• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Bardak bardak içiyor valla gözümle gördüm diyorummmmm
Ben annemle küçükken hastaneye gittiğimde, tahlil bölümüne göz dikmiştim.
Ordaki adamlar bardak veriyordu.Bardaklar hep sarı bir sıvıyla dolu ve geri getiriyorlardı.

Bende anneme ''anne bak ordaki amcalar limonata dağıtıyorlar biz neden almıyoruz '' derim.
Ne bileyim sidik olduğunu ! :9::9::9::9:

Manyak ya insan kendi şeyini içer mi ıyyy kocası olsam asla öpmem :19:

Hhaha hayal gücünü seveyim jaggım limonata ha :60: :60: :60:

Annen demedimi sidik kızım onlar diye :9::9:

bekaretim gitti diktir diyen konu. herhalde kkda ilk kez tartışıyorm :D

Senin tartışabileceğini hiç düşünmezdim canım :1:

Demekki topik bi toptan boşalacak bende ban bekliyorum şu kekret konusunda :27::27: beraber yatarız.

kocam diyo dobişko tosbağa dedi :53:

bakamadım ona unuttuydum bile ya :27:

dur bakıyom şimdik :D

Yuh ! sen mi dobişkoymuşun incecik kızsın seni kızdırmak için yapıyor sanırım :1:

Yok ben hiç bi korku filminde korkamadım henüz :9::9: geriyor biraz aynalar 2 yi izledin mi bence o daha başarılı

Bir tek türk tipi korkuları izlemedim izlemem dabbe,elçin vs gibi.Gerçekte var olan şeyler üstübe olduğundan asla izlemeyi düşünmüyorum etkilenirim çünkü :50:

İyi geceler canım :54:

İnşallah canım ya ismini verdiğin için topikte soruyorum senın olduğun yeri çok merak ediyorum.Orayla oradaki savaşla ilgili bir kitap okumuştum Leyla diye bir kadının oradaki savaşta yaşadıklarını anlatıyordu çok iğrenç şeylerdi.

canım burada kadınlar savaş hakkında pek konuşmazlar konuşamazlar. sorsan konuyu kapatır hemen. çok acı insanlık dışı şeyler yaşanmış malesef.. hala savaşın izleri duruyor. bomba kurşun izleri ormanlık alanda mayınlar.. bir kesim sankii hiç savaş yaşanmamış gibi yaşıyor. bir kesiminde gözlerinde hala acı var. her yer mezarlık zaten.. çok cana kıyılmış ve daha açılmamış toplu mezarlar var.

aynen öyle canım

bekaretim gitti diktir diyen konu. herhalde kkda ilk kez tartışıyorm :D

sağ olasın canım iyim braz daha ilaçlerımı içiyorum

daha iyi olmana sevindim.:16:

canım burada kadınlar savaş hakkında pek konuşmazlar konuşamazlar. sorsan konuyu kapatır hemen. çok acı insanlık dışı şeyler yaşanmış malesef.. hala savaşın izleri duruyor. bomba kurşun izleri ormanlık alanda mayınlar.. bir kesim sankii hiç savaş yaşanmamış gibi yaşıyor. bir kesiminde gözlerinde hala acı var. her yer mezarlık zaten.. çok cana kıyılmış ve daha açılmamış toplu mezarlar var.

Okuduğum kitap zaten gerçek bir anı kitabı ve ben ne kadar ağladığımı bilirim.Çocuktum o savaş olduğunda ve hiç idrak edememiştim.Okuyunca inanamadım olanlara yapılanlara :50:
:50:Çok çok zor olmalı onlar içinde kadınlar için düşünemiyorum onda birini bile kabul edemiyorum

Demekki topik bi toptan boşalacak bende ban bekliyorum şu kekret konusunda :27::27: beraber yatarız.

Yuh ! sen mi dobişkoymuşun incecik kızsın seni kızdırmak için yapıyor sanırım :1:

ya kadın diyor ki zinanının önüne geçimesi için 12-13 yaında evlensinler:47: çocuk onalar diyorum. sevmeyi biliyolrar koyna da giriyorlar evlensin diyor ya gerim gerim gerim gerildim

çok teşekkürler :16::16:

Yok ben hiç bi korku filminde korkamadım henüz :9::9: geriyor biraz aynalar 2 yi izledin mi bence o daha başarılı

Bir tek türk tipi korkuları izlemedim izlemem dabbe,elçin vs gibi.Gerçekte var olan şeyler üstübe olduğundan asla izlemeyi düşünmüyorum etkilenirim çünkü :50:

İyi geceler canım :54:

İnşallah canım ya ismini verdiğin için topikte soruyorum senın olduğun yeri çok merak ediyorum.Orayla oradaki savaşla ilgili bir kitap okumuştum Leyla diye bir kadının oradaki savaşta yaşadıklarını anlatıyordu çok iğrenç şeylerdi.

Türk yapımı korku filmlerinde her zaman aynı senaryo vardır..
Cinler periler vs vs.
Geneli böyle..

Filmleri boşverdim ben kitap bakıyorum şuan king'in eserlerinden..:34:
Çok sağol valla, bunlar tam benlik yaaaa adamın eserleri harika..
Duymuştum ama okumamıştım hiç..

Okuduğum kitap zaten gerçek bir anı kitabı ve ben ne kadar ağladığımı bilirim.Çocuktum o savaş olduğunda ve hiç idrak edememiştim.Okuyunca inanamadım olanlara yapılanlara :50:
:50:Çok çok zor olmalı onlar içinde kadınlar için düşünemiyorum onda birini bile kabul edemiyorum

kadınlar kamplara alınıp toplu tecavüze uğramış ve bu sistemli yapılmış. bir kere değil iki kere değil.. defalarca.. çok acı gerçekten. ve dünya sessiz kalmış tüm bu olanlara:50:

Baya bi küçüktüm ya anlayabileceğim şekilde izah etti.
Zaten bende limonata yapıp verdim abilere. Tahlil yaptırmaya gitmişiz meğerse.. :52:

Küçüklüğümden bahsedince hep aklıma karpuz çekirdeklerini böcek sanmam gelir.
Hiç karpuz yemem yemedim.
Küçükken böcek onlar diyip yemezmişim.

Yemek yerken karşımdaki insanın üzerinde düğmeli birşey varsa yemezmişim,kusarmışım midem bulanırmış..

Say say bitmez.Düğmeli şeyleri sevmemmmmm:31:

ya kadın diyor ki zinanının önüne geçimesi için 12-13 yaında evlensinler:47: çocuk onalar diyorum. sevmeyi biliyolrar koyna da giriyorlar evlensin diyor ya gerim gerim gerim gerildim

hangi konu bu dalış yapayım:26: bdv mi yine:44:

Baktım şimdi.,
Mantık kuramadım .12 yaşındaki çocuğa cinsellik eğitimi verip doğru kararlar almasını sağlamak dururken bu kendini tutamaz deyip evlendirme çabasını savunmak :19:

Türk yapımı korku filmlerinde her zaman aynı senaryo vardır..
Cinler periler vs vs.
Geneli böyle..

Filmleri boşverdim ben kitap bakıyorum şuan king'in eserlerinden..:34:
Çok sağol valla, bunlar tam benlik yaaaa adamın eserleri harika..
Duymuştum ama okumamıştım hiç..

Evet ya king tam bizim seveceğimiz türden :1:Sen okumaya başla bende klondan sonra başlarım :1:

kadınlar kamplara alınıp toplu tecavüze uğramış ve bu sistemli yapılmış. bir kere değil iki kere değil.. defalarca.. çok acı gerçekten. ve dünya sessiz kalmış tüm bu olanlara:50:

Evet sistemli ve toplu tecavüzler.Orada Doğan çocuklar :50: Nasıl bi dünyada yaşıyoruz insanlar nasıl hayvanlaşabiliyor :50:

Baya bi küçüktüm ya anlayabileceğim şekilde izah etti.
Zaten bende limonata yapıp verdim abilere. Tahlil yaptırmaya gitmişiz meğerse.. :52:

Küçüklüğümden bahsedince hep aklıma karpuz çekirdeklerini böcek sanmam gelir.
Hiç karpuz yemem yemedim.
Küçükken böcek onlar diyip yemezmişim.

Yemek yerken karşımdaki insanın üzerinde düğmeli birşey varsa yemezmişim,kusarmışım midem bulanırmış..

Say say bitmez.Düğmeli şeyleri sevmemmmmm:31:

Hadi karpuz çekirdeğini anladımda düğmeyi anamadım :60: düğmeden ne istedin :60: hala mı öylesin yoksa :26:

Baktım şimdi.,
Mantık kuramadım .12 yaşındaki çocuğa cinsellik eğitimi verip doğru kararlar almasını sağlamak dururken bu kendini tutamaz deyip evlendirme çabasını savunmak :19:

Evet ya king tam bizim seveceğimiz türden :1:Sen okumaya başla bende klondan sonra başlarım :1:

ya şu da var kaç kız12 yaşında cinsellik yaşıyor ki :D küçük yaşta evlenince boşanmada zinada olmuyormuş. 26 yaşımdayım yandık bizi still kesin namussuzuz bak bu yaşa kadar evlenemedik

Evet sistemli ve toplu tecavüzler.Orada Doğan çocuklar :50: Nasıl bi dünyada yaşıyoruz insanlar nasıl hayvanlaşabiliyor :50:

Hadi karpuz çekirdeğini anladımda düğmeyi anamadım :60: düğmeden ne istedin :60: hala mı öylesin yoksa :26:

Yok be konçitam , öyle değilim artık..
Ya düğmenin çeşidine göre değişiyor o.Ama bu yaşa geldim hala elime düğme alamam.Bi tuhaf oluyorum mide bulanıyor..

Ama artık karşımdaki kişide düğmeli birşey gördüğümde yemeğimi yiyebiliyorum, ama tüm dikkatimi karşımdakinin gözlerine vererek..
Düğmelere bakmamak için zor tutuyorum kendimi..

Hastamıyım lan ben..:17:

ben yavaştan kaçar. bir kaç gün olmayabilirim munenin insafına kalmış iyi bakın kendinize :16::16:

ya şu da var kaç kız12 yaşında cinsellik yaşıyor ki :D küçük yaşta evlenince boşanmada zinada olmuyormuş. 26 yaşımdayım yandık bizi still kesin namussuzuz bak bu yaşa kadar evlenemedik

Bir şeyin günahı varsa bana canım.Ona bakarsan dinimizce yabancı bir erkek haram.E ben elini de tutuyorum öpüyorum sarılıyorum da vs..

Ve biliyorum varsa bi suç günah benim boynuma kimsenin çıkıp beni yargılama hakkı yok.

Bir şeyin günahı varsa bana canım.Ona bakarsan dinimizce yabancı bir erkek haram.E ben elini de tutuyorum öpüyorum sarılıyorum da vs..

Ve biliyorum varsa bi suç günah benim boynuma kimsenin çıkıp beni yargılama hakkı yok.

Çok sertsin .. :51::51::51::51::51::51:

Back
X