julia ve melekleri

hepsiii :31::31:

dayanacak ne gücüm ne sabrım kalmadı artık , ufak tefek yalan söylemelere de başladı artık çok üzülüyorum 2 yılıma :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Yapma böyle Eylül , sıkıntıya sokma kendini bu kadar
uzakmiydiniz birbirinize ?

Son düzenleme:
Yapma böyle Eylül , sıkıntıya sokma kendini bu kkararsız uzakmiydiniz birbirinize ?

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: uzaklaştıran o yalan da başladı tahammül edemiyorum artık yanında olamadığım için böyle oluyo elimde değil - laflarına inanmıyorum artık seven sevdiğini üzmez ne olursa olsun sırf benimle konuşmamak için telefonumu evde bıraktım şarjı yok diyor ama bir bakıyorum whtasapalaa facebooklara giriyor ağır geliyo insana :31::31::31:

hepsiii :31::31:

dayanacak ne gücüm ne sabrım kalmadı artık , ufak tefek yalan söylemelere de başladı artık çok üzülüyorum 2 yılıma :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Yazik deme cnm yaaaa ne olursa olsunnn sevdigin adamla gecirdigin hic bir an yazik degildir daha cok gencsin senn duzelecekk zamanlaaa aradaki mesafeler zor biliyorum senincok ama cok iyi anliyorummm :31:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: uzaklaştıran o yalan da başladı tahammül edemiyorum artık yanında olamadığım için böyle oluyo elimde değil - laflarına inanmıyorum artık seven sevdiğini üzmez ne olursa olsun sırf benimle konuşmamak için telefonumu evde bıraktım şarjı yok diyor ama bir bakıyorum whtasapalaa facebooklara giriyor ağır geliyo insana :31::31::31:

Bisilerin bittigini mi dusunuyorsun cnm ondaa :31:

Yazik deme cnm yaaaa ne olursa olsunnn sevdigin adamla gecirdigin hic bir an yazik degildir daha cok gencsin senn duzelecekk zamanlaaa aradaki mesafeler zor biliyorum senincok ama cok iyi anliyorummm :31:

Bisilerin bittigini mi dusunuyorsun cnm ondaa :31:

bilmiyorum ki yatıyorum diyor bakıyorum yatmamış internette takılmış vs bunun gibi şeyleri gözlemliyorum ; ama sorsan ben yalan söylüyorum ben yapıyorum herşeyi :ssz::ssz:

sorunca da senle doğru düzgün konuştuğumuz mu var da sana yazıyım diyo ama sorun çıkartan o zaten ben değilim ki :26::26:

seven insan böyle yapar mı sürekli suçlar mı her konuda , ben kımseden böyle bir şey duymadım :31::31:

bilmiyorum ki yatıyorum diyor bakıyorum yatmamış internette takılmış vs bunun gibi şeyleri gözlemliyorum ; ama sorsan ben yalan söylüyorum ben yapıyorum herşeyi :ssz::ssz:

sorunca da senle doğru düzgün konuştuğumuz mu var da sana yazıyım diyo ama sorun çıkartan o zaten ben değilim ki :26::26:

seven insan böyle yapar mı sürekli suçlar mı her konuda , ben kımseden böyle bir şey duymadım :31::31:

KaFasi karismistir belki cnm yaaa:31:

Mesajinda yazdıklarından eminmisin Eylül ?
Kotu seyler yazmak istemmem ama özellikle bir duruma , yaşadığınız bir olaya tepki olabilir mi ?

Yok öyle değil dersen , o zaman etraflica konuşup , daha sonra konuşmanın gidişatına göre yalnız basına da etraflica değerlendirme yapıp , bir karar vermek gerekebilir ?

Sana da , Ona da yazık . Zamanınıza yazık .

2 sene az degil tabi ama kalan ömre de yazık
Canim yaşayan sen oldugun icin en iyi tahlili sen yaparsin .

Mesajinda yazdıklarından eminmisin Eylül ?
Kotu seyler yazmak istemmem ama özellikle bir duruma , yaşadığınız bir olaya tepki olabilir mi ?

Yok öyle değil dersen , o zaman etraflica konuşup , daha sonra konuşmanın gidişatına göre yalnız basına da etraflica değerlendirme yapıp , bir karar vermek gerekebilir ?

Sana da , Ona da yazık . Zamanınıza yazık .

2 sene az degil tabi ama kalan ömre de yazık
Canim yaşayan sen oldugun icin en iyi tahlili sen yaparsin .

yok bir duruma falan değil genel tepkisi bu onun bir gun güzel konuşamıyoruz hemen bir şey çıkartıyo yanıma geldiğinde de bin pişmanlıklar sanki benı sadece yanındayken seviyormuş gibi , o kadar ağır suçlamalarda bulunuyo ki :50::50:

daha önce bu yüzden ayrılmamıza binnn pişman olup yeminler sözler vermesine rağmen yine aynı oluyoo , kendimi değersiz hissediyorum yaptıklarıyla sonra da elimde değil çok bunaldığım için oluyo falan diyo 1 değil 2 değil heeeep böyle :30::30:
haketmediğim şeyleri söylüyo düşün işte benle konuşmamak için telefonu evde bıraktım dedi ama bırakmamış :31::31::31:

Son düzenleyen: Moderatör:
:3: selam FallenAngel , naber ?

Son düzenleme:
Back
X