julia ve melekleri

Sevgisiyle ilgili bir şüphen var mı ?
y
yok bir duruma falan değil genel tepkisi bu onun bir gun güzel konuşamıyoruz hemen bir şey çıkartıyo yanıma geldiğinde de bin pişmanlıklar sanki benı sadece yanındayken seviyormuş gibi , o kadar ağır suçlamalarda bulunuyo ki
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

daha önce bu yüzden ayrılmamıza binnn pişman olup yeminler sözler vermesine rağmen yine aynı oluyoo , kendimi değersiz hissediyorum yaptıklarıyla sonra da elimde değil çok bunaldığım için oluyo falan diyo 1 değil 2 değil heeeep böyle
haketmediğim şeyleri söylüyo düşün işte benle konuşmamak için telefonu evde bıraktım dedi ama bırakmamış

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında yokk ama bunlar olunca seven sevdiğine bunları yapar mı diye düşünmüyor değilim :50::50::50:

O zaman beklemekten başka yol yok gibi ne dersin ?
Görüştüğünüzde ciddi , karalı bir konuşma yapmalısın . Konuşmada rahatsızlığı dile getirmeli ve düzelmezse , bana bu kadar acı veren, üzen ilişkiyi daha ne kadar ayakta tutmaya çalışırım tarzı şeyler söylemelisin .

Sonrasında onun davranışlarına göre kendine yol çizmelisin bence . Tabi eğer sonuçlarına hazırsan bu kesin konuşmayı yapmalısın.
Yok ne olursa olsun vazgeçemem diyorsan , zamana bırakıp dua etmekten başka yapacak bişey yok bana kalırsa.

Bunlar benim fikrim eylülcüm , daha evvelde dediğim gibi en iyi yaşayan bilir. Ben burda okuduğum kadarı üzerinden yorum yapıyorum.
Hayırlısı olsun inşallah.

Sen biraz kendini çeksen bu aralar , bakalım o nasıl davranacak.

Arama , mesaj atma.

O arayınca da hiç bişey olmamış gibi konuş , mesaj atarsa cevap ver ama bir süre sen hep cevap veren ol . O seni merak etsin , arayınca da sitemvari konuşma , neden aramıyosun , nerdesin deme ,normal tarzda havadan sudan konuş

Davranışlarında değişiklik olur mu acaba , çok mu üstüne düşüyorsun ?

O zaman beklemekten başka yol yok gibi ne dersin ?
Görüştüğünüzde ciddi , karalı bir konuşma yapmalısın . Konuşmada rahatsızlığı dile getirmeli ve düzelmezse , bana bu kadar acı veren, üzen ilişkiyi daha ne kadar ayakta tutmaya çalışırım tarzı şeyler söylemelisin .

Sonrasında onun davranışlarına göre kendine yol çizmelisin bence . Tabi eğer sonuçlarına hazırsan bu kesin konuşmayı yapmalısın.
Yok ne olursa olsun vazgeçemem diyorsan , zamana bırakıp dua etmekten başka yapacak bişey yok bana kalırsa.

Bunlar benim fikrim eylülcüm , daha evvelde dediğim gibi en iyi yaşayan bilir. Ben burda okuduğum kadarı üzerinden yorum yapıyorum.
Hayırlısı olsun inşallah.

ahh be canım bu dediklerini daha önce yaptım ayrıldık olmadı braıştık olmadı daha ne yapayım bende bilmiyorum :30::30:

bu sene son senesi okulu bitsin de inşallah o zaman bakıcamm :ssz::ssz::ssz:

sağol canım teşekkürlerrr :29::29:

artık ilgisiz davranıcam zaten bendeee konuşmuyorsa yalvarmıycam hiç konuşalım bilmem ne diyeee :31::31::31:

çok başım ağrıyorrr kafam kalkmıyorrr...yazdıklarınızzı okuyamıyorumm yahuuu:36::36:

Sen biraz kendini çeksen bu aralar , bakalım o nasıl davranacak.

Arama , mesaj atma.

