julia ve melekleri

sinirdenn oldu kuzumm yaa...
bu erkek tarafı neden kız tarafını yolma peşinde..
ulen ben yaşadımm şimdi kuzenimde aynı şeyleri yaşayacak gibi..
ona çok üzüldümmm:14::14:

Meseleyi biliyorum ama genelde tersinden şikayet ederler , sizin
ki tam aksi olmuş :50:

sinirdenn oldu kuzumm yaa...
bu erkek tarafı neden kız tarafını yolma peşinde..
ulen ben yaşadımm şimdi kuzenimde aynı şeyleri yaşayacak gibi..
ona çok üzüldümmm:14::14:

nasıl yani bebem açarmısın biraz ??

gofret yerlerdeyim çok kötüyüm. ben boşanırken bile bu kadar mutsuz değildim. hazmedemiyorum bazı şeyleri. çok çok çok mutsuzum bana çok koydu. anlatsam kelimeler yetersiz kalır acımı anlatacak ne kelimelerim var ne cümlelerim ne zihnim nede gücüm. sadece mal mal düşünmek ve ağlamak istiyorum. aslında ben hep o mutlu olsun istedim yine olsak yine yapamayacağımı adım gibi biliyorum. benim ona 1 saat tahammülüm yok kaldıki bi hayatı paylaşalım. ama şu anda kendime engel olamıyorum. umarım Rabbim tez zamnda birini çıkartır karşıma tek meşgalem kndim olurum...

PİYOM bak kendine çok fazla eziyet ediyorsun farkındasın değilmi?

Meseleyi biliyorum ama genelde tersinden şikayet ederler , sizin
ki tam aksi olmuş :50:

kuzumm kuzenin görücü usulü sözlendi..
şimdi ocakta nişanı var..
kuzenim düğün istedi..tek istediği düğün olmasıydı..
eşya altın hiçbirşey istemem dedi hepsini alırız ederiz zamanla dedi..
kv kendi bir salon beğenmiş tutturdu orası olcak diye..
salon taş çatlasa 400 kişi alır..
gelen misafir ise 500 den fazla..
dayımlarda akbul etmediler..
dayım gitti 300 kişilik nişsan için güzel bir salon tuttu.. istiyorki düğünde güzel olsun...
şimdide kv bu sefer eşyalar ortak alıncak demiş..
ee zaten kızla oğlan birçok seyi ortak alıcaklar.. datım yatak odasını ve perdeleri alıcak..
kv diyorki salon eşyası halı ve beyaz eşyayıda ortakl alıcaz...ee o zaman dayımda demiş yatak odasıda ortağa girsin diye yok o kız trafına aitmiş..resmen kaz gibi yolmaya çalışıolar sinir oldum...
benim kv dede herşeyi banama yıkmıştı...
bir sürü söz var ortalıkta işte..
aman yaa sinir oldummm

Son düzenleme:
off sen böle yazdıkça çok üzülüyorumm piyonnn :14::14: yaşamadığım birşey üzerinede akıl vermek bana doğru gelmiyorrr:14::14:
bunlar dışarı aktarabildiklerim biliyomusun isyan. cumartesiden beri sadece akşam yemeği yedim kahvaltı ve öğlen yemeği yemedim. içimden gelmiyor su ve kahveyla hayatımı idame ettiriyorum. çok bitkinim. akşam evime gidip rahat rahat ağlamak istiyorum, hıçkıra hıçkıra. hemde neye ağladığımı bilmeden. ben hiç bu kadar güçsüz kalmamıştım. akıl versen bile inan bi yerden girip bi yerden çıkıyorunormal hayat 10dk dan uzun devam etmiyor bana, sonra boşluğuma acımlarıma geri dönüyorum..

bunlar dışarı aktarabildiklerim biliyomusun isyan. cumartesiden beri sadece akşam yemeği yedim kahvaltı ve öğlen yemeği yemedim. içimden gelmiyor su ve kahveyla hayatımı idame ettiriyorum. çok bitkinim. akşam evime gidip rahat rahat ağlamak istiyorum, hıçkıra hıçkıra. hemde neye ağladığımı bilmeden. ben hiç bu kadar güçsüz kalmamıştım. akıl versen bile inan bi yerden girip bi yerden çıkıyorunormal hayat 10dk dan uzun devam etmiyor bana, sonra boşluğuma acımlarıma geri dönüyorum..
piyon hayırdır diyeceğim ama yarana tuz basmak istemem bilmeden.

