julia ve melekleri

Ne yalan söyliyim cnm ya bende tadini cikariyorum geziyorum tozuyorum egleniyorum. Annem hep diyor baba evinde merkiniz neDe varsa yapin yarin öbürgün kocaniz nasil biri olur bilemeyiz.. hakli kadin valla.

Doğru diyo bak annen giy kız minileri içinde kalmasın
Bekarlık sultanlık diye boşuna dememişler

Göbis lazim gitsin, sende üsenme yap azcik spor bak bi tavsiye veriyim squat yap marı ben edirneyi cok severim aslinda memleketin heryerini severim bende lüleburgazdan

Ahhh ahhh insallahh bir hemserii bukdum kendime annemde mericli marii

kızlarbir kez daha sorayım eski arşiv gazete bulabileceğim bir yervar mı :26:

İstediğin gazetenin wep sayfasına girip arşiv bölümünden bakabilir ya da iletişim bilgilerinden gazeteyi isteyebilirsin ayrıca halk kütüphanelerinde bulunması gerekir julim napcan ki sen

Cnm benim aklima üniversite geliyor bizim buradaki unilerde oluyor eski gazeteler :26:
Hııı ozaman antremanlı olcan desene
Ivitt sanirim öyle olucam
Aynen coook sukur evet zor canim ikna nasil edicem bilemiyorumm offf(
Nekadar zor oldugunu biliyorum cnm ya ama güzelce oturup konustugun zaman ikna olur. Tabi ilk basta karsi cikar belki bagirir ama annenin yardimiyla yoluna girer hersey

İstediğin gazetenin wep sayfasına girip arşiv bölümünden bakabilir ya da iletişim bilgilerinden gazeteyi isteyebilirsin ayrıca halk kütüphanelerinde bulunması gerekir julim napcan ki sen

bnmkine doğum günü hediyesi dogdugu tarihi hediye etcem güzel olmaz mı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…