- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
K.valideye hic anne diyemiyorum icimden gelmiyor,alisamadimda en basindan beri aramiz hic iyi degildi,sevgililik nisanlik evlilik donemleri hepsi dahil hep surtusme yasadik,6 yil oldu hala anne diyemem toplasan 5 10 kez anca demisimdir icimden gelmiyor,varmi benim gibi olan?
Kendi annene anne diyorsunK.valideye hic anne diyemiyorum icimden gelmiyor,alisamadimda en basindan beri aramiz hic iyi degildi,sevgililik nisanlik evlilik donemleri hepsi dahil hep surtusme yasadik,6 yil oldu hala anne diyemem toplasan 5 10 kez anca demisimdir icimden gelmiyor,varmi benim gibi olan?
Aynen,keske x anne deseydim diyorum simdi o daha iyi,basta soyleseydim olurduda bu saatten sonra x annede dennez,kaldi boyle artik:)Kendi annene anne diyorsun
Ona da X anne dersin yani tek anne kelimesini kullanmazsin
Bazi seyler ilkten sinyal veriyor. Olmuyosa olmuyor
Annenize ne diyorsunuz?bende demeyeceğim.. (bekarım)
Anne me anne demedim.. Gidip başkasına diyebileceğimi sanmıyorum.
kopyum yaAmaan dert ettiğin şeye bak keşke bende hiç demesydim
Ya dogum gununde falan basla vesile olur senin istemene baglı biraz daAynen,keske x anne deseydim diyorum simdi o daha iyi,basta soyleseydim olurduda bu saatten sonra x annede dennez,kaldi boyle artik:)
Ben dedim de ne oldu çok kıymet verdim ama hayal kırıklığıK.valideye hic anne diyemiyorum icimden gelmiyor,alisamadimda en basindan beri aramiz hic iyi degildi,sevgililik nisanlik evlilik donemleri hepsi dahil hep surtusme yasadik,6 yil oldu hala anne diyemem toplasan 5 10 kez anca demisimdir icimden gelmiyor,varmi benim gibi olan?
Aynenn,onlar bize sanki kizim yavrum mu diyor,gelin diye cagiriyorlar.Çoğu kişinin derdi bu malesef.Seslenmek zorunda kaldığınızda çok zorluk çekilen bir durum.Keşke anne baba yerine kv ,kpyde seslenebilecek hala,teyze ,dayı gibi seslenme sözleri olsaymış.
Ne guzel biz alt ust oturuyoruz birdeBnde hiç demek istemiyorum ama mecbur işte bende ilk tanıştığım günden beri hiç sevemedim kv yi. Zaten çok bencil ve çok inatcı bi kadın. Laf anlatmanın mümkünatı yok okadar dediğim dediktir. Allahtan uzağızda yılda bikaç sefer gidiyoruz. Yoksa birbirimize girmiştik kesin
Vallahi cooook zorrr,oyle boyle degil.Anne demekte ne var ? çok mu zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?