İvet ama kardeşim de burada
olsun ay ne güzel yaa
bnm ki istanbulaaa oy kullanmaya gittik çok mutsuzum o yok yaaa tek kaldımmm sankiiii her akşam beraber yemek yemege alışmısım
Öyle oluyor ya , şimdi yatarken de sıkılırsın sürekli beraber yatıyorsun şimdi çok garip gelirolsun ay ne güzel yaa
bnm ki istanbulaaa oy kullanmaya gittik çok mutsuzum o yok yaaa tek kaldımmm sankiiii her akşam beraber yemek yemege alışmısım
Ben varım julim gel yavrım seenn
Öyle oluyor ya , şimdi yatarken de sıkılırsın sürekli beraber yatıyorsun şimdi çok garip gelir
Ben varım julim gel yavrım seenn
evli değiliz biz cnm malesef daha beraber yatamıozama eve dönene kadar yanındayım hep yanayız
sen varsın evet kedimmm bnm
Yataıyorsunuzdurrevli değiliz biz cnm malesef daha beraber yatamıozama eve dönene kadar yanındayım hep yanayız
sen varsın evet kedimmm bnm
YataıyorsunuzdurrBizde evli değiliz
Amann 1 gün özlersin fenamı değerini bilsin oda
Ne kadar dır birliktesiniz :26:o gidince çok kötü oluyorum ben özlemek hiç güzel değilll ya hemen yarın olsun versin oyunu gelsin yaaaaaaaa
Allah bozmasın kuzuum :) Eee ne yapıyorsun ne izliyorsun yarın iş güçte yok biz gece Film izlicez2 yıl dır
Allah bozmasın kuzuum :) Eee ne yapıyorsun ne izliyorsun yarın iş güçte yok biz gece Film izlicez
merhaba makinam nasılsın
hellaaa cnm nasılsın
hellaaa cnm nasılsın
Sen cevap verme verme gidiyom ben hııııh
Cılya az yaşlandı yawrusu kusuruna bakma göremiyor bazen
Cılya az yaşlandı yawrusu kusuruna bakma göremiyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?