• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Bilmiyorum valla öyle derler ya :60::60:

sen kendini intihar edemezsin senin dinozor izin vermez bir kerem adamı kalpten götürcen mi:60::60:
Biraz positif ol tatlim yaaa, yapma kendine bunu :5:

Mmmhhhh nekadar lezzetli olur vallah :56:

nımmnımmnımmm çok lezzetli oluyorr valla:56: buralara gelirsen mecbur yicen çünkü başka bişi yok birde kebapları var işte:60:

ya birde takma ad falan öldürmüştü. kitap topiğimizde geçen sene 15 tatilde karamzovu okumuştuk toplu 1200 sayfa afalan kafayı yemiştim :D:9:

Öyle bi topiciniz mi var neler yapıyosunuz ben de mi gelsem :D bayılıyorum kitap okumaya

:60: nazar boncuğu takalım bilgili hatunlar olarak burada durmamız büyük başarı :27::27: :nazar::nazar::nazar:

O nasıl bi kitap içeriği ne :26:

Rus edebiyatımı hiç aklıma gelmedi bu güne kadar okumak:26:

Aslında okunacak öyle güzel şeyler varki :16:

Evet canım psikolojiden.:9::9:

Da Winci şifresinin yazarı canım listelerde bir numara zaten daha yeni başladım normalde Stephen King hayranıyım koca bir oda dolusu kitap duruyor sadece King in onları okuyunca yavan kalıyor çoğu kitap :ssz:

Bence MesajVar bana aşık bana sürekli özel mesaj atıyo ya sapık mıdır nedir :60:

Ben bugün seni çok anketçi gördüm canım :27:

O kadar kitap okudum ki hiç aklımada gelmiyor şimdi.

Ama bi sıralamaya sokarsam.

AÇlık oyunları serisi

Adam Fawerın kitapları

Kürk Mantolu Madonna

Yitik Cennet

Bir çift yürek.

Bunları şimdi aklıma ilk gelen ve aklımda kalan kitaplar.Ama düşünsem listede yerler çok değişir :9:

AMA Sarınca insan sarıyor.Filmlerde öyle izlemezsin izlemezsin bi izlersin günlerce :9::9:

Ne bileyim ayol denk gelmemişim hiç ben :9::9:
hala burdamısın lem gitmedin mi mapusa:60::60:

sen kendini intihar edemezsin senin dinozor izin vermez bir kerem adamı kalpten götürcen mi:60::60:

nımmnımmnımmm çok lezzetli oluyorr valla:56: buralara gelirsen mecbur yicen çünkü başka bişi yok birde kebapları var işte:60:

O na bitek ben dinazor derim bikereee :19:
Etmem zaten kafayımı yedim 24 saat full aşk :23:

Ben bugün seni çok anketçi gördüm canım :27:

O kadar kitap okudum ki hiç aklımada gelmiyor şimdi.

Ama bi sıralamaya sokarsam.

AÇlık oyunları serisi

Adam Fawerın kitapları

Kürk Mantolu Madonna

Yitik Cennet

Bir çift yürek.

Bunları şimdi aklıma ilk gelen ve aklımda kalan kitaplar.Ama düşünsem listede yerler çok değişir :9:

AMA Sarınca insan sarıyor.Filmlerde öyle izlemezsin izlemezsin bi izlersin günlerce :9::9:

Ne bileyim ayol denk gelmemişim hiç ben :9::9:

anket bizim işimiz :D çok severim ya. mesela toplu mesaj atarım arkadaşlara anket oluşturum sonra sonuçları yollarım falaan

evet ilk psikolojiyi kazandığımda onları almıştım irvin yalom kitapları :27:

:D niçe yazıyorum orijinalini yazmak ölüm niçe ağladığında baya güzeldi. bşrde aşkın celladı iyidi. ama ben çok psikoloji kitabı okumuyorum :30::30:utanıyorum bundan

Oh be sonunda kuru aşk romanlarını yavan bulan biriyle karşılaşabildim.Ben hiç sevmem aşk kitapları okumayı..

