Bende severdim aceba diyorum fona bunu koysak
Ben olcem evet
bende istiyeyim diyorum sonra uyuyanı uyandırmaya gerek yok :&0: neden istiyorsunuz felan filan bi bakarlar ooodaha içeri sokmazlar bizi ahahah
dimi mini etek aldımbugunnn yarnda kot mini alcammyaz gelio denize giidince giyerim
yok kız ciddiye baglamadımdaaa o an bnm için çok özel olur yasasamdaagelip burda konu açmam tadını çıkarmaya bakarım giden gittiii zaten o andaaa kalan sağlarla idare etcez
dimi mini etek aldımbugunnn yarnda kot mini alcammyaz gelio denize giidince giyerim
cokda güzel olur pekde güzelolur
yok biz şeyden bahsediyordur ata nasıl binilir o anlamda yaniii şey ben dahada batırdım galiba sustum:26::78:
tamam culiii fena sinyaller aldım senden bu gece. olurda bi kaç gün uğramazsan topiğe bilecemkiii sen direk dansındasın fialn filan iştee
Bence sen onları ilk antonyoda dene
Ay şöyle yapıcam eve asfalt delici alıcam açıcam bunu delicem asfaltı delicem asfaltı
Bence sen onları ilk antonyoda dene
Ay şöyle yapıcam eve asfalt delici alıcam açıcam bunu delicem asfaltı delicem asfaltı
Bencede senın susman bizim hayrımıza oalcak gibi
yarın için cok değişik fantaziler geliştirdim şekerimmm
heee giyeyimde basıma kötü işler gelsin gazozuma ilaç katsın demi
asvalt delici ile mi delcen lan bekretiniiii şey kutunu pardon
tamam ben susarımda bu culiyi napcaz culiyifantazii dyorr yarın diyorr kız koptu gidiyor
ayol ben heç bilmem öyle şeyler
haahaha yok ben asfaltı delcem sadece onu başkası ahaha
Çok pisledik biz bu gece ama hadi bakalım
ayol ne var be hayatın gerçeklerini suyun üstüne çıkardıkkkk sadeceeehey allam sankiii kimse bilmio bunlarıııı bizde ayıp yok sadece
haahaha yok ben asfaltı delcem sadece onu başkası ahaha
Çok pisledik biz bu gece ama hadi bakalım
Gitsin anacım tutma 26 senedir durduğu kabahat kırsın zincirlerini
OnA TARkandan kırz zincirlerini armağan ediyorum
hiç ekşin yok bu gece bdv'de peh
Bu site bi tuhaf anacımburada herşey konuşulmuyor ahahaha
hiç ekşin yok bu gece bdv'de peh
Bzi ekşınız kızım bdv deki ekşını napcanburayı ekşınlayacaklar bilseler
Dilşah sen bu konuyu okudun mu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692556&page=6&p=34048567#post34048567
Bburada yeterince ekson varhatunlar kudurdu iyice
En okudum bunu, herseydrn bisey cikarmaya calisiyor simdiki genclik...Dilşah sen bu konuyu okudun mu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692556&page=6&p=34048567#post34048567
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?