Taammm yaa gel azıcık dinleyek nasılmış dediğine göre güzel olmalı
Iyy bebnim örümcek fobim vardır :18::18::18:
Ahahaha bizim durum kızgın kumlardan seerin sularadan çıkıp serin dulardan okyanus dibine doğru son sürat gitmektebiz boğulmadan şapalım
stiii sana eşlik etmek istiyormuş culimmutanmış söyleyememiş
paçalarımdan dürüstlük akıyor napiyim
stiii sana eşlik etmek istiyormuş culimmutanmış söyleyememiş
paçalarımdan dürüstlük akıyor napiyim
İyiymiş yaa valla oohh hayat sana güzel bizde dilomla sıkıntıdan kafalarımızı duvarlara vuralım dmi dilo
Ben sana şarkı söylerim bebişim
geçti daha da söylemem
Ben culiye eşlik edersem değil topikte kk da kimse kalmazkarantina bölgesi ilan edilir
Paçalarını bağlarsan sorun çözülür belki akmaz :26:
Söyle nickim nasıl bi yerse
Önceden gelirdi yine şmdi o da yok
İnsanın bazen canı çekiyo be senin çekmiyo mu çekse de gidemezsn gerçi bebeyle
anında can mı verdi
Antonyoy sesinlemi bağladın kıs ona gecelerde şarkı söylersin sen
Taammm yaa gel azıcık dinleyek nasılmış dediğine göre güzel olmalı
Iyy bebnim örümcek fobim vardır :18::18::18:
Ahahaha bizim durum kızgın kumlardan seerin sularadan çıkıp serin dulardan okyanus dibine doğru son sürat gitmektebiz boğulmadan şapalım
Söyle nickim nasıl bi yerse
Önceden gelirdi yine şmdi o da yok
İnsanın bazen canı çekiyo be senin çekmiyo mu çekse de gidemezsn gerçi bebeyle
anında can mı verdi
sanat hayatıma bu gece sonverdim sayenizde
ağzı açık dinler benibide üstüne göbek dansı yapıorum ona
önceden ex'e söylüyordum. o daa yazık yaaa Allah can vermiş öldürmeyelim diyorduu. korkuyon mu yoksa sen dedimanında aslan kesildi
biraz direndii sonra pörsüdü tavanda asılı kaldı hasbamdedim ama ona kibarca yarın git dedim oğlum bak git dedim dinlemedi bende öldürdüm
H.b cülo :) çok akışkansınız telden yetişemiyorum :) pcninde şarjı yok takmaya üşeniyorum
Sneşn son veresin varmış sanki
Direk dansını denemelisin
Ben culiye eşlik edersem değil topikte kk da kimse kalmazkarantina bölgesi ilan edilir
Paçalarını bağlarsan sorun çözülür belki akmaz :26:
sanat hayatıma bu gece sonverdim sayenizde
ağzı açık dinler benibide üstüne göbek dansı yapıorum ona
Sneşn son veresin varmış sanki
Direk dansını denemelisin
Bebe yokken de gitmiyodum :) ben kalabalık ortamları sevmiyorum düğüne bile gitmem. Sinemaya gidesim var ama bebişim yüksek sesten etkilenir diye gidemiyorum. Bikaç gündür evdeyim çok sıkıldım kendimi çarşıya atasım var
önceden ex'e söylüyordum. o daa yazık yaaa Allah can vermiş öldürmeyelim diyorduu. korkuyon mu yoksa sen dedimanında aslan kesildi
biraz direndii sonra pörsüdü tavanda asılı kaldı hasbamdedim ama ona kibarca yarın git dedim oğlum bak git dedim dinlemedi bende öldürdüm
tak kız sohbet güzel
anlamadım :26::26:
espirimiydi bu şimdi stiiiipaçalarımı bağlayamam havasız kalır biryerlerim olmaz cıkks töbe töbee
huuuu bak bu göbek dansıı fena şeyler getiriyor aklımaa.. ben geri çekildim stiii atlar şimdi
Ay ben korkmak değil korkmuyorumda bacaklarında huylanıyorum ıyy düşününce bile ürperdim
H.b cülo :) çok akışkansınız telden yetişemiyorum :) pcninde şarjı yok takmaya üşeniyorum
Hangisini anlamadın ilk cümleyimi ikinci cümleyimi yoksa ikisinimi
espirimiydi bu şimdi stiiiipaçalarımı bağlayamam havasız kalır biryerlerim olmaz cıkks töbe töbee
striptiz miiiiiiiiiii wowwwwwwwww
yarın da onu yapayım bari a kadar gelmezsem bilin kiii sevişgenliğeee daldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?