Kesinlikle oku stii , bu kitabı oku sonunda çok şaşırıcaksınn..

Neler oluyor neler..:ssz:

Sende mi sevmiyorsun aşk romanlarını :9:

çOK Sıkıcı geliyorlar margam ha.Çok var öyle okumak için aldığım ama hep yarıda kalan.Bide tavsiye üzerine alıyorum ben.Bi bakıyorum hiç bana göre değil.

Ama klon kesinlikle alacağım elimdeki bitsin.Sanada haber veririm :34:

Tattirirsin artik banada :34:
Az cok biliyorum zaten bizim yemeklerimiz yakin onlara :56:

Ben azcik kactim, ugrarim belki sonra :3::54:

stil özele gelll :10::10:

Öyle bi topiciniz mi var neler yapıyosunuz ben de mi gelsem :D bayılıyorum kitap okumaya

var canım link vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=582657&page=3030 surrenderin konusu :D
Sende mi sevmiyorsun aşk romanlarını :9:

çOK Sıkıcı geliyorlar margam ha.Çok var öyle okumak için aldığım ama hep yarıda kalan.Bide tavsiye üzerine alıyorum ben.Bi bakıyorum hiç bana göre değil.

Ama klon kesinlikle alacağım elimdeki bitsin.Sanada haber veririm :34:

klonu ben sevmiştim baya sonunu söyleyeyim mi :9:

anket bizim işimiz :D çok severim ya. mesela toplu mesaj atarım arkadaşlara anket oluşturum sonra sonuçları yollarım falaan

:D niçe yazıyorum orijinalini yazmak ölüm niçe ağladığında baya güzeldi. bşrde aşkın celladı iyidi. ama ben çok psikoloji kitabı okumuyorum :30::30:utanıyorum bundan

bizim evde yığılı ya yerlerden topluyorum hele eşim yüksek yapıyor her yer klinik psikoloji fizyoloji principles of physiology bileğime kadar geliyo :60:

hepsini bir okuyamazsın ya belli alanlara yöneliyorum ben artık bilişsel terapi tekniklerini okuyorum mesela her vakaya hastalık çeşitlerine göre ayırmış bazılarını üstümde deniyorum totemlerim vardı mesela aştım :60:

Da Winci şifresinin yazarı canım listelerde bir numara zaten daha yeni başladım normalde Stephen King hayranıyım koca bir oda dolusu kitap duruyor sadece King in onları okuyunca yavan kalıyor çoğu kitap :ssz:

King kinf ah onuda okuyacağım ben kingin kitapları bana göre ama şu sınavlardan hiç fırsat kalmıyor yavaş ilerliyorum kitaplarda yoksa 2 günde kitap bitiren bi insanım :31:

unutuyorum birde kitapçıya gidiyorum ben ne alacaktım oluyorum elşmde listeyle gitsem daha akıl karı :9::9:
Bence MesajVar bana aşık bana sürekli özel mesaj atıyo ya sapık mıdır nedir :60:
ahahah acaba diyorum ellemesek bıkarmı :60: bu bi yerde dolacak daha :27::27:
hala burdamısın lem gitmedin mi mapusa:60::60:

Enee ne istiyon la gitmemi mi :63: insan sevinir gitmedim diye :63:

bizim evde yığılı ya yerlerden topluyorum hele eşim yüksek yapıyor her yer klinik psikoloji fizyoloji principles of physiology bileğime kadar geliyo :60:

hepsini bir okuyamazsın ya belli alanlara yöneliyorum ben artık bilişsel terapi tekniklerini okuyorum mesela her vakaya hastalık çeşitlerine göre ayırmış bazılarını üstümde deniyorum totemlerim vardı mesela aştım :60:

öenreceğin varsa canım. ya şu var yüksek falan için faydalı ama mebte feci köreliyorsun. çocuklar üzerine daha fazla araştırmalarım falan kendi çapımızda takılıyoruz :D

genelde bişeyden anlamayanların ha da çok şeyden anlayanların kullandığı eklentiki kullanıyorum :27::27: en güzel cevap bu oluyor.

Back
X