k.valdemle büyük kavgamız

bu sadece bizim topraklarda var inan bana ,büyümek yaş almak bilgelik getirirken bizim topraklarda huysuzluk bencillik getiriyor ,öğrenilmiş çaresizlikle sanıyorsunuz ki saygı budur,yaptığı terbiyesizlikse sırf büyük diye susmanın nesi saygı ? her şeyi bildiğini iddia eden kişi size veya bir başkasına iftira atarken saygısı hangi çöp torbasına kondu ? kendi annem de olsa aynı tepkiyi veririm ben ,saygının yaşı veya akrabalığı olmaz,düşünsel olarak bi rahatsızlığı yoksa hiç kimseye saygısızlık veya hayatımı çekilmez hale getirme hakkını vermem..hayat sizin elbette,umarım en kısa zamanda sorunlarınız hallolur

dediğim gibi çok sustuğum zamanlada oldu.tabiki sorunlarda olucak ama ortada hiç bişey yokken herşeyi ters anlayıp bana ters bir şekilde konuşamaz üstelik bunu hep yapıyor hani bir kere olur tamm derim ama benim tahammülüm artık yok.

tşk ederim tamamen katılıyorum size.

Anlamadın sanırım benim sorunum yok Cok güzel ayrıldık kayınvalidem en ıyi komşum şimdi aramız daha güzel oldu evimde şahane sende böyle olabilirsin bayramda git el öpmek dudak aşınmaz eşinin annesi anne bu kimse evladindan kopamaz herseyi görürsen hayat hiçte güzel olmaz

Bence yatın kalkın dua edin eşiniz arkanızda destekçinizmiş ben sırf bu yüzden bile annesini alttan alırdım.. Ne insanlar tanıyorum ya adamın annesi eşinin canına okuyor adam kalkıpta annemdir ben bişey demem diyor keza bende evli değilim ama benzer sebeplerden 5 yıllık ilişkim bitti. Eşiniz yanınızda biraz sabırlı olun ayrıca kayınvalidenizin ayaklarına kapanması vs buna müsade etmeniz bana biraz da ayıp geldi kusura bakmayın.

Bu konular açıldığında annemin söylediği bi laf hep aklıma geliyo. "Okta varsa yayda da var". Karşıda ki insan kim olursa olsun bu derece 'bişey' (kavga desem değil tartışma desem değil) hiç hoş değil bence...

Tamam haklısınız tabi ki aynı evde 5 yıl yaşamak zordur ama eşinizin tam destek verdiği bi yerde ne kadar ezilebilirsiniz? Bilmiyorum belki yaşadıklarınız çok farklıdır ama burdan okunan çenebaz bir kayinvalde bir o kadar da çirkef bir gelin vee ikisinin ortaya koyduğu manzara

durumlar böyle gerkti.büyük konuşmayalım bence kimin başına ne geleceği belli olmaz.arkasnda durmak sadece ev ayırmakla olmuyor.ayrı evde oturupta eşini tutmayan çok eş var.
Kimse kimseyle oturmak zorunda degil.. akil işide değil bana göre.. 5 yil cektigimi ben bilirim yazmisiniz niye cektiniz kv oturdugunuz icin. Böyle oturmayi kabul edenleri anlamiyorum gercekten insanin hic bir özeli kalmiyor esinizle ugrasip mitlu olcaginiza kv dertleriyle ugrasiyorsunuz..ysni yasadiginiz sey evlilik bile degil. O yuzden sizi düsünen insan basta boyle oturtmaz heleki 5 yil....

afedersin ben de tam onu yazacaktım,ben bakmadan bunu konu sahibinin mesajı olarak görüp cevap yazdım ..fakat sizin söylediklerinizden farklı şeyleri yazdım zaten,elbette dudak aşınmaz,kimseden evladını veya annesini atmasını bekleyen de yok,sadece konu sahibinin düştüğü gibi durumlarda insanların sınırlarını bilmesi gerektiğine inanıyorum ,yoksa ne güzel size,hayatınızdan memnunsanız umarım daha da güzel olur

Aynen size katiluyorum hem bu durumu gelinler kabul ediyor 2 ay sonrada vay anam olmuyor ayni evde günaydin.... olmaz tabi... 5 yil bayaga ezdirmis sizi sana oyle gelmis sadece... en guzel ilk seneler ztn cicim aylari evde biri daha varken nasiö yasanilir bu... bastan düsünmek lazim sonradan degil..

ben zaten eşime bişey demiyorum. çok şükür hep arkamda dedim.k.valdeme ayaklarıma kapanda demedim kendi kapandı ben kaldrdım napıyorsun diye.hiç aklıma bile gelmedi kapanacağı.

kimse zevkinden kabul etmez böyle durumu maddiyat sonra annesi tek yaşlı bir kadındı.kendi annemi düşündüm ya dedim benim annemde böyle olsaydı tek bırakabilir miydim acaba tek taraflı düşünmedim hiç bişeyi.ama baktım denedim lmadı sonuçlar ortada olcak gibi değil kararımızı zaten verdik.ki eşim beni bende kendimi asla ezdirmedim.

yok ben çirkef olduğumu düşünmüyorum.ben hakkımı korudum sonuna kadar he hak korumak çirkeflikse okey çirkefim.

