k.valdemle büyük kavgamız

Rabia811 ben birsey demeden özel mesaj attı o yüzden burdada aynı şeyleri yazdı kazene söylemek istedim birçok kişiye yapmış ben ne hakaret ederim ne de bel altı vururum herkes beni tanir
Sen ne kulaniOrsun anlamadim ama iyi gelmemis sana ben sana herhangi özel mesaj yazmadim sen burda bana satasiyorsun farkindasin demi muhatap olma benimle yazma okadar basit

Nasıl bi kavganın içine düştüm gonsularrr

Msj yazan ellerime vurasım geldi

Reactions: K_G
bu laflar ne olursa olsun bir buyuge heleki kv ye soylenmez.kadin size yalvarmis ya ....
ben kadina uzuldum.
esininde bu kadar senin arkanda durmasini anlayamadim.anne nedir onu anlayamamis.yazik ....

Emin misin bir sürü attın yöneticiye göndersemn yoksa burda mi paylaşsam gönderdiklerini yalan da soyleyebilyorsun
Seni yöneticiye sikayet ettim derdinu ona anlat ugrasamam seninle sen bana birda satastin farkindamisin... ben sana yazmadim sen bana yazdin konuyu okulunya belli olur ztn bana yazma yrumda yapma byeee

bu laflar ne olursa olsun bir buyuge heleki kv ye soylenmez.kadin size yalvarmis ya ....
ben kadina uzuldum.
esininde bu kadar senin arkanda durmasini anlayamadim.anne nedir onu anlayamamis.yazik ....
bende keyfimden söylemedim söylemekte istemezdim.ben eşime anlatırken olayları utanarak anlattım k.valdemi kötülüyerek asla anlatmadım.ben hiç bir büyüğüme saygısızlık asla yapmadım yapmamda ama gerçekten artık patladım ben bu kavgadan memnun muyum asla değilim ama bana durduk yerde beddua etmeler yok yere ailemi suçlamalar 5 yıldır laf sokmalar ameliyat olduğunda önüne yemek getirdiğimde yemeği önüme fırlatmalar artık yeter herkesin bir sabır noktası vardır bendekide tükendi.

ev ustune ev olmaz canim.kocan sana "sen haklisin"diyecegine hem annesinin hem senin uzulmene engel olsun.bunu yapmanin tek yoluda evleri ayirmak.

konu sahibi kendi adıma özür dilerim ,derman ben yokken epey karıştırmış ortalığı ,derdine derman olalım ,paylaşalım derken farklı bi çekişmenin ortasına düştük ki kendi şahsıma tek muhattabım sensin ,özeline müdahil olduysak tekrar özür dilerim .. cinsellik konusuna gelince hani bu konudadabakarsan sana haksızlık yapılıyor,tek başına yaşamak varken kayınvalide ile özgürlük alanını paylaşman bile başlı başına vefakarlıkken kayınvalidenin bunu takdir etmemesine kızdık,yoksa elbette ki mahremin sadece seni ilgilendirir

estf. özür dilenecek bişey yok ben sadece konuyu anlamadığımdan kendi adıma yorum yapmak istedim.ne demek istediğinizi gayet iyi anladım şuanda tşkler zahmet edip açıklama gereği duymuşsunuz sağolun.sorun yok benim açımdan.

ne kvnizin yaptigini tasdikleyebilirim ne de sizinkini ....
sizin ezilecek tarafiniz yok, kv de soylenip duran ve en acisi da oglundan korkan bi anne.

ne kvnizin yaptigini tasdikleyebilirim ne de sizinkini ....
sizin ezilecek tarafiniz yok, kv de soylenip duran ve en acisi da oglundan korkan bi anne.
bende asla kendimi onaylamıyorum yaptığım hareketi beğenmiyorm asla kendime bile şaşırdım inanın bana.haklı olsa emin olun korkmazdı.

Neler var yahu dmekki siz alttan alsaydiniz ustunuze gitmeye devam edecekti evlerden ırak

Eger konu tartismadan gurultulu kavgaya gecmisse artik arada ki saygi gitmistir.
Eger esiniz arkanizdaysa olay bitmistir.
Bu saatten sonra kayinvalide degismez tek degistirebileceginiz stratejileriniz.uzak durmanin yolunu bulacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…