- Emoji Skoru
- 51.656
- Puanlar
- 798
okudum canım hatta ünide okumayanı dövüyorladısizde de popülermiştir
evet ilk psikolojiyi kazandığımda onları almıştım irvin yalom kitapları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okudum canım hatta ünide okumayanı dövüyorladısizde de popülermiştir
Bilmiyorum valla öyle derler ya![]()
Biraz positif ol tatlim yaaa, yapma kendine bunu
Mmmhhhh nekadar lezzetli olur vallah![]()
ya birde takma ad falan öldürmüştü. kitap topiğimizde geçen sene 15 tatilde karamzovu okumuştuk toplu 1200 sayfa afalan kafayı yemiştim![]()
nazar boncuğu takalım bilgili hatunlar olarak burada durmamız büyük başarı
![]()
O nasıl bi kitap içeriği ne :26:
Rus edebiyatımı hiç aklıma gelmedi bu güne kadar okumak:26:
Aslında okunacak öyle güzel şeyler varki
Evet canım psikolojiden.![]()
hala burdamısın lem gitmedin mi mapusaBen bugün seni çok anketçi gördüm canım
O kadar kitap okudum ki hiç aklımada gelmiyor şimdi.
Ama bi sıralamaya sokarsam.
AÇlık oyunları serisi
Adam Fawerın kitapları
Kürk Mantolu Madonna
Yitik Cennet
Bir çift yürek.
Bunları şimdi aklıma ilk gelen ve aklımda kalan kitaplar.Ama düşünsem listede yerler çok değişir
AMA Sarınca insan sarıyor.Filmlerde öyle izlemezsin izlemezsin bi izlersin günlerce
Ne bileyim ayol denk gelmemişim hiç ben![]()
sen kendini intihar edemezsin senin dinozor izin vermez bir kerem adamı kalpten götürcen mi
nımmnımmnımmm çok lezzetli oluyorr vallaburalara gelirsen mecbur yicen çünkü başka bişi yok birde kebapları var işte
![]()
Ben bugün seni çok anketçi gördüm canım
O kadar kitap okudum ki hiç aklımada gelmiyor şimdi.
Ama bi sıralamaya sokarsam.
AÇlık oyunları serisi
Adam Fawerın kitapları
Kürk Mantolu Madonna
Yitik Cennet
Bir çift yürek.
Bunları şimdi aklıma ilk gelen ve aklımda kalan kitaplar.Ama düşünsem listede yerler çok değişir
AMA Sarınca insan sarıyor.Filmlerde öyle izlemezsin izlemezsin bi izlersin günlerce
Ne bileyim ayol denk gelmemişim hiç ben![]()
evet ilk psikolojiyi kazandığımda onları almıştım irvin yalom kitapları![]()
Oh be sonunda kuru aşk romanlarını yavan bulan biriyle karşılaşabildim.Ben hiç sevmem aşk kitapları okumayı..
Kesinlikle oku stii , bu kitabı oku sonunda çok şaşırıcaksınn..
Neler oluyor neler..![]()
sen kendini intihar edemezsin senin dinozor izin vermez bir kerem adamı kalpten götürcen mi
nımmnımmnımmm çok lezzetli oluyorr vallaburalara gelirsen mecbur yicen çünkü başka bişi yok birde kebapları var işte
![]()
O na bitek ben dinazor derim bikereee
Etmem zaten kafayımı yedim 24 saat full aşk![]()
Öyle bi topiciniz mi var neler yapıyosunuz ben de mi gelsembayılıyorum kitap okumaya
Sende mi sevmiyorsun aşk romanlarını
çOK Sıkıcı geliyorlar margam ha.Çok var öyle okumak için aldığım ama hep yarıda kalan.Bide tavsiye üzerine alıyorum ben.Bi bakıyorum hiç bana göre değil.
Ama klon kesinlikle alacağım elimdeki bitsin.Sanada haber veririm![]()
anket bizim işimizçok severim ya. mesela toplu mesaj atarım arkadaşlara anket oluşturum sonra sonuçları yollarım falaan
niçe yazıyorum orijinalini yazmak ölüm niçe ağladığında baya güzeldi. bşrde aşkın celladı iyidi. ama ben çok psikoloji kitabı okumuyorum
utanıyorum bundan
stil özele gelll![]()
Tattirirsin artik banada
Az cok biliyorum zaten bizim yemeklerimiz yakin onlara
Ben azcik kactim, ugrarim belki sonra![]()
Da Winci şifresinin yazarı canım listelerde bir numara zaten daha yeni başladım normalde Stephen King hayranıyım koca bir oda dolusu kitap duruyor sadece King in onları okuyunca yavan kalıyor çoğu kitap![]()
ahahah acaba diyorum ellemesek bıkarmıBence MesajVar bana aşık bana sürekli özel mesaj atıyo ya sapık mıdır nedir![]()
hala burdamısın lem gitmedin mi mapusa![]()
var canım link vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=582657&page=3030 surrenderin konusu
klonu ben sevmiştim baya sonunu söyleyeyim mi![]()
bizim evde yığılı ya yerlerden topluyorum hele eşim yüksek yapıyor her yer klinik psikoloji fizyoloji principles of physiology bileğime kadar geliyo
hepsini bir okuyamazsın ya belli alanlara yöneliyorum ben artık bilişsel terapi tekniklerini okuyorum mesela her vakaya hastalık çeşitlerine göre ayırmış bazılarını üstümde deniyorum totemlerim vardı mesela aştım![]()
konu çok iyi de ben 2 günde bir giremem kii her zaman![]()