- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Benim gaynanayı tarif etmişsin resmenBnde hiç demek istemiyorum ama mecbur işte bende ilk tanıştığım günden beri hiç sevemedim kv yi. Zaten çok bencil ve çok inatcı bi kadın. Laf anlatmanın mümkünatı yok okadar dediğim dediktir. Allahtan uzağızda yılda bikaç sefer gidiyoruz. Yoksa birbirimize girmiştik kesin
Ama içten olması lazımAnne demekte ne var ? çok mu zor..
Elbette. Zaten,içten olup olmamasının altında yatan bir sebep muhakkak ki vardır..Ama içten olması lazım
Yıllardı anne diyorum demez olaydimAnne demekte ne var ? çok mu zor..
Yıllardı anne diyorum demez olaydim
Allah tan yakın değiliz de sürekli görüşmüyoruz
Sıcaklık samimiyet gösterse içinden gelerek dersin ama Benim kv bildigimiz cadı yalan dolan yapmacık sevgi milleti birbirine düşürme hepsi var
Kendimi zorlayarak diyorum
Bakın benim kvdemde de sıcaklı,sevgi,şevkat hiçbiri yoktur. Amaa bana yararı da olmaz,zararı da. O yüzden içimden gelmiyor diyemiyorum. Başından beri Anne diye hitap ettim. ne demeliydim ki ? Teyze vs.. denmez. Çok ayıp bizde.. yani bilemiyorum,belkide bunun rhaatlıkla veya kültürle alakası vardır. Mesela şu durumdan hiç hazetmiyorum. Nişanlılık-sevgililik dönemlerin de Anneciğim,Anneciğim ! diye arkalarından dolaşan yalakalar varya,sonrasında da suratına bile bakmıyor ya da Anne bile demiyor. Bu druma çook sinir oluyorum. Yani o iki yüzlülüktense,Başında da teyze sonunda da teyze diye hitap edenleri destekliyorum !Yıllardı anne diyorum demez olaydim
Allah tan yakın değiliz de sürekli görüşmüyoruz
Sıcaklık samimiyet gösterse içinden gelerek dersin ama Benim kv bildigimiz cadı yalan dolan yapmacık sevgi milleti birbirine düşürme hepsi var
Kendimi zorlayarak diyorum
Aynen bende katılıyorum yazdiklarnizaBakın benim kvdemde de sıcaklı,sevgi,şevkat hiçbiri yoktur. Amaa bana yararı da olmaz,zararı da. O yüzden içimden gelmiyor diyemiyorum. Başından beri Anne diye hitap ettim. ne demeliydim ki ? Teyze vs.. denmez. Çok ayıp bizde.. yani bilemiyorum,belkide bunun rhaatlıkla veya kültürle alakası vardır. Mesela şu durumdan hiç hazetmiyorum. Nişanlılık-sevgililik dönemlerin de Anneciğim,Anneciğim ! diye arkalarından dolaşan yalakalar varya,sonrasında da suratına bile bakmıyor ya da Anne bile demiyor. Bu druma çook sinir oluyorum. Yani o iki yüzlülüktense,Başında da teyze sonunda da teyze diye hitap edenleri destekliyorum !
abla. uzun hikaye atlatmayayım..Annenize ne diyorsunuz?
Ne yaptı ki size bu kadar. ? Eşinizi dünyaya getiren kadına 'ANNE' Dıyemiyorsunuz ? :/ Gerçekten merak ediyorum ,soruyorum.Aynen bende katılıyorum yazdiklