julia ve melekleri

tmm korusunlar ona bişy demyrm ama bu kadrda olunmaz bide şu gerçek var herzamn onlar yanımızda olamazlarki

diğer topictede bu konuyu konuşmuştukk hala sıkıyolarmı seni canım ? :26:
evde kaçan kızların çoğu böyle aileler yüzünden kaçıyo galiba ya Allah korusunda daha büyük kayalara çarpıyolar sonra zaten

sevgili varda burda değil seneye acısını çıkartıcaz inşallah

ahahaah bnde kız kardeş yada abla isterdim :2: sevgilimin 2 ablası var onlarla artık

SEVgilin olduğunu biliyorum yaw
Yok anacım erkek tarafıyla çok içli dışlı olma.İçinde kalsım o kardeş sevgisi ama olma

tmm korusunlar ona bişy demyrm ama bu kadrda olunmaz bide şu gerçek var herzamn onlar yanımızda olamazlarki

İşte hep o kısmı atlıyorlar bir gün yalnız kalacaksın seni sardıkları pamuklardan arınman gerekcek

,
yok bacım
aynı sıkıyorlar hala
yani demi en sert kayaya çarpıyrsun hata yapa yapa öğrenecksn ama böylede kısıtlanmz dışardki hayatı öğrenmek gerk içerden korunurken nasl olck zatn ben tamamyle salsınlarda demyrum sadce birz nefes alayım yeter

tamam o zaman

öyle tabi zamanla görücez herşeyi şimdi çok nadir görüyoruz birbirimizi sonuçta :18::18:

yani şimdi ben sıkıntıya fazla gelemyrum zorluklara fln hayat acımasız ama

tamam o zaman

öyle tabi zamanla görücez herşeyi şimdi çok nadir görüyoruz birbirimizi sonuçta :18::18:

Boşver ne kadar uzaklık o kadar mutluluk ben aynı mahllede oturduğum halde 6 ayda bir görüşüyorum çok iyi insanlar ama en güzelide böyle

yani şimdi ben sıkıntıya fazla gelemyrum zorluklara fln hayat acımasız ama

ah yawrucum hemde ne insanlar var.Ama ünini kazan başka bir şehirde oku en güzel tecrübe o.Gönderir mi ailen

hiç konuşmuşmuydun ailenle ? bu konuda ?
konuşmadıysan güzelce konuş derim yani bu şekilde bunalım gitmez yani canım yaa

amin canım bakalım işte karışık işlerrr

senin var mııııııı :123:

sözlüydüm ben söz attık mayısta 1 sene olacak sonrada bi iki kere denedim başkasıyla alışamadım yaapamadım sonra derslere verdim kendimi iş güç gidiyo öyle

Son düzenleme:
söyledim başka şehirde okuyacm ama pek bişi demyrlar ama pek gönülleride yok açıkcası

konuşdum ya annemle ama değişen bişy yok

damlacım inş. çözülür bu sorun en kısa zamanda ya

evmakinesii selaammm

benim iş biter iyi akşamlar size kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…