julia ve melekleri

zatn benm zamanımı alan pc ama çalışmama yardımcı olanda pc

hep ölee bebekim vallaa

bana yan etki kalp sıkışması nefes darlıgı ateş basması falan yaptı doğum kontrol mu bu :18:

evet çok sıkıntı şişlikte cabası

doğum kontrol mu bilmiyorum canım bunu duydum ama kullanmadım benim kullandıklarım tüylenme falan yaptı klasik hormon bozukluğu :26: benimkiler daha kötü vallaa

hep ölee bebekim vallaa

doğum kontrol mu bilmiyorum canım bunu duydum ama kullanmadım benim kullandıklarım tüylenme falan yaptı klasik hormon bozukluğu :26: benimkiler daha kötü vallaa
ders çalışmam gerek ama bak burdayımm

Çok haklısın canım benim.Gezmeni çok mu kısıtlıyorlar ?
Arkadaşlarınla çıkamıyormusun

aynenn bir de sevgilim burda olamayınca sürekli dışarı çıkmıyorum artık babam diyo niye bi yere gtmiyosun hep evdesin diye

erkek kardeşim vr liseye gidiyo senın canım

Oo senin baban baya aşmış artık tam kıvamında
Ne güzel canım.Tek çocuğum ben.Aşırı kardeş özlemi çekiyorum

Geç cevap veriyorum kızlar soryy

arkadaşlarımla pek görüşemym ama görüşmek istediğmde izin alıyrm bazn zorla zatn pek sık görüşemyz

evet kız çocuğumya pek salmıyorlar dışarıya güvenmyrlarmış mış

aynen tam kıvama geldi ama benım işler kesat

benımkı yok ki dışarı çıkıyım şans işte :2:
aa tek çocuk musun ben isterdim tek olmayı yada kız kardeşim olmasını

hep ölee bebekim vallaa

aa o daha kötü evet

midemde karnımda bir şeyler oluyo yaaa hadi bakalım inşallah umutluyum

kötü evet ilacı bırakınca gideceğini söyledi dr olmassa lazer işte çözüm daha beter şeyler olmasında aman

ayn o istediğimz sonuca ulaşana kadr savaşmak

kesinlikleee bebiko

arkadaşlarımla pek görüşemym ama görüşmek istediğmde izin alıyrm bazn zorla zatn pek sık görüşemyz

evet kız çocuğumya pek salmıyorlar dışarıya güvenmyrlarmış mış

Maalesef kendilerince doğru yapıyorlar.Ama saklayarak kötülüklerden koruyamazlar kendi başının çaresine bakmayı bilmen lazım.İşte bilmiyorum anne baba olunca belki bizde öyle oluruz

aynen tam kıvama geldi ama benım işler kesat

benımkı yok ki dışarı çıkıyım şans işte :2:
aa tek çocuk musun ben isterdim tek olmayı yada kız kardeşim olmasını

İşte bak hep bu terslikler baba kıvamda sevgili yok

Benimde önceliğim kız kardeş ama yokluktan erkeğe bile razıyım

sevgili varda burda değil seneye acısını çıkartıcaz inşallah

ahahaah bnde kız kardeş yada abla isterdim :2: sevgilimin 2 ablası var onlarla artık

tmm korusunlar ona bişy demyrm ama bu kadrda olunmaz bide şu gerçek var herzamn onlar yanımızda olamazlarki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…