julia ve melekleri

Evett güzel şarkı nil işte yine konuşturmuş tarzını

Sağol kuzum beklediğim bişi yok canım çok sıkıldı bugün

aynen yaa bende çok daraldım bugün bi ara duvara kafa atasım geldi valla öyle daraldım
O nasıl bişimiş vuu ama tam benlik bişimiş

ahahaha dilşah

Şimdi yazar burada magnumun olayım diye cümleye girecekti sonra sonundaki fiilden korktu ve vazgeçti

yazar neden korku okuyucu anlamadı:26:

aynen yaa bende çok daraldım bugün bi ara duvara kafa atasım geldi valla öyle daraldım

yazar neden korku okuyucu anlamadı:26:

ahaha magnumu nasıl yediğine bağlu ısırarak yiyosan sorun yok magnumun olayaım sısır beni derdim ama yalıyorsan şapamadım

Off konser deme bana ya konsere gitmek istiyorum bende bayadır yaşadığım yer ne biçim bi yerse ne gelen var ne giden çıldırıcam bağıra bağıra şarkı söylemek istiyorum

sen gel bursaya ben seni götürürüm konsereee
Kız yazıcam yazıcam bir türlü yazamıyorum nilin o şarkısını çok beğeniyorum be ya bunu dicektim bir trülü fırsat bulamadım

ehehe deli kız

Gurbaneeey gurbaaaneeeey

Aynen yaa pöff yani pööööfffffffff

leydiii banyoma örümcek girmiş evde ilaç yoktuu nasıl öldürdüm dersin saç spreyi ile:26: sıktım acımadım öldii:104::104:

ahaha magnumu nasıl yediğine bağlu ısırarak yiyosan sorun yok magnumun olayaım sısır beni derdim ama yalıyorsan şapamadım

cevap hakkımı saklı tutuyorum yoksam ban yirimmm senide bandıra bandıra yeriiimm yanii

Ben sana şarkı söylerim bebişim

Söyle nickim nasıl bi yerse

Önceden gelirdi yine şmdi o da yok

İnsanın bazen canı çekiyo be senin çekmiyo mu çekse de gidemezsn gerçi bebeyle

anında can mı verdi

cok sey kaçırırsınız sizbilirsnz
Taammm yaa gel azıcık dinleyek nasılmış dediğine göre güzel olmalı

Iyy bebnim örümcek fobim vardır :18::18::18:

Ahahaha bizim durum kızgın kumlardan seerin sularadan çıkıp serin dulardan okyanus dibine doğru son sürat gitmekte biz boğulmadan şapalım

sesimi duysan böyle demezdn amaaa

stiii sana eşlik etmek istiyormuş culimm utanmış söyleyememiş

Kızım niye öyle diyorsun
Hiç öyle söylenir mi

Ben öylemi yapıyorum
Yoo ben sessizce hoporleri kapadım dinliyormuş gibi yapıcam sen niye çaktırıyorsun olayı

paçalarımdan dürüstlük akıyor napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…