julia ve melekleri

kizlar size iyi sohbetler ben yatiyim sabah spora gdicem nasipse :) iyi gecelr sevgiyle kalin

ohhh hamarat kizce az bende yapsam ne iyi olur he canim biz tanismadik sanirim ben kendimi tanitmistim.. sende tanitirmisin
Bende 3 gün oldu baslayali okadar hamarat degilim yani ben 24 yasindayim, bekarim, almanyada yasiyorum, coluk cocuk yok, trakyaliyim

Bende 3 gün oldu baslayali okadar hamarat degilim yani ben 24 yasindayim, bekarim, almanyada yasiyorum, coluk cocuk yok, trakyaliyim

Masallahhhh olsun oda bisi bak ben yapamiyom usengeclikten abee sende bendensin bea annem benim edirneli

Masallahhhh olsun oda bisi bak ben yapamiyom usengeclikten abee sende bendensin bea annem benim edirneli
Göbis lazim gitsin, sende üsenme yap azcik spor bak bi tavsiye veriyim squat yap marı ben edirneyi cok severim aslinda memleketin heryerini severim bende lüleburgazdan

Evet seni yalniz birakmamliyiz bana kalsa evlenirim de sevgülü yok malesef kismetim cikmadi henüz

Olur hepsi acele etmeyin hanımlar tadını çıkarın bekarlığın bana bakın ben evlilikten korkuyorum saklayamam yani boyfriendimle takılıyoruz öyle aynı evde

Olur hepsi acele etmeyin hanımlar tadını çıkarın bekarlığın bana bakın ben evlilikten korkuyorum saklayamam yani boyfriendimle takılıyoruz öyle aynı evde
Ne yalan söyliyim cnm ya bende tadini cikariyorum geziyorum tozuyorum egleniyorum. Annem hep diyor baba evinde merkiniz neDe varsa yapin yarin öbürgün kocaniz nasil biri olur bilemeyiz.. hakli kadin valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…