julia ve melekleri

sadece boru dikilmez amaaa haaaaa anladın sen

At vala bnde uzun bi süredir gitmedim çarşıya

Bi gitmem lazım aslında ihtiyaçlarım var ama üff snir oluyorum işte öyle

Yok mu daha bi sancı belirtisi falan kız

Hahahah

Olsun sen uyarmışsın

yaniii insaniyetle uyarıda bulundum benim bölgem burası hoooppp dedim dinlemedi

antonyoda başka seyler anlar dimiii aman anlasın bekret durdu bu saate kadar ne işe yaradı alsın gitsin

hahahaha bak stii benden önce yazmışş. direk dansı geldi aklıma hemen kuzuuu niyeti bozmuş gördüm seni

yaniii insaniyetle uyarıda bulundum benim bölgem burası hoooppp dedim dinlemedi

hahahaha bak stii benden önce yazmışş. direk dansı geldi aklıma hemen kuzuuu niyeti bozmuş gördüm seni

yetti canıma gayriiii bozdum valla niyet falan

3 leme olmalı 2 de bıraktık kriterleri üçle onu

hemde öldürürüm

geçtim ben onuu culi'nin dansına odaklandım şuanda

yetti canıma gayriiii bozdum valla niyet falan

isyaaeennn ettin sonunda

Direkden sıkılınca diğerine geçersin oradan dans edersin konuşturma beni culya bak sonra tpiğin şeysi bozuluyormuş

zEM zemle abdest aldırılıyorlarmış benden sonra

neysi bozuluyormuşş:26: şikayet mi var zemzemle abdest kısmında sandalyeden düşme kıvamına geldim stim çoookkk yaşa

isyaaeennn ettin sonunda

neysi bozuluyormuşş:26: şikayet mi var zemzemle abdest kısmında sandalyeden düşme kıvamına geldim stim çoookkk yaşa

isyan bayrağını çekiorum

bundan sora bekret mekret yok yani yarın geceden sora

Direkden sıkılınca diğerine geçersin oradan dans edersin konuşturma beni culya bak sonra tpiğin şeysi bozuluyormuş

zEM zemle abdest aldırılıyorlarmış benden sonra

hepimiz cenabet olduk leynn

sevişmeden dus alan topik elemanlarım bnm

Yoh ya kim şikayet edecek hepimizin içinde var ahhaha düşme sıkı tutun

ben bii gayfeee yapıyım geliyorum ister misin sende bebek

isyan bayrağını çekiorum

bundan sora bekret mekret yok yani yarın geceden sora

ahahaha ertesii günkii bdv ekşini senden desene gaza geldimm bekreti verdimmm napcam ben şimdii cevap yazcam sana hemen "oldu da bitti maşallah nazar değmez inşallah"

Bu video buraya eklendi ise eğer günün anlam ve önemine uygun olacak

[video=facebook;10151855858001008]https://www.facebook.com/photo.php?v=10151855858001008&set=vb.40213366007&type=2&theater[/video]

Hangi eksin gi

açmam ki ben bekretim gitsede ben yasamak istediysem yaamışımdır işman olmam pişman olacağım şeyi yapmam zaten
Bu video buraya eklendi ise eğer günün anlam ve önemine uygun olacak

[video=facebook;10151855858001008]https://www.facebook.com/photo.php?v=10151855858001008&set=vb.40213366007&type=2&theater[/video]

leyn bana özelden link at bidebendenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…