Kira öderim ama sif para biriktircem diye kvdeyle oturmam. Oturanlarada acimam cünki kendin ettin kendin buldun. Yil olmus 2015 hala kv oturuyorum konulari. Bir erkek aysklarinin üzerinde duramiyorsa evlenmeyin yada sizde calsin destek olun ama kimseyle oturmayin. Bir kisiyle evleniyorsunuz 3 kayinbabada varsa 4 kisi baskiyorsunuz ayni evde evlilige. Ondan sonra sorunlar başliyor. Her kadinin banyosu mutfagi ayri olmali ev ästüne ev olmaz. Ya kusura bakmayin yan odada kv kayinbaba yatarken esinizle nasil beraber oluyorsunuz.... insan rahat bile olmaz mahremiyet desen sifir. Sizin misafirinkz gelir yanliz kalmak istersiniz olmaz. Onun misafiri gelir belki siz istemezsiniz. Kimseyle oturmayin aksi halde boyle konuslar acilir anca. Hergün kv cekemiyorum ayni evdeyiz vs. Esim arkamda diyorsn esin arkanda felan degil.. kimse kendisini kandirmasin

ben zaten eşime bişey demiyorum. çok şükür hep arkamda dedim.k.valdeme ayaklarıma kapanda demedim kendi kapandı ben kaldrdım napıyorsun diye.hiç aklıma bile gelmedi kapanacağı.
Hımm anladım yazıyla bir takım şeyler yanlış anlaşılabiliyor. Katlanması zor bir durum ama dediğim gibi şanslısınız ne kadınlar var diyorum ya çoğunun eşi annem de annem der en sevmediğim erkek tipi. Evleri ayırana kadar alttan alın suyuna gidin belli ki kadın oğluna anlatırsınız diye çok korkmuş haa bu evleri ayırma muhabbetini de uzatmayın derim.

Ameliyatının iki sene önce olduğunu geç, ablan kvne geçmiş olsun demek zorunda mı?!

Ben kardeşlerimin kvlerini ne ararım ne sorarım onlar da aynı şekilde,

Ne bu laubalilik te ellamm ya

Ozaman karsi karsiya tutcskiniz sende esinde calisirsan gecinirsiniz. Diyorum ya kendi sucun bastan olacaklar belli . Sif evlenmek icin kizlar kabul ediyor sonrada olmuyor diye agliyorsunuz koca derdine duseceklerne meslek yapin calisin kimseyle oturmakta zorunda kalmaz kimse. Ne oldu en guzel 5 yilin maaf oldu olan sana oldu. Erkelerin taktigi tamam sen haklisin sana birsey soyliyeyimmi aynisinida annesine diyordur eminim . Kv cikmaz evinizden esinde ayrimaz görürsun ...

sonuna kadar katılmakla birlikte konu sahibi çok iyi niyetli geldi gözüme..kadını tek bırakmaya gönlü razı olmaması,empati yapması,eşinin kendisini koruduğuna inanması falan..taşlanıcam biliyorum ama bunun adı evlilik değil ki,gerçekten birbirinden kopamayan bireyler maddiyat düzelene kadar flört dönemini uzatabilmeli,veya var olan maddi durumu bir çok imkandan kısıp ikiye bölebilmeli(misal 1+1 evde oturup kayınvalideye mihnet etmemek,böylece yardım edildiği için onu da zor durumda bırakmamış olmak gibi ) aynı evde 2 kadın nasıl yaşar aklım almıyor,salonda sevişmek istemez mi insan kocasıyla,mutfakda boynuna sarılıp yemek yapmak istemez mi ? bide kayınvalide bildiğin sosyopat,ne bileyim belkide bekara karı boşamak kolay geliyor,bunları okudukça ooooh iyi ki atmışım nişanı o ana kuzusundan diyorum

Yaziniz cok güzel haklisiniz evlilik degil bu kendilerini kandiriyorlar . 2 kadin bir wvde olmaz. Bunlar nasil sevisiyor nasil banyoya giriyor liseliler gibi gizli gizli mi ☺☺☺cok sacma . Yaziniz ve dedikleriniz mantikli sizi anca evlilik yasamiyan yani kv oturanlar taşlar akli başinda bir kadin degil.

Ayri banyom var diyen baysnlar var burda lüktsen sayan var düsün☺☺sanki gece yikakinca kv kayinbaba bilmiyor ne halt yaptigini. Mahremiyet önemli acimiyorum ben bir odada oturm ama kv oturmam

Yine cinsellige girmişsin işin gücün böyle konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…