O arayınca da hiç bişey olmamış gibi konuş , mesaj atarsa cevap ver ama bir süre sen hep cevap veren ol . O seni merak etsin , arayınca da sitemvari konuşma , neden aramıyosun , nerdesin deme ,normal tarzda havadan sudan konuş

Davranışlarında değişiklik olur mu acaba , çok mu üstüne düşüyorsun ?

yok yokk ben bunu da yaptım ne oldu biliyo musun ben ilgimi kendimi çektikçe o daha ileri gitmeye başladı ben mesaj atmadıkça başkasıyla mı konuluyosun demelere başladı :ssz::ssz:

bişey yokmuş gibi davrandım daha beter oldu daha ne istiyo benden bılmıyorum :30::30:

yok yokk ben bunu da yaptım ne oldu biliyo musun ben ilgimi kendimi çektikçe o daha ileri gitmeye başladı ben mesaj atmadıkça başkasıyla mı konuluyosun demelere başladı :ssz::ssz:

bişey yokmuş gibi davrandım daha beter oldu daha ne istiyo benden bılmıyorum :30::30:

:50::50: Bak şimdi ne desem bilemedim.:50:

Ayrımcılık deme lütfen ,biz kızlar erkeklere bu tarz şeyler söyleyebiliyoruz , biraz kendimizi rahatlatmak için , onun ağzından duymak için , çok inandığımızdan değil aslında.
Ama bir erkek, kız arkadaşına nasıl böyle konuşur , konuşmamalı .

Niye böyle bilmiyorum ama kıza bunun söylenmesi çok farklı , yanlış anlama beni lütfen. Şaşırdım sadece .

:50::50: Bak şimdi ne desem bilemedim.:50:

Ayrımcılık deme lütfen ,biz kızlar erkeklere bu tarz şeyler söyleyebiliyoruz , biraz kendimizi rahatlatmak için , onun ağzından duymak için , çok inandığımızdan değil aslında.
Ama bir erkek, kız arkadaşına nasıl böyle konuşur , konuşmamalı .

Niye böyle bilmiyorum ama kıza bunun söylenmesi çok farklı , yanlış anlama beni lütfen. Şaşırdım sadece .

onu bende bilmiyorum canım :50::50:

2 yıldır bu sözler devam ediyor dediğim gibi bazen o kadar abartıyo ki ne diyeceğimi şaşırıyorum sonra özlediğim için bilmem ne diyor böyle bişey var mı hiç kıymetimi bilmiyo çok üzülüyorum bu duruma hareketlerini yaptıklarını gören sevmiyor der diyor da zaten arkadaşlarım falan :26::26:

kuzum selam,

akışta gördüm,
belki kızı exi,n ailesi bulmuştur, kendilerinden biridir,
daha düne kadar sana yazılan adam hemen nasıl bu kadar ilerleyen bir ilişki içinde olsun ki,
ex seni unutmak için bu kadar hızlı bir ilişki içine girdi bence

seni severim bilirsin, şuan egonla çelişiyorsun
şöyle düşün, hayatında sevdiğin birisi olsaydı exin mutlu yada mutsuz olmasını tınlamayacaktın bilee
hepimiz bazı dönemlerde yaşadık bunları, tamamen yalnızlık duygusundan ötürü şuanki hislerin
uyuşmayan fikirler, farklı bakış açıları aşkı sevgiyi evliliği herşeyi öldürüyor.

gofret yerlerdeyim çok kötüyüm. ben boşanırken bile bu kadar mutsuz değildim. hazmedemiyorum bazı şeyleri. çok çok çok mutsuzum bana çok koydu. anlatsam kelimeler yetersiz kalır acımı anlatacak ne kelimelerim var ne cümlelerim ne zihnim nede gücüm. sadece mal mal düşünmek ve ağlamak istiyorum. aslında ben hep o mutlu olsun istedim yine olsak yine yapamayacağımı adım gibi biliyorum. benim ona 1 saat tahammülüm yok kaldıki bi hayatı paylaşalım. ama şu anda kendime engel olamıyorum. umarım Rabbim tez zamnda birini çıkartır karşıma tek meşgalem kndim olurum...

gofret yerlerdeyim çok kötüyüm. ben boşanırken bile bu kadar mutsuz değildim. hazmedemiyorum bazı şeyleri. çok çok çok mutsuzum bana çok koydu. anlatsam kelimeler yetersiz kalır acımı anlatacak ne kelimelerim var ne cümlelerim ne zihnim nede gücüm. sadece mal mal düşünmek ve ağlamak istiyorum. aslında ben hep o mutlu olsun istedim yine olsak yine yapamayacağımı adım gibi biliyorum. benim ona 1 saat tahammülüm yok kaldıki bi hayatı paylaşalım. ama şu anda kendime engel olamıyorum. umarım Rabbim tez zamnda birini çıkartır karşıma tek meşgalem kndim olurum...
off sen böle yazdıkça çok üzülüyorumm piyonnn :14::14: yaşamadığım birşey üzerinede akıl vermek bana doğru gelmiyorrr:14::14:

Back
X