dayım gitti 300 kişilik nişsan için güzel bir salon tuttu.. istiyorki düğünde güzel olsun...
ee zaten kızla oğlan birçok seyi ortak alıcaklar.. datım yatak odasını ve perdeleri alıcak..
kv diyorki salon eşyası halı ve beyaz eşyayıda ortakl alıcaz...ee o zaman dayımda demiş yatak odasıda ortağa girsin diye yok o kız trafına aitmiş..resmen kaz gibi yolmaya çalışıolar sinir oldum...
benim kv dede herşeyi banama yıkmıştı...
aman yaa sinir oldummm

hobaaaa isyan sen ciddimisinnn nasıl ortak oyle şeymi olurmuş kdın resmen saçmalamış canım
şimdi ben bie sinir oldum ayol :47::47::47:

ayy canım aynı benim düğün öncesindeki halim..kaybetmek yada kaybetmemek arasında sıkışıp kalmıştım bende..
ruh gibiydimm..
hiçbirşey ilgimi çekmiyor sanki yaşamıyorumda böle dolanıyorum gibi geliodu..
piyon canım ruhunu gevşetmek içinn bol bol dua oku güzelim..
şu anda sana en iyi gelcek şeylerden biri bu..

ee zaten kızla oğlan birçok seyi ortak alıcaklar..beyaz eşyayıda dayıma yıkmaya çalışmış kv..
aman yaa sinir oldummm

Bu arada meseleyi biliyorum yazmışım hatalı olarak tabiki bişey bildiğim yok .

İlla bir taraf sıkıntı yaratıyor. Niye çiftlerin isteklerine öncelik verilmez ki sanki kendileri evleniyor. Madem görücü usulü o zaman kız tarafının isteklerine öncelik verilecek yapacak bişey yok bence. Haa maddi sıkıntı vardır ona bişey diyemem .
Kuzenin de bir düğün istiyormuş , hevesini kırmasınlar , tekrarı yok ki ?

hobaaaa isyan sen ciddimisinnn nasıl ortak oyle şeymi olurmuş kdın resmen saçmalamış canım
şimdi ben bie sinir oldum ayol :47::47::47:
sorma kuzumm yaa..
kuzenim ağlıyor şu anda..
yaa oğlanla kız sevdiler birbirlerini..
anlaştılar sonradan ve kara verdiler..
ortak alalım biz maaşlarla..
yatak odasını dayım salon takımı erkek tarafı ve halı perdeleride ortak alsınlar denildi..
kuzenim ise oturma gurubu oğlanda beyaz eşyaları alcaktı..böle anlaştılar şimdi kv yan çizmiş..
uyuz oluyorumm..
neden böleleri bizi buluyor fallenimm yaa...kötü insanlarmıyız bizz:14::14:
ben kv de yüzünden nişan zamanımda 1 gün dahi gülmedim..ağlamadığım gün yoktu..bugün resmen o günlere geri döndümmm:14::14:

elimde değil mutluluk battı :ssz:

quarta benim ex in sevgilisi var ailesiyle tanıştırmış ciddi düşünüyorda benide bir hüzün aldı. kötüyüm işte.

Cnmm rabbim senin karsina seni degerini bilen ogle iyi bir adam cikarsin kiii exi falan unut insallah ondan sana bi cacık olmaz zaten :31:

Kimsenin ahı kimsede kalmiyor bosver cnmm kendini yiyip bitiriosun anliyorum seni acı cekiyorsun zaman zaman bunu bende yapiyorum kahrediyorum kendimi ama emin ol onlarin umru bile olmuyor yapacakalrindan geri kalmiyorlar piyonum :31:

elimde değil mutluluk battı :ssz:

quarta benim ex in sevgilisi var ailesiyle tanıştırmış ciddi düşünüyorda benide bir hüzün aldı. kötüyüm işte.

ah be piyocum,senin o öküzden haberinin bile olmaması gerekirdi ..ne hali varsa görsün,artık haber alma o adamdan..ancak kendin üzülüyosun..daha dün tekrar denemeyi düşündüğün adam ,başkasıyla beraber ...ne kadar ciddi düşünebilrsin baksana..

bence de eve git ağla boşalt için,sonra da devam et önüne bak..

isyan bence kız ve erkek çalışıyorsa kendileri yapabilir. en çok 1-1,5 yıl borç ödeler. sonuçta kendi maaşları ne olacak. ben olaya buradan bakıyorum.

Bu arada meseleyi biliyorum yazmışım hatalı olarak tabiki bişey bildiğim yok .

İlla bir taraf sıkıntı yaratıyor. Niye çiftlerin isteklerine öncelik verilmez ki sanki kendileri evleniyor. Madem görücü usulü o zaman kız tarafının isteklerine öncelik verilecek yapacak bişey yok bence. Haa maddi sıkıntı vardır ona bişey diyemem .
Kuzenin de bir düğün istiyormuş , hevesini kırmasınlar , tekrarı yok ki ?

aynen canım..gidipte lüks bir düğün salonuda değil beğendiği yer..
500 kişiyye 4500 demişler yani bu...
bu sorun oldu..
şimdide herşey ortak alıncak diolarmış..
oldu dayım damadıda nüfusuna alıversinn artık..
çok sinir oldumm yaa..
bizde düğünü kendimiz yaptık sağolsun kv 1 kuruş vermedi bize..birçok şeyi babam yaptı..kv bizi ayırmak için ne varsa yaptı..birçok kişi biliyor bunu..şimdi aklıma o günler geldi:14::14::14:

Back
X