anlar dimiii aman anlasın bekret durdu bu saate kadar ne işe yaradı alsın gitsin

espirimiydi bu şimdi stiiii paçalarımı bağlayamam havasız kalır biryerlerim olmaz cıkks töbe töbee

Yoo öneriydi beğenmedin mi :26:

striptiz miiiiiiiiiii wowwwwwwwww

yarın da onu yapayım bari a kadar gelmezsem bilin kiii sevişgenliğeee daldık

İvvettt striptizz en seksi en şükela danss dikicen eve boruyu çevresinde dönücen adamında gözleri dönücek

Sonrası yok sonrası sefişmeli öpüşmeli orasına bişi diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…