nicki okuyunca direk bu evli cocuk da var kesin dedim amaa tutmadı
Bende 3 gün oldu baslayaliohhh hamarat kizce az bende yapsam ne iyi olur he canim biz tanismadik sanirim ben kendimi tanitmistim.. sende tanitirmisin
kizlar size iyi sohbetler ben yatiyim sabah spora gdicem nasipse :) iyi gecelr sevgiyle kalin
kizlar size iyi sohbetler ben yatiyim sabah spora gdicem nasipse :) iyi gecelr sevgiyle kalin
Iyi geceler canimkizlar size iyi sohbetler ben yatiyim sabah spora gdicem nasipse :) iyi gecelr sevgiyle kalin
Anam bu topige gelen evlenmek istiyoryoook anacim nerdeee evleneydim iyiydi
daha ne cikardi o sinirle ortaya bilemedim . Pendik canim sen peki? Yad kac isim nedir?
iyi gecelerne güzel millet spor yapıyo biz oturmuş tıkınoyoz
saol canım ayyy benim de 20lik korkaklar çekmiyolar da
iyi gecelerne güzel millet spor yapıyo biz oturmuş tıkınoyoz
Iyi geceler canim
Anam bu topige gelen evlenmek istiyordamat adayi var mi
Olsun korkak olsunlarrsikinti yoksa bence hiic dokunma
Bende 3 gün oldu baslayaliokadar hamarat degilim yani ben 24 yasindayim, bekarim, almanyada yasiyorum, coluk cocuk yok, trakyaliyim
Evet seni yalniz birakmamliyizevlenin tabi yaa bi ben varım aranızda olmuyo böle
Iyi geceler canim
Anam bu topige gelen evlenmek istiyordamat adayi var mi
Göbis lazim gitsin, sende üsenme yap azcik spor bak bi tavsiye veriyim squat yapMasallahhhholsun oda bisi bak ben yapamiyom usengeclikten abee sende bendensin bea annem benim edirneli
Evet seni yalniz birakmamliyizbana kalsa evlenirim de sevgülü yok malesef kismetim cikmadi henüz
Oh iyimis en azindan var birihemen hemen ayni yas gruplari oluncaa boyle oluyor sanirim varr varrr olmamii da babafan gecemedik (
Beylerbeyinde oturuyorum ist de köprüden önce son çıkış
Ama şuan antalyaki evdeyiz 22 canım yaşım memnun oldum
Ne yalan söyliyim cnm ya bende tadini cikariyorumOlur hepsi acele etmeyin hanımlar tadını çıkarın bekarlığın bana bakın ben evlilikten korkuyorum saklayamam yani boyfriendimle takılıyoruz öyle aynı evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?