julia ve melekleri

Ben olcem evet

bende istiyeyim diyorum sonra uyuyanı uyandırmaya gerek yok :&0: neden istiyorsunuz felan filan bi bakarlar ooo daha içeri sokmazlar bizi ahahah

yok biz şeyden bahsediyordur ata nasıl binilir o anlamda yaniii şey ben dahada batırdım galiba sustum:26::78:

cristinanın bu klibini koymazsam çatlarım

[video=youtube;wt-tHcQR67Y]http://www.youtube.com/watch?v=wt-tHcQR67Y[/video]

tamam culiii fena sinyaller aldım senden bu gece. olurda bi kaç gün uğramazsan topiğe bilecemkiii sen direk dansındasın fialn filan iştee

[video=youtube;sUXlI9N1WZY]http://www.youtube.com/watch?v=sUXlI9N1WZY[/video]

dimi mini etek aldımbugunnn yarnda kot mini alcamm yaz gelio denize giidince giyerim

Bence sen onları ilk antonyoda dene

cokda güzel olur pekde güzelolur

Ay şöyle yapıcam eve asfalt delici alıcam açıcam bunu delicem asfaltı delicem asfaltı

yok biz şeyden bahsediyordur ata nasıl binilir o anlamda yaniii şey ben dahada batırdım galiba sustum:26::78:

Bencede senın susman bizim hayrımıza oalcak gibi

Ay şöyle yapıcam eve asfalt delici alıcam açıcam bunu delicem asfaltı delicem asfaltı

heee giyeyimde basıma kötü işler gelsin gazozuma ilaç katsın demi

asvalt delici ile mi delcen lan bekretiniiii şey kutunu pardon

Bencede senın susman bizim hayrımıza oalcak gibi

tamam ben susarımda bu culiyi napcaz culiyi fantazii dyorr yarın diyorr kız koptu gidiyor

yarın için cok değişik fantaziler geliştirdim şekerimmm

ayol ben heç bilmem öyle şeyler

heee giyeyimde basıma kötü işler gelsin gazozuma ilaç katsın demi

asvalt delici ile mi delcen lan bekretiniiii şey kutunu pardon

haahaha yok ben asfaltı delcem sadece onu başkası ahaha

Çok pisledik biz bu gece ama hadi bakalım

tamam ben susarımda bu culiyi napcaz culiyi fantazii dyorr yarın diyorr kız koptu gidiyor

ayol ben heç bilmem öyle şeyler

Gitsin anacım tutma 26 senedir durduğu kabahat kırsın zincirlerini
OnA TARkandan kırz zincirlerini armağan ediyorum

haahaha yok ben asfaltı delcem sadece onu başkası ahaha

Çok pisledik biz bu gece ama hadi bakalım

ayol ne var be hayatın gerçeklerini suyun üstüne çıkardıkkkk sadeceeehey allam sankiii kimse bilmio bunlarıııı bizde ayıp yok sadece

hiç ekşin yok bu gece bdv'de peh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…