- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.595
- 448
selam ablaa
hatırlıyorum kızı ve konusunu
başka biriylemi evlendi o arkadaş
hemde bu kadar kısa süredee
vay anasınııı demek istiyorum
elin sihirli değnek gibi değmiş kıza resmen :)
EVET CANIM SIRA BENDE

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ablaa
hatırlıyorum kızı ve konusunu
başka biriylemi evlendi o arkadaş
hemde bu kadar kısa süredee
vay anasınııı demek istiyorum
elin sihirli değnek gibi değmiş kıza resmen :)
ayrılma evet yalnızlık fobim var benm yalnız bırakma beni
evlenir abla içime öyle doğuyor benim. kız belliki herşeye he diyen tipten tam onun aradığı hp kendi dediği olacak. neden evlenmesinlerki. ev aldık borcuda bitiyor 1-2 yılı kaldı araba da var bütütn eşyalarımda sıfır alsınlar sefalarını sürsünler artık...
herşeyle suçluyor işte yalan söylemekle , başka birileriyle konuştuğumla :26::26:
sınava gidiyorum dersin kim bilir nereye gidiyosun olur , biraz geç cevap versen ne yapıydoun olur , akşam olur yatacaksın sen yatmıycaksın beni kandırıyosun olur vs vs
ama bu suçlamaları sadece yanımda yokken yapıyor yani : o şu an 10 saat uzaklıkta bir şehirde okuyor son senesi , ordayken psikolojisi böyle bozuluyo gelince böyle değil ama![]()
canım ne kadar yanlış şeyler bunlar ,
sana bunları yapmay ne hakkı varkı![]()
kuzum selam,
akışta gördüm,
belki kızı exi,n ailesi bulmuştur, kendilerinden biridir,
daha düne kadar sana yazılan adam hemen nasıl bu kadar ilerleyen bir ilişki içinde olsun ki,
ex seni unutmak için bu kadar hızlı bir ilişki içine girdi bence
seni severim bilirsin, şuan egonla çelişiyorsun
şöyle düşün, hayatında sevdiğin birisi olsaydı exin mutlu yada mutsuz olmasını tınlamayacaktın bilee
hepimiz bazı dönemlerde yaşadık bunları, tamamen yalnızlık duygusundan ötürü şuanki hislerin
uyuşmayan fikirler, farklı bakış açıları aşkı sevgiyi evliliği herşeyi öldürüyor.
ben sadece onu ve geleceğimiz düşünürken mutlu etmeye çalışırken o inanılmaz kırıyor sorun çıkartıyor her dakika o kadar yoruldum ki artık
bir şey deyınce de yok başkası var da sen ayrılmaya çalışıyosun da bıktıysan git istediğnle konuşta bilmem ne böyle şeyler söylüyo![]()
işte gofret yorumu harikasın kesinlikle katılıyorum canım sana![]()
sağol fallenim
iyisindir inşallah
Töbe yarabbim
hastamı bu yaaa kuzum çok zordur bu şekilde ilerlemek ya mahvolur insan![]()
oldum zaten canım hasta oldum üzüntüdennn dr üzüntü stres skıntı yapmıycaksın dedii ama nerdeee![]()
bak geçen okudum şu gezi olaylarında ölen cocugun annesi
üzüntüden kalp kapakları şişmiş ölmüş şok oldum
hiç bişey bizim hayatımızdan değerli değil
al karşına ne olucaksa olsun sonucu konuş
ben bu şekilde devam edemem söyle
konutuş canım yüzlerce kezz bu yüzden ayrıldığımızda olduuu her seferinde söz verdi düzeldi falan ama oraya gidince tekrar aynı şeyler oldu ordayken elimde değil sabret falan diyor ama insan bi zamandan sonra nefes alamıyoo
bana da bir gün öyle bişey olur kesinn![]()
Selam kızlar
julia naptin , düzeldi mı araniz ?
Eylül yine bozuşyunuz mu enişteyle ?
Cok sukur cnm duzeldiii
Sen nasilsin napiosunn![]()
Selam kızlar
julia naptin , düzeldi mı araniz ?
Eylül yine bozuşyunuz mu enişteyle ?
Cok sevindim canım
iyiyim bende , rutin şeyler iste