- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Senin oglun kizin k.valideye niye anne desinki zaten?deme zaten s
imdiki aklım olsa demem bunun ne saygıyla ne sevgiyle alakası yok 20 yasımdan sonra hayatıma girmis bi kadın esimin annesi o benim degil ki keske demeseydim cok safmısım ama kızım olgum olsun dicem asla o kadına anne demeyin sizin anneniz benim diye
Bende bastan diyenedim,istemediler evliligimizi biliyordum kac kere ayrildik esimle sonra yapamadi resti cekip ya onla evlencem yada hic evlenmiycem demisde kabul etmisler,bunlarin hepsini bilirkende anne demek hic icimden gelmemisti o yillar,birde alt ust oturuyoruz yasadiklarim tuz biber oldu hic diyemiyorum.amann napiyim oda anne gibi olsaydi bizde seve seve diyebilseydik dimi:)Bu durumun ne kadar zor birşey olduğunu yaşayan bilir. Bende diyemiyordum . Ve sürekli bir aradaydık . O kadar baskı oldu ki eski eşim çok Üstüme geldi bu konuda. Daha da ters tepti. Öyle x anne y babayıda kabul etmiyorlardı. Yaşanan sorunlarla birlikte hiç diyemedim . Insan hissederse o sıcaklığı samimiyeti diyebilir diye düşünüyorum . O dönemler benim için o kadar büyük bir sorunduki resmen işkenceydi. Zorlayınca eğreti duruyor insanın ağzında. Ama eğer bir kez daha evlenirsem baştan önlemini alırım bu konunun. Sonradan hiç denmiyor çünkü .
Yani eşin sorun yapmıyorsa bu konuda seni sıkmıyorsa evliliğinize yansımıyorsa okadar önemli değil. Hersey erkekte biter. Eşinden yana sıkıntın yoksa onlarıda idare et ortaya konuş gitsin. Ben yapamadım iykide demedim . Onu desemde boşancaktım neticede.Bende bastan diyenedim,istemediler evliligimizi biliyordum kac kere ayrildik esimle sonra yapamadi resti cekip ya onla evlencem yada hic evlenmiycem demisde kabul etmisler,bunlarin hepsini bilirkende anne demek hic icimden gelmemisti o yillar,birde alt ust oturuyoruz yasadiklarim tuz biber oldu hic diyemiyorum.amann napiyim oda anne gibi olsaydi bizde seve seve diyebilseydik dimi:)
Yani eşin sorun yapmıyorsa bu konuda seni sıkmıyorsa evliliğinize yansımıyorsa okadar önemli değil. Hersey erkekte biter. Eşinden yana sıkıntın yoksa onlarıda idare et ortaya konuş gitsin. Ben yapamadım iykide demedim . Onu desemde boşancaktım neticede.
bi arkadaşım atıyorum kaynanasının adı zehra olsun Zehra Anne derdiK.valideye hic anne diyemiyorum icimden gelmiyor,alisamadimda en basindan beri aramiz hic iyi degildi,sevgililik nisanlik evlilik donemleri hepsi dahil hep surtusme yasadik,6 yil oldu hala anne diyemem toplasan 5 10 kez anca demisimdir icimden gelmiyor,varmi benim gibi olan?
O yarışmacılar gerçek değil ki anacım.Reklam ajanslarından alma.Ne diyeceklerine Onlar karar veriyor.Ana Ocağı yarışmasına katıldığınızı düşünün. Orda 7 kat ele annecim annecim deyip duruyorlar. Hayret ediyorum. Biz annemize bile o kadar yapamiyoz
ben hıc demedım 9 yıl olduK.valideye hic anne diyemiyorum icimden gelmiyor,alisamadimda en basindan beri aramiz hic iyi degildi,sevgililik nisanlik evlilik donemleri hepsi dahil hep surtusme yasadik,6 yil oldu hala anne diyemem toplasan 5 10 kez anca demisimdir icimden gelmiyor,varmi benim gibi olan?
:))) kız cocuklarım evlendigi zaman kaynanalarına yaniiSenin oglun kizin k.valideye niye anne desinki zaten?
Babaanne diycek.
Komşumuz anlatmıştı.Gelini anne diyemiyormuş.Köyde yaşıyorlarmış.Bir gün inekleri otlatmaya gitmiş kv,kv farketmemiş inek uzaklaşmış,gelin uzaktan görmüş ama nasıl çağıracağını bilememiş.Bağırmaya başlamış HUUUUU.HUUUUBeni duyuyon muuuuu.İnek kaçıyor yetiş diye.Birebir iletişime geçerken neyse de kalabalıkta ,dış ortamda çok büyük sorun oluyor.
Heee simdi anladim:)):))) kız cocuklarım evlendigi zaman kaynanalarına yanii
Demekki o yüzden "annecim! annecim!" demeleri beni irite ediyor.O yarışmacılar gerçek değil ki anacım.Reklam ajanslarından alma.Ne diyeceklerine Onlar karar veriyor.
Nasil biri k.validen merak ettimde:)Ben anne diyorum kayinvalideme çok iyi melek gibi kadın. İstemiyorsan edemezsin senin kararın.. ☺☺
MasaAllah ALLAH mutlulugunuzu daim etsin.Kayınvalidem hep dusunceli bir insandir. Evlerine gittigimde hiç birşey demez. Bulasiklari yikadigimda bırakmaz. Kalabalık ortamda oturduğumuzda yer verir burda otur der kılmaz hiç birşeye şunu yap bunu yap demez. Kayinbabamda çok iyi çok şükür onlardan yana sıkıntım yok ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?