İzledikçe daha fena bağımlılık yapıyo zaten o surat mimikleri falan
Evett güzel şarkı nil işte yine konuşturmuş tarzını
Sağol kuzum beklediğim bişi yok canım çok sıkıldı bugün
O nasıl bişimişvuu ama tam benlik bişimiş
ahahaha dilşah
Şimdi yazar burada magnumun olayım diye cümleye girecekti sonra sonundaki fiilden korktu ve vazgeçti
bayılıorum zten nilin şarkılara 5 kere gittim konserine
sen beğenmedin mi şarkımııı
kız size kendi sesimleee bir gün şarkı sölicem
sen beğenmedin mi şarkımııı
kız size kendi sesimleee bir gün şarkı sölicem
mimiğine gurban
aynen yaa bende çok daraldım bugünbi ara duvara kafa atasım geldi valla öyle daraldım
aynen yaa bende çok daraldım bugünbi ara duvara kafa atasım geldi valla öyle daraldım
yazar neden korku okuyucu anlamadı:26:
Off konser deme bana ya konsere gitmek istiyorum bende bayadır yaşadığım yer ne biçim bi yerse ne gelen var ne giden çıldırıcam bağıra bağıra şarkı söylemek istiyorum
Kız yazıcam yazıcam bir türlü yazamıyorum nilin o şarkısını çok beğeniyorum be ya bunu dicektim bir trülü fırsat bulamadım
tamam hopörleri kapatıyorum hemen
haber verdiğin iyi oldu
tamam hopörleri kapatıyorum hemen
haber verdiğin iyi oldu
sen gel bursaya ben seni götürürüm konsereee
ehehe deli kız
Kızım niye öyle diyorsun
Hiç öyle söylenir mi
Ben öylemi yapıyorum
Yoo ben sessizce hoporleri kapadım dinliyormuş gibi yapıcamsen niye çaktırıyorsun olayı
Gurbaneeey gurbaaaneeeey
Aynen yaa pöff yani pööööfffffffff
Çok konser oluyo mu orda
Off konser deme bana ya konsere gitmek istiyorum bende bayadır yaşadığım yer ne biçim bi yerse ne gelen var ne giden çıldırıcam bağıra bağıra şarkı söylemek istiyorum
Gurbaneeey gurbaaaneeeey
Aynen yaa pöff yani pööööfffffffff
ahahamagnumu nasıl yediğine bağlu ısırarak yiyosan sorun yok magnumun olayaım sısır beni derdim ama yalıyorsan şapamadım
sık sık cnm ayda 10 tane oluodur bnm duyduklarım cafelerde sanatçılar çıkıo ünlüüü
Ben sana şarkı söylerim bebişim
leydiii banyoma örümcek girmiş evde ilaç yoktuu nasıl öldürdüm dersinsaç spreyi ile:26: sıktım acımadım öldii:104::104:
cevap hakkımı saklı tutuyorum yoksam ban yirimmm senide bandıra bandıra yeriiimm yanii
Taammm yaa gel azıcık dinleyek nasılmış dediğine göre güzel olmalıcok sey kaçırırsınız sizbilirsnz
leydiii banyoma örümcek girmiş evde ilaç yoktuu nasıl öldürdüm dersinsaç spreyi ile:26: sıktım acımadım öldii:104::104:
cevap hakkımı saklı tutuyorum yoksam ban yirimmm senide bandıra bandıra yeriiimm yanii
sesimi duysan böyle demezdn amaaa
Kızım niye öyle diyorsun
Hiç öyle söylenir mi
Ben öylemi yapıyorum
Yoo ben sessizce hoporleri kapadım dinliyormuş gibi yapıcamsen niye çaktırıyorsun olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?