K.validesine anne diyemiyen varmi

Senin oglun kizin k.valideye niye anne desinki zaten?
Babaanne diycek.

Bende bastan diyenedim,istemediler evliligimizi biliyordum kac kere ayrildik esimle sonra yapamadi resti cekip ya onla evlencem yada hic evlenmiycem demisde kabul etmisler,bunlarin hepsini bilirkende anne demek hic icimden gelmemisti o yillar,birde alt ust oturuyoruz yasadiklarim tuz biber oldu hic diyemiyorum.amann napiyim oda anne gibi olsaydi bizde seve seve diyebilseydik dimi:)

Yani eşin sorun yapmıyorsa bu konuda seni sıkmıyorsa evliliğinize yansımıyorsa okadar önemli değil. Hersey erkekte biter. Eşinden yana sıkıntın yoksa onlarıda idare et ortaya konuş gitsin. Ben yapamadım iykide demedim . Onu desemde boşancaktım neticede.

Esim sorun etmez Allahtan,bu saatten sonrada diyemem heralde.

var, ben..demem için bi kaç kez söyledi ama dilim varmıyor bitenecik annem var benim bitene
x anne diyerek görüyorum o işimi

Ana Ocağı yarışmasına katıldığınızı düşünün. Orda 7 kat ele annecim annecim deyip duruyorlar. Hayret ediyorum. Biz annemize bile o kadar yapamiyoz

bi arkadaşım atıyorum kaynanasının adı zehra olsun Zehra Anne derdi
ben de ileride öyle demeyi düşünüyorum

Ana Ocağı yarışmasına katıldığınızı düşünün. Orda 7 kat ele annecim annecim deyip duruyorlar. Hayret ediyorum. Biz annemize bile o kadar yapamiyoz
O yarışmacılar gerçek değil ki anacım.Reklam ajanslarından alma.Ne diyeceklerine Onlar karar veriyor.

ben hıc demedım 9 yıl oldu

Komşumuz anlatmıştı.Gelini anne diyemiyormuş.Köyde yaşıyorlarmış.Bir gün inekleri otlatmaya gitmiş kv,kv farketmemiş inek uzaklaşmış,gelin uzaktan görmüş ama nasıl çağıracağını bilememiş.Bağırmaya başlamış HUUUUU.HUUUUBeni duyuyon muuuuu.İnek kaçıyor yetiş diye.Birebir iletişime geçerken neyse de kalabalıkta ,dış ortamda çok büyük sorun oluyor.

Aynen,bazen komsu akraba bisiy anlatirken annen nerde,annen soylemi boylemi diye soruyorlarya,o benim annem degilki k.validem diyesim geliyor:)

Ben anne diyorum kayinvalideme çok iyi melek gibi kadın. İstemiyorsan edemezsin senin kararın.. ☺☺

Kayınvalidem hep dusunceli bir insandir. Evlerine gittigimde hiç birşey demez. Bulasiklari yikadigimda bırakmaz. Kalabalık ortamda oturduğumuzda yer verir burda otur der kılmaz hiç birşeye şunu yap bunu yap demez. Kayinbabamda çok iyi çok şükür onlardan yana sıkıntım yok ☺☺☺

MasaAllah ALLAH mutlulugunuzu daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…