K.validesine anne diyemiyen varmi

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
K.valideye hic anne diyemiyorum icimden gelmiyor,alisamadimda en basindan beri aramiz hic iyi degildi,sevgililik nisanlik evlilik donemleri hepsi dahil hep surtusme yasadik,6 yil oldu hala anne diyemem toplasan 5 10 kez anca demisimdir icimden gelmiyor,varmi benim gibi olan?

Dert etmiyorum ama sucluluk duyuyorum sanki icten ice,hani anne demeyi hak eden bir kadin asla degil zatende,benim 1 annem var anne kelimeside benim icin cok onemli,oda hic anne gibi yaklasmadi hep rakip gordu beni,o yuzden sanirim hic diyemedim.

bende demeyeceğim.. (bekarım)
Anne me anne demedim.. Gidip başkasına diyebileceğimi sanmıyorum.

ben demiyorum, gorusmuyorum da. sayet gorusmek zorunda kalirsam da esimin annesi olarak asla saygisizlik etmem; ancak anne de demem. benim icin 'siz' - 'x hanim'dir.

hatali bir durum yok, kendinizi uzmeyin.

Hic demiyorsaniz alışmıştır zaten bu duruma?
Niye vicdan azabi yaşıyorsunuz.

Hic beceremem rol kesmeyi.
Rol yapanları da.
O yüzden icinden geldiği gibi davran ve suçluluk duyma.

Kendi annene anne diyorsun
Ona da X anne dersin yani tek anne kelimesini kullanmazsin
Bazi seyler ilkten sinyal veriyor. Olmuyosa olmuyor

Kendi annene anne diyorsun
Ona da X anne dersin yani tek anne kelimesini kullanmazsin
Bazi seyler ilkten sinyal veriyor. Olmuyosa olmuyor
Aynen,keske x anne deseydim diyorum simdi o daha iyi,basta soyleseydim olurduda bu saatten sonra x annede dennez,kaldi boyle artik:)

Ben de demiyorum valla kocama söylenip duruyor ama napayım demicem

Bnde hiç demek istemiyorum ama mecbur iştebende ilk tanıştığım günden beri hiç sevemedim kv yi. Zaten çok bencil ve çok inatcı bi kadın. Laf anlatmanın mümkünatı yok okadar dediğim dediktir. Allahtan uzağızda yılda bikaç sefer gidiyoruz. Yoksa birbirimize girmiştik kesin

Ben dedim de ne oldu çok kıymet verdim ama hayal kırıklığı

Bende diyemiyorum nisanlandigimdan hatta tanistigimdan beri x teyze benim icin

Çoğu kişinin derdi bu malesef.Seslenmek zorunda kaldığınızda çok zorluk çekilen bir durum.Keşke anne baba yerine kv ,kpyde seslenebilecek hala,teyze ,dayı gibi seslenme sözleri olsaymış.
Aynenn,onlar bize sanki kizim yavrum mu diyor,gelin diye cagiriyorlar.

Ne guzel biz alt ust oturuyoruz birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…