julia ve melekleri

ahh stim ahhhh sende olmasan napam ben buralarda bir başınaa bence yaşlılıktan değil aşıklık çekiyooo ondan

Aşk gözü kör ediyor diyorsun güzel tespit

Ah kuzum sen merak etme ben buradayım her zaman bırakmam seni culicanın hoyrat ellerine

kızım diyet topiklerinde geziorum dana gibi oldummmm yaaaaa :26::26::26:

Dana gibi mi oldun.Canım dana kıymadan yapılma içli küfte çekti ne lezzetlisindir sen şimdi

Napiyosunuz gençlerr :97:

Kaçak 2 sen nerelerdesin bakalım Hayalet casperim

kızım diyet topiklerinde geziorum dana gibi oldummmm yaaaaa :26::26::26:

Juliaaa şeker tuz un kızrtma yağlı veee çikolata kola ketçap mayonez benzeri zararlı yiyeceklerden uzak dur ve 8den sonra bişi yeme 11 kilo veriyon zamanla dengeli bir şekilde Tecrubeyle sabitttt 64'ten 53'e düştüm ben bu sayede..

ahahahahaaaaaa ayneen körün gözler siziiii gidiii

ay cokkk mutsuzum kg vermem gerekkk yaaaa yardım edin bana

Culyaya dediklerini onaylıyorum.Bende aynı şekilde diyet yapmadan kilo verdim.Yediklerini,yeme alışkanlığını değiştirdiğinde doğal olarak kilo veriyorsun.Hem de kendini kasmadan.
Bende o şekilde verdim

Konumuzda yok ki
Cok hastayim dostlar :2: hapsirik ifadesi bu muydu :2:

Hastayim kuzum napiim sen napiyosun :78:

olur mu dersin cnm verebilirmiyim kg bende

Culyaya dediklerini onaylıyorum.Bende aynı şekilde diyet yapmadan kilo verdim.Yediklerini,yeme alışkanlığını değiştirdiğinde doğal olarak kilo veriyorsun.Hem de kendini kasmadan.
Bende o şekilde verdim

bol su içmeye basladımmmm

Bende o şekilde verdim

Aynen bende hiç sendroma girmeden verdim kilolarımı.. Biraz sporda yaptım işte şimdi bıraktım julismm öle yulaf diyetiyle olmuyor buğazı tutucan buğazı okadarrrr noktaaa

olur mu dersin cnm verebilirmiyim kg bende

Verirsin yavrucum dengeli beslendin mi tamamdır.. Birazda sporla kilo vermeni destekledin mi tamadır bu iş

Cok hastayim dostlar :2: hapsirik ifadesi bu muydu :2:

Hastayim kuzum napiim sen napiyosun :78:

oyyy kuzucuk sende miii :44: dikkat et hastalık yine kol geziyor... hapşırık ifadesi bu :2:

Tutturmuşum ifadeyi
Sagol tatlim sorma enfeksiyon kapmisim :2: :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…