julia ve melekleri

Len o kadar ban yedik mahpıs damlarında yattık bir don bir fanila göndermediniz.

Selam kizlarr 2 gündür ugrayamiyorum cünküü bi is buldum bende yakinda full time calisacagimm

nevrestemmmm katılan herkese başarılar dilerim
Len o kadar ban yedik mahpıs damlarında yattık bir don bir fanila göndermediniz.

ben sarma yolladım sana vermediler miii leynnnn

Selam kizlarr 2 gündür ugrayamiyorum cünküü bi is buldum bende yakinda full time calisacagimm

ayyycnm hayırlı olsun senin için

nevrestemmmm katılan herkese başarılar dilerim

ben sarma yolladım sana vermediler miii leynnnn

ayyycnm hayırlı olsun senin için
sagol cnm insallah hayirli olur

Selam canım hayırdır ne işi :26:

Ne sarması nerede ben görmedim kim yidi benim sarmalarımı

Cnm cerrahin yaninda resepsyonda calisicam :) botoks falan yapiyor doktorumuzzz

Onunla yolladıysan yemiştir tabi çok pis boğaz ohooo kızım nicoyla ne yoluyorsun andıkya düşer şimdi

bnm mapıs fobim var napim giremiorum oraya

aaaa ne güzelmişşş keyifli bir iş hem deee randevuları falan alcan yaniiibir neviiii asistan gibiii

Haddi beee vaoovv iyi yere girmişsin artık ufaktan yaşlanırken yakınlarda böyle bi dohtor iyi olurdu zate kendimede pay biçtim ya ne diyeyeim

aaaa ne güzelmişşş keyifli bir iş hem deee randevuları falan alcan yaniiibir neviiii asistan gibiii

Eveeettt mesela bugün 50 yasinda kadin geldi dudaklarinin etrafindaki kirisıklari gidermek istiyormus botoxla

Haddi beee vaoovv iyi yere girmişsin artık ufaktan yaşlanırken yakınlarda böyle bi dohtor iyi olurdu zate kendimede pay biçtim ya ne diyeyeim
gel tabi zamani geldimi bende evdekilere dedim ilk yapicagim sey alnimdaki kirisiklari laserle gidermek olucak diye babam eve almam seni öyle dedi hahahahaha

Yoksa sen hiç mahpısa düşmedin mi tabii bdv den fersah fersah kaçarsan sicil temiz kalır orası öyle bi yerki hiç alakası yokken kendini polemikten buluyorsun örnek ben gibi nasıl oldu hala anlamadım

Neyse bana dolma borçlusun

selam bebişlerim

Selam bekretdaşım

selam limonum nasılsın

arada sende memelerini şişirt
ahahaha meme yapmiyor malesef sadece yüzle ilgili mesela implant,cene,botox yüzdekili kırısıklari gideriyor, kulaklari atkaya yapiyor yatiriyor, ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…