- Emoji Skoru
- 12.730
- Puanlar
- 248
töbe yarabbim töbeBEKRET konuşuyoz![]()
6 aylık evliyim anlam veremedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
töbe yarabbim töbeBEKRET konuşuyoz![]()
6 aylık evliyim anlam veremedim![]()
Daha neler öğrenicez bakalım..![]()
töbe yarabbim töbebıraktığım yerdesiniz
ay yemek yarışması başladı heyecanlıyım
![]()
Bak görüyormusun bir şey daha öğrendin kendinle ilgili![]()
AHahaha bilmiyorumuzununuda kısasınıda yaşamadım yaşayınca şedmem lazım
Bilmiyorum düşünüyorum en azından düşenerek bulayım diye pat diye kafamda da yapamıyorum.![]()
kk sayesinde öyle çok şeye vakıf oldum ki zatenyemin ediyorum psikolojik inceleme yapmaya çok müsait
kızım bdvye baksana yarıldık biz
valla öyle olmaz ki ya ya da herifinki bamya falan mı hissetmemiş girerken![]()
yorum yaptım da yanlışlıkla nasıl oluyo:26:kk sayesinde öyle çok şeye vakıf oldum ki zatenyemin ediyorum psikolojik inceleme yapmaya çok müsait
kk sayesinde öyle çok şeye vakıf oldum ki zatenyemin ediyorum psikolojik inceleme yapmaya çok müsait
Bilemiyorum cust bilemiyorum pat diye nasıl girer bu kadar kolaymıydı şuan tüm inancımı kaybettim olaya
Pat diye giren şeyden ne hayır gelri bee![]()
yorum yaptım da yanlışlıkla nasıl oluyo:26:
Boşanma fikrini bile düşünen birinin , büyü ile karşısındaki insanı kendisine aşık etmesine ve bağlanmasına da anlam veremiyorum ben..
Bekreti kaybetmek , aklı yitirmekten daha beter bişiymişşşşşş![]()
hepinizden bekret raporu isticem
bu arada tanışmadık biz =)
kkdakilerden daha fazla bozamazsınkerameti pat diye girmemesindeay ne biliyim kolay bi yolu varsa söyleselerdi bunca çırpınmazdım
valla bilmiyorum kibenim hiç öyle olmadı anlatıp psikolojinizi bozmucam
hepinizden bekret raporu isticem
bu arada tanışmadık biz =)
kkdakilerden daha fazla bozamazsın![]()
aniden olduda bittiii ilk olsa içim gam yemicek bayadır yapıolarmıs sanırım![]()
bilmiyom beybi ama üzüldümama mantıken cidden bakire birinin küçük olur yani ne kadar hazır olursa olsun o kısım küçük olduğu için genişleme sebebiyle kanıyor zaten belki yapısı geniştir ne bilim nasıl öyle şak diye girer ki
ama mantıken cidden bakire birinin küçük olur yani ne kadar hazır olursa olsun o kısım küçük olduğu için genişleme sebebiyle kanıyor zaten belki yapısı geniştir ne bilim nasıl öyle şak diye girer ki
hortum gören teyzeyi biliyon mu sen onu açıp dinliyorum şu an bianda da biandada
[video=youtube;oeDnj-LDEY8]http://www.youtube.com/watch?v=oeDnj-LDEY8[/video]
kerameti pat diye girmemesindeay ne biliyim kolay bi yolu varsa söyleselerdi bunca çırpınmazdım
![]()
aniden olduda bittiii ilk olsa içim gam yemicek bayadır yapıolarmıs sanırım![]()
Başım ağrıyor sanırım sınavlar için sabahın köründe kalkıp geç yatmaktan.Ne zaman uyku düzenim bozulsa 2-3 gün sancısını çekiyorum umarım migrene çevirmez :18::18: