- Emoji Skoru
- 62.447
- Puanlar
- 898
waaaooooov bayılırım tatlıya nımınımnımınımnımm
aç sen bir topik.. alcısı çıkar elbet![]()
Koyayım da geleyimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
waaaooooov bayılırım tatlıya nımınımnımınımnımm
aç sen bir topik.. alcısı çıkar elbet![]()
ay sevindirik oldumBenım kuzende var gayet memnun herşeyi rahatlıkla yapıyor.Tam bir öğrenci telefonu canım![]()
bende ay gece gece canım çekti
bi zamanlar vardı yıllar yıllar önceydi![]()
Hesabıma bakmadan yollamam ki..
ay sevindirik oldum
günlerdir kafa patlatıyorum en son güveneliri diye bunda karar kıldımgözüm arkada kalmıcak
![]()
bende öyle düşündüğüm için bütçeyi zorlamayan bişi seçtim.Öğrencisin telefona çok büyük paralar yatırmak akıl karı değil.O parayla başka ihtiyaçlarını görürsün
s3 mini idealdir senin için rahat rahat netine girersin.Oyunlarını oynarsın.Kamerası androidide gayet iyi
bi andayanlışlıkla
![]()
bende ay gece gece canım çekti
bi zamanlar vardı yıllar yıllar önceydi![]()
Koyayım da geleyimmm
kız yoksa bekret gibi gittimi
![]()
![]()
bende öyle düşündüğüm için bütçeyi zorlamayan bişi seçtim.
çok tişkür ederim stil içim rahatladı valla![]()
Deviasyon mu ayy çok zor gerçekten o ya annişimde benimle gircek yarın işte ameliyata ama sadece onu yaptırınca burnun düşüyormuş oyüzden estetikte yaptırıyor o hiç geciktirme bence nefes almak önemli..
Çok geçmiş olsun extra bir durumun yoksa benim gibi ol derim yani kendimden biliyorum gece uyurken fln azım acık kalıyor boğazım acıyor ister istemez![]()
napalım kısmetKıyamam şey yapma takma kafana![]()
giden gitmiştir yapacak bişey yok
![]()
puding mi yapsamaklımı çeldin kıss
bekliyoruzz
la ne bekretmişş dile dolandı gitmiyorbende bugünkü arkadaş gibi kontrol etmek için sevüşcem biriylee.. dur ex aşka bi teklif edeyim
![]()
çok teşekkür ederimRica ederim canım benim.Hayırlı olsun şimdiden![]()
puding mi yapsamaklımı çeldin kıss
bekliyoruzz
la ne bekretmişş dile dolandı gitmiyorbende bugünkü arkadaş gibi kontrol etmek için sevüşcem biriylee.. dur ex aşka bi teklif edeyim
![]()
![]()
Canim kemigi kirilcakmis bende, burun seklim falanda degiscek, hadi onu gectim doktor acik acik bana, size yalan söyleyemem cok acisi olcak 6 hafta nakaut olucaksiniz dedi :18:
Allahtan normal anda bisey yok, alerjim nüksedice sorun oluyor bide hamileyken sorundu
Ben simdilik almayim vallah :18:
sevgiline söyleyip test edin belki bir gün ansızın bavulu toplayıp gitmiştirGitmez artık pelesenk olurfilm replikleri gibi kaldı o
Bi konu daha açılmıştı kız bekaretinin var olup olmadığını anlamak için doktora gitmiş ve doktor zarının durduğunu söylemiş.Buda konu açmış inanmıyorum ben ya durmuyorsa napabilirim nasl öğrenebilirim diye.Bu yöntem hiç aklımıza gelmemişti bakdeneyerek öğren deseydik keşke
Bende mi desem benimkide bi bak bakayım duruyormu desem ne desem![]()
![]()
Merak ettim şimdi senelerdir hiç ses seda yok oradamı duruyormu yoksa aniden gittimi hiç bilmiyorum![]()
![]()
napalım kısmetgeri gelir belki
yap bence
bu arada bende mi bekreti kontrol etsemexi arayıp teklif etsem kapımda biter
çok teşekkür ederim![]()