ahh stim ahhhh sende olmasan napam ben buralarda bir başınaabence yaşlılıktan değil aşıklık çekiyooo ondan
kızım diyet topiklerinde geziorum dana gibi oldummmm yaaaaa :26::26::26:
Napiyosunuz gençlerr :97:
Napiyosunuz gençlerr :97:
kızım diyet topiklerinde geziorum dana gibi oldummmm yaaaaa :26::26::26:
Aşk gözü kör ediyor diyorsungüzel tespit
Ah kuzum sen merak etme ben buradayım her zamanbırakmam seni culicanın hoyrat ellerine
Dana gibi mi oldun.Canım dana kıymadan yapılma içli küfte çekti ne lezzetlisindir sen şimdi
Aşk gözü kör ediyor diyorsungüzel tespit
Ah kuzum sen merak etme ben buradayım her zamanbırakmam seni culicanın hoyrat ellerine
Dana gibi mi oldun.Canım dana kıymadan yapılma içli küfte çekti ne lezzetlisindir sen şimdi
Culyaya dediklerini onaylıyorum.Bende aynı şekilde diyet yapmadan kilo verdim.Yediklerini,yeme alışkanlığını değiştirdiğinde doğal olarak kilo veriyorsun.Hem de kendini kasmadan.Kaçak 2 sen nerelerdesin bakalımHayalet casperim
Juliaaa şeker tuz un kızrtma yağlı veee çikolata kola ketçap mayonez benzeri zararlı yiyeceklerden uzak dur ve 8den sonra bişi yeme 11 kilo veriyon zamanla dengeli bir şekildeTecrubeyle sabitttt 64'ten 53'e düştüm ben bu sayede..
ahahahahaaaaaaayneen körün gözler siziiii gidiii
Cok hastayim dostlar :2: hapsirik ifadesi bu muydu :2:Konumuzda yok ki
Kaçak 2 sen nerelerdesin bakalımHayalet casperim
Juliaaa şeker tuz un kızrtma yağlı veee çikolata kola ketçap mayonez benzeri zararlı yiyeceklerden uzak dur ve 8den sonra bişi yeme 11 kilo veriyon zamanla dengeli bir şekildeTecrubeyle sabitttt 64'ten 53'e düştüm ben bu sayede..
Kaçak 2 sen nerelerdesin bakalımHayalet casperim
Culyaya dediklerini onaylıyorum.Bende aynı şekilde diyet yapmadan kilo verdim.Yediklerini,yeme alışkanlığını değiştirdiğinde doğal olarak kilo veriyorsun.Hem de kendini kasmadan.
Bende o şekilde verdim
Culyaya dediklerini onaylıyorum.Bende aynı şekilde diyet yapmadan kilo verdim.Yediklerini,yeme alışkanlığını değiştirdiğinde doğal olarak kilo veriyorsun.Hem de kendini kasmadan.
Bende o şekilde verdim
olur mu dersin cnm verebilirmiyim kg bende
Cok hastayim dostlar :2: hapsirik ifadesi bu muydu :2:
Hastayim kuzum napiim sen napiyosun :78:
Aynen bende hiç sendroma girmeden verdim kilolarımı.. Biraz sporda yaptım işte şimdi bıraktımjulismm öle yulaf diyetiyle olmuyor buğazı tutucan buğazı okadarrrr noktaaa
Verirsin yavrucum dengeli beslendin mi tamamdır.. Birazda sporla kilo vermeni destekledin mi tamadır bu iş
oyyy kuzucuk sende miii :44: dikkat et hastalık yine kol geziyor... hapşırık ifadesi bu :2:
Tutturmuşum ifadeyi
Sagol tatlim sorma enfeksiyon kapmisim :2: :123:
Niçünnn :2::2:
oyyy yavrucum yat dinlen geçmez yoksam benim çevremdeki herkesde hastaa:2: çooook geçmiş olsun canım
antonyoooo istanbula gittiiii oykullanmaya yanlız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?