• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

hadi ben kaçar artık:)
küle küle:3:

Ban yiyeceğim ya hisediyorum :27::27:

Donumu eksik etmeyin ben mahpısdayken :27::27:

Daha neler öğrenicez bakalım..:1:

kk sayesinde öyle çok şeye vakıf oldum ki zaten :27: yemin ediyorum psikolojik inceleme yapmaya çok müsait :D

töbe yarabbim töbe:27:bıraktığım yerdesiniz:52:ay yemek yarışması başladı heyecanlıyım :60::60::60::60::60:

kızım bdvye baksana yarıldık biz :D

Bak görüyormusun bir şey daha öğrendin kendinle ilgili :60:

AHahaha bilmiyorum:60: uzununuda kısasınıda yaşamadım yaşayınca şedmem lazım :60:

Bilmiyorum düşünüyorum en azından düşenerek bulayım diye pat diye kafamda da yapamıyorum.:27::27::27:

valla öyle olmaz ki ya ya da herifinki bamya falan mı hissetmemiş girerken :60:

kk sayesinde öyle çok şeye vakıf oldum ki zaten :27: yemin ediyorum psikolojik inceleme yapmaya çok müsait :D

Bilemiyorum cust bilemiyorum pat diye nasıl girer bu kadar kolaymıydı şuan tüm inancımı kaybettim olaya :60:

Pat diye giren şeyden ne hayır gelri bee :27::27::27:

yorum yaptım da yanlışlıkla nasıl oluyo:26:

Boşanma fikrini bile düşünen birinin , büyü ile karşısındaki insanı kendisine aşık etmesine ve bağlanmasına da anlam veremiyorum ben..:37:
Bekreti kaybetmek , aklı yitirmekten daha beter bişiymişşşşşş :52::52::52:

Bilemiyorum cust bilemiyorum pat diye nasıl girer bu kadar kolaymıydı şuan tüm inancımı kaybettim olaya :60:

Pat diye giren şeyden ne hayır gelri bee :27::27::27:

kerameti pat diye girmemesinde :60: ay ne biliyim kolay bi yolu varsa söyleselerdi bunca çırpınmazdım :52:

yorum yaptım da yanlışlıkla nasıl oluyo:26:

valla bilmiyorum ki :27: benim hiç öyle olmadı anlatıp psikolojinizi bozmucam :27:

Boşanma fikrini bile düşünen birinin , büyü ile karşısındaki insanı kendisine aşık etmesine ve bağlanmasına da anlam veremiyorum ben..:37:
Bekreti kaybetmek , aklı yitirmekten daha beter bişiymişşşşşş :52::52::52:

hepinizden bekret raporu isticem :27:

bu arada tanışmadık biz =)

kerameti pat diye girmemesinde :60: ay ne biliyim kolay bi yolu varsa söyleselerdi bunca çırpınmazdım :52:

valla bilmiyorum ki :27: benim hiç öyle olmadı anlatıp psikolojinizi bozmucam :27:

hepinizden bekret raporu isticem :27:

bu arada tanışmadık biz =)
kkdakilerden daha fazla bozamazsın :60::60::60:

kkdakilerden daha fazla bozamazsın :60::60::60:

ama mantıken cidden bakire birinin küçük olur yani ne kadar hazır olursa olsun o kısım küçük olduğu için genişleme sebebiyle kanıyor zaten belki yapısı geniştir ne bilim nasıl öyle şak diye girer ki

aniden olduda bittiii ilk olsa içim gam yemicek bayadır yapıolarmıs sanırım :60:

aniden olduda bittiii ilk olsa içim gam yemicek bayadır yapıolarmıs sanırım :60:

hortum gören teyzeyi biliyon mu sen onu açıp dinliyorum şu an bianda da biandada :D

[video=youtube;oeDnj-LDEY8]http://www.youtube.com/watch?v=oeDnj-LDEY8[/video]

ama mantıken cidden bakire birinin küçük olur yani ne kadar hazır olursa olsun o kısım küçük olduğu için genişleme sebebiyle kanıyor zaten belki yapısı geniştir ne bilim nasıl öyle şak diye girer ki
bilmiyom beybi ama üzüldüm :31: bu kaçıncı konu:31:

topik cinsellik topiğine döndü yemn ederim :60:

sayenizde evlenmicem :60: bakire bakire gezcem :60:

ban kokusu hissediyorum:25:

hahahah bide bu var değil mi ay iyiki evlenmeden önce öğrendim :60: artık rahat rahat şey yapabilirim :60:

ay sorma :26::26: acaba önceden sürekli seviştilerde yalamamı yaptı pat diye gitti :27::27:

idrak yolları iltihabı forumdan isim vermeden adlı şeyde bunu yazmış öldüm:52::52:

Artık seninle duramam.

Bu akşam çıkar giderim.
Hesabım kalsın Mahşere.
Kukumu yıkar giderim

Sen zahmet etme yerinden.
Gürültü yapmam derinden.
Kukumun üzerinden
Su gibi akar giderim.

Artık sürersin bir sefa.
Ne zarım kaldı ne cefa.
Şikayet etmem bu defa.
Kukuma sıkar giderim.

Bozar mı sandın acılar.
Belaya atlar giderim.
Kurşun gibi, mavzer gibi.
Dağ gibi patlar giderim.
Bozar mı sandın acılar.
Kukuma atlar giderim.
Kurşun gibi, mavzer gibi.
Dağ gibi patlar giderim.

Başım ağrıyor sanırım sınavlar için sabahın köründe kalkıp geç yatmaktan.Ne zaman uyku düzenim bozulsa 2-3 gün sancısını çekiyorum umarım migrene çevirmez :18::18:

Umarım canım ya :16::16:

Back
X