- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
Gececek cnm sende barısacaksınn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gececek cnm sende barısacaksınn![]()
ne zaman düzeldi ki zatennn![]()
istemiyorum artık bişeyy :26:
Kiyamam ya
asklar böyle canım ya ,
Bazen aşkla da aşksız da olmuyor![]()
Bunu icİnden gelerek mi soyluyorsun kirginlik kizginlikla mi ?
Ay ben bu halayli gulumsemeyi cok seviyordum tey teyyy![]()
hepsiii
dayanacak ne gücüm ne sabrım kalmadı artık , ufak tefek yalan söylemelere de başladı artık çok üzülüyorum 2 yılıma![]()
Yapma böyle Eylül , sıkıntıya sokma kendini bu kkararsız uzakmiydiniz birbirinize ?
hepsiii
dayanacak ne gücüm ne sabrım kalmadı artık , ufak tefek yalan söylemelere de başladı artık çok üzülüyorum 2 yılıma![]()
uzaklaştıran o yalan da başladı tahammül edemiyorum artık yanında olamadığım için böyle oluyo elimde değil - laflarına inanmıyorum artık seven sevdiğini üzmez ne olursa olsun sırf benimle konuşmamak için telefonumu evde bıraktım şarjı yok diyor ama bir bakıyorum whtasapalaa facebooklara giriyor ağır geliyo insana
![]()
Yazik deme cnm yaaaa ne olursa olsunnn sevdigin adamla gecirdigin hic bir an yazik degildir daha cok gencsin senn duzelecekk zamanlaaa aradaki mesafeler zor biliyorum senincok ama cok iyi anliyorummm![]()
Bisilerin bittigini mi dusunuyorsun cnm ondaa![]()
Yürü bee kim tutar seni![]()
![]()
bilmiyorum ki yatıyorum diyor bakıyorum yatmamış internette takılmış vs bunun gibi şeyleri gözlemliyorum ; ama sorsan ben yalan söylüyorum ben yapıyorum herşeyi
sorunca da senle doğru düzgün konuştuğumuz mu var da sana yazıyım diyo ama sorun çıkartan o zaten ben değilim ki :26::26:
seven insan böyle yapar mı sürekli suçlar mı her konuda , ben kımseden böyle bir şey duymadım![]()
KaFasi karismistir belki cnm yaaa![]()
uzaklaştıran o yalan da başladı tahammül edemiyorum artık yanında olamadığım için böyle oluyo elimde değil - laflarına inanmıyorum artık seven sevdiğini üzmez ne olursa olsun sırf benimle konuşmamak için telefonumu evde bıraktım şarjı yok diyor ama bir bakıyorum whtasapalaa facebooklara giriyor ağır geliyo insana
![]()
Ahahahaaa hadi bakalım , sizi artık nikah paklarTaktik uyguluyorum artikkk nikah masasina gidene kadar![]()
Mesajinda yazdıklarından eminmisin Eylül ?
Kotu seyler yazmak istemmem ama özellikle bir duruma , yaşadığınız bir olaya tepki olabilir mi ?
Yok öyle değil dersen , o zaman etraflica konuşup , daha sonra konuşmanın gidişatına göre yalnız basına da etraflica değerlendirme yapıp , bir karar vermek gerekebilir ?
Sana da , Ona da yazık . Zamanınıza yazık .
2 sene az degil tabi ama kalan ömre de yazık
Canim yaşayan sen oldugun icin en iyi tahlili sen yaparsin .
2 yıldır böyle be canım hep aynı şeyler iftira boyutunda suçmalar sonra gelince özür dileyip söz vermeler ama yıne aynı sonra![]()
Ahahahaaa hadi bakalım , sizi artık nikah paklar