Noldu sana bdv de :26:Yoksa sen hiç mahpısa düşmedin mitabii bdv den fersah fersah kaçarsan sicil temiz kalır orası öyle bi yerki hiç alakası yokken kendini polemikten buluyorsun örnek ben gibi nasıl oldu hala anlamadım
Neyse bana dolma borçlusun
Selam bekretdaşım
Yoksa sen hiç mahpısa düşmedin mitabii bdv den fersah fersah kaçarsan sicil temiz kalır orası öyle bi yerki hiç alakası yokken kendini polemikten buluyorsun örnek ben gibi nasıl oldu hala anlamadım
Selam bekretdaşım
aynı kuzu ya yuvarlanıp gidiyoruzselam limonum nasılsın
t
Yoksa sen hiç mahpısa düşmedin mitabii bdv den fersah fersah kaçarsan sicil temiz kalır orası öyle bi yerki hiç alakası yokken kendini polemikten buluyorsun örnek ben gibi nasıl oldu hala anlamadım
Selam bekretdaşım
gel tabi zamani geldimi bende evdekilere dedim ilk yapicagim sey alnimdaki kirisiklari laserle gidermek olucak diye babam eve almam seni öyle dedi hahahahaha
Sti bi konu var gördünmü canım sıkkın diye gördünmü
bi keredüştümbi keremYoksa sen hiç mahpısa düşmedin mitabii bdv den fersah fersah kaçarsan sicil temiz kalır orası öyle bi yerki hiç alakası yokken kendini polemikten buluyorsun örnek ben gibi nasıl oldu hala anlamadım
Selam bekretdaşım
ahahaha meme yapmiyor malesef sadece yüzle ilgili mesela implant,cene,botox yüzdekili kırısıklari gideriyor, kulaklari atkaya yapiyor yatiriyor, ....
Noldu sana bdv de :26:benim niye haberim yok
o bekret bize tutkal gibi yapıştı. sti ilk sana habaer vercem kurulunca
Ben bi lopez totosu alabilirim mesela
evetbi keredüştümbi kerem
öle her zaman dolma olmaz kaptırmasaydın napalım
oda iyimiş
gel tabi zamani geldimi bende evdekilere dedim ilk yapicagim sey alnimdaki kirisiklari laserle gidermek olucak diye babam eve almam seni öyle dedi hahahahaha
Gecmis olsun bekretcanBan yiedim kızın biri durup duruken ama gerçekten durup duruken benle kafayı bozmuş
yooo hemen görmeye gidiyorum
Tutkalmı ne tutkalı kız neyle yapıştıysa şuan dünyada bir kaşılığı yok o yapıştırıcının
Almanyada cnm :26: bende ilk onda duydum ama oluyormus..Kimmiş drbende alnımdakilerden hiç memnun değilim ama lzerle geçtiğini ilk kez duyuyorum :26:
bi keredüştümbi kerem
öle her zaman dolma olmaz kaptırmasaydın napalım
oda iyimiş
Kaptırmasamıydımnico gelsin soracam ben ona banane ben dolma istiyorum
ya bizi bıraksınlar raha rahat sevişelim böle dertlerimiz olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?