- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Valla sana katılıyorum biz dedikte noldu sanki kadir kıymet bildiler yapacaklarından geri kalmadı.Ben dedim de ne oldu çok kıymet verdim ama hayal kırıklığı
K.valideye hic anne diyemiyorum icimden gelmiyor,alisamadimda en basindan beri aramiz hic iyi degildi,sevgililik nisanlik evlilik donemleri hepsi dahil hep surtusme yasadik,6 yil oldu hala anne diyemem toplasan 5 10 kez anca demisimdir icimden gelmiyor,varmi benim gibi olan?
Ben o kadar değer verdim ki ama o hep kusur arabaya çalıştı iki haftadır aramadım kıymetimi anlasın diğer gelin evine bile gitmiyor onu hiç kırdığına şahit olmadım ne kadar evime gelse hep kalbimi kırar kasıtlı mı yapıyor bilmiyorumValla sana katılıyorum biz dedikte noldu sanki kadir kıymet bildiler yapacaklarından geri kalmadı.
Tipik gelinini kıskanan kaynana neyi neyini anlatiyimkiNe yaptı ki size bu kadar. ? Eşinizi dünyaya getiren kadına 'ANNE' Dıyemiyorsunuz ? :/ Gerçekten merak ediyorum ,soruyorum.
Bu durumun ne kadar zor birşey olduğunu yaşayan bilir. Bende diyemiyordum . Ve sürekli bir aradaydık . O kadar baskı oldu ki eski eşim çok Üstüme geldi bu konuda. Daha da ters tepti. Öyle x anne y babayıda kabul etmiyorlardı. Yaşanan sorunlarla birlikte hiç diyemedim . Insan hissederse o sıcaklığı samimiyeti diyebilir diye düşünüyorum . O dönemler benim için o kadar büyük bir sorunduki resmen işkenceydi. Zorlayınca eğreti duruyor insanın ağzında. Ama eğer bir kez daha evlenirsem baştan önlemini alırım bu konunun. Sonradan hiç denmiyor çünkü .K.valideye hic anne diyemiyorum icimden gelmiyor,alisamadimda en basindan beri aramiz hic iyi degildi,sevgililik nisanlik evlilik donemleri hepsi dahil hep surtusme yasadik,6 yil oldu hala anne diyemem toplasan 5 10 kez anca demisimdir icimden gelmiyor,varmi benim gibi olan?
imdiki aklım olsa demem bunun ne saygıyla ne sevgiyle alakası yok 20 yasımdan sonra hayatıma girmis bi kadın esimin annesi o benim degil ki keske demeseydim cok safmısım ama kızım olgum olsun dicem asla o kadına anne demeyin sizin anneniz benim diyeK.valideye hic anne diyemiyorum icimden gelmiyor,alisamadimda en basindan beri aramiz hic iyi degildi,sevgililik nisanlik evlilik donemleri hepsi dahil hep surtusme yasadik,6 yil oldu hala anne diyemem toplasan 5 10 kez anca demisimdir icimden gelmiyor,varmi benim gibi olan?
Biz dedikde ne oldu sanki hakediyolar hepsinin cani cehennemeeK.valideye hic anne diyemiyorum icimden gelmiyor,alisamadimda en basindan beri aramiz hic iyi degildi,sevgililik nisanlik evlilik donemleri hepsi dahil hep surtusme yasadik,6 yil oldu hala anne diyemem toplasan 5 10 kez anca demisimdir icimden gelmiyor,varmi benim gibi olan?
K.valideye hic anne diyemiyorum icimden gelmiyor,alisamadimda en basindan beri aramiz hic iyi degildi,sevgililik nisanlik evlilik donemleri hepsi dahil hep surtusme yasadik,6 yil oldu hala anne diyemem toplasan 5 10 kez anca demisimdir icimden gelmiyor,varmi benim gibi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?