julia ve melekleri

ofgfgffffffffffffff

Merhabaaaa melenklerr :118:

iyilik cancağızım :) senden naber tatlım :)

İyiyim kuzum toparlaniyordum carsiya gudicem de cuma gunu bnmkinin d.gunu ama ne almalıyım en ufak bir fikrim yok sansina artik

iyiyymmm sen naslsnn

İyiyim kuzum toparlaniyordum carsiya gudicem de cuma gunu bnmkinin d.gunu ama ne almalıyım en ufak bir fikrim yok sansina artik

iyiyim canım bende iyiyim çok şükür damla321_ sanırım senle tanışmadık biz hiç :)

ohhh iyi git gez dicem de havada soğuk cnım ama artık gidicen eeee hani gazete işi noldu? :18:

iyiyim canım bende iyiyim çok şükür damla321_ sanırım senle tanışmadık biz hiç :)

ohhh iyi git gez dicem de havada soğuk cnım ama artık gidicen eeee hani gazete işi noldu? :18:
evet tanışmadıkk

ben damla 21 yaşındayım bursadan katılıyorum evli bekar okuma çalışma

Bekarım bekar nick ismimden evli olduğumu sanmış olabilirsin herkes öyle sanmıştı Çalışıyorum.. Sen peki?

Bekarım bekar nick ismimden evli olduğumu sanmış olabilirsin herkes öyle sanmıştı Çalışıyorum.. Sen peki?

bnde çalışyrmm aöl okuyrmm bekarımmm
sınavlar sınavlar:26:

bnde çalışyrmm aöl okuyrmm bekarımmm
sınavlar sınavlar:26:

sınavlar hiç bitmez zaten öğrencilik hayatı boyunca okurken çalışmak hele çok zor bravo sana :) ne işle meşgulsun peki?

sınavlar hiç bitmez zaten öğrencilik hayatı boyunca okurken çalışmak hele çok zor bravo sana :) ne işle meşgulsun peki?

muhasebe-işletme cnm :126::126::126::126:
sen ne işle meşgulsün

muhasebe-işletme cnm :126::126::126::126:
sen ne işle meşgulsün

İşler yoğun olsa gerek :18: bende özel bir şirkette mikrobiyoloji laboratuvarındayım. Mikrop mikrop işlerle uğraşıyorum işte

İşler yoğun olsa gerek :18: bende özel bir şirkette mikrobiyoloji laboratuvarındayım. Mikrop mikrop işlerle uğraşıyorum işte
ayn öyle bide bi şey atlanıncaa :18::18::18::18::18:
mikrobiyoloji nedir:44::44:

cnm ben çıkıyorum yarın görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…