• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Madem öyle düşünüyor sana sorması gerekirdi.Gelmeyeceksen seni listeden çıkarayım mı diye:19:
Birde kendini haklı çıkarmış ya pes.Seni ne kadar kötü duruma düşürdüğünden habersiz heralde
Böyle düşüncesiz davranışları olur mu

Evet her zaman boyle tuhaf seyleri var :50:
Sordu zaten bende gelicem buyuk ihtimal ne demek listed cikarmak nasil boyle bisey dersin dedim sonrabaktim bi zaman sonra diyo listeden cikardim sen oyalarsin falan cok kirildim guya cok istiyodu oda benim gelmemi :30:

Ve beni gormeye gelmedi bu hafta , haftaya beni gormden gidicek okudugu sehre bu hafta tum gunler bosken bulusabilirizken gelmedi bazi konulardan dolayi :ssz::ssz::ssz:

Evet her zaman boyle tuhaf seyleri var :50:
Sordu zaten bende gelicem buyuk ihtimal ne demek listed cikarmak nasil boyle bisey dersin dedim sonrabaktim bi zaman sonra diyo listeden cikardim sen oyalarsin falan cok kirildim guya cok istiyodu oda benim gelmemi :30:

Ve beni gormeye gelmedi bu hafta , haftaya beni gormden gidicek okudugu sehre bu hafta tum gunler bosken bulusabilirizken gelmedi bazi konulardan dolayi :ssz::ssz::ssz:

Seninkinin ciddi bir ayara ihtiyacı var galiba :19: biraz çizmeyi aşmaya başlamış
Bden olsam süründürürdüm affetmezdim.Benim adıma karar verip gelmek istediğim bir davetten çıkarmak ta ne demek.
Başka bir sebebi olamaz değil mi ailesi öyle istemiş gibi oda mecburen yapmış olabilir gibi :26:

Iyiki erkek dogmamisim, tüm bekret sorunlu kizlarin ilaci olurdum :ssz:

Ayip isik sönünce olur ladyimm :52:

bende ilacı değilde derdi olurdun :60: :60 bekretli kız kalmazdı ortalıkta :60: :60:

Bekratör gibi gacısın :27::27::27::27:

Seninkinin ciddi bir ayara ihtiyacı var galiba :19: biraz çizmeyi aşmaya başlamış
Bden olsam süründürürdüm affetmezdim.Benim adıma karar verip gelmek istediğim bir davetten çıkarmak ta ne demek.
Başka bir sebebi olamaz değil mi ailesi öyle istemiş gibi oda mecburen yapmış olabilir gibi :26:

Yok ailesini taniyorum ablasiyla da konustum beni bekliyorlardi yani annesi annemi arayip cagiracakti hatta yani :50:
Evet cizmeyi astigi cok hareketi var bir de bu hafta beni gormemeye gelmemesi cok uZdu beni , konusmuyoruz su an :105::ssz:

en umutsuz vaka benim :D ya bi insan çevrimiçi mi diye 100 kere bakılmaz dimi ya :27::27::27:

içip içip kapısına dayanasım var 12 saatlik mesefaye gitsem yolda ayılırım:27::27::27:

Yok len ben kırmam :60: kırmamak için çabam :60: kırmım şimdi benımki kırsın zincirlerimi :27::27::27::27:

Waowww aşk haa :1: içimizde bazılarının mutlu olması ne güzel

Bu topiğin yarısından fazlası umutsuz vaka :60:

Yok kız aramız anca düzeldi 1 haftadır bozuktuk bizde pek anlatmayı sevmiyorum burda :1::1:

:nazar::nazar: nazar değmesin zor aldım gönlünü :27::27:

en umutsuz vaka benim :D ya bi insan çevrimiçi mi diye 100 kere bakılmaz dimi ya :27::27::27:

içip içip kapısına dayanasım var 12 saatlik mesefaye gitsem yolda ayılırım:27::27::27:

O takıntı ya whatsupta bende çok bakıyorm girmiş mi diye :27::27::27:

Yok ailesini taniyorum ablasiyla da konustum beni bekliyorlardi yani annesi annemi arayip cagiracakti hatta yani :50:
Evet cizmeyi astigi cok hareketi var bir de bu hafta beni gormemeye gelmemesi cok uZdu beni , konusmuyoruz su an :105::ssz:

Konuşma zaten anlasın hatasını :19: ben acaba ailesinen kaynaklı birşey mi var dedim ama senin dediğine göre yok
Kendi başına iş yapmış :19:
Ama hatasını anlaması için senin ona yüz vermemen gerek anlasın anyayı konyayı bir daha kendi kafasına göre işler yapmasın :19:

Bu erkeklerin düzgünü yok mu arkadaş ya hepsi ayrı bi yerden fire veriyor :47:

Vallah iyiki degilim :51:
Neyse hadi iyi gecgler...:ssz:

Nereye dilaycım ne güzel konuşuyorduk :26:

hahahah limon allah iyiliğini versin sen napıyorsun daha sabah oh mutluyum aramam sormam diyordun akşam 100 kere baktım onlinemi diye diyorsun kendine gel bacım ya :26::26:

Yok kız aramız anca düzeldi 1 haftadır bozuktuk bizde pek anlatmayı sevmiyorum burda :1::1:

:nazar::nazar: nazar değmesin zor aldım gönlünü :27::27:

OoO çok güzel :16::16: O Zaman çok dillendirme nacım nazarlardan koru :nazar::nazar::nazar:

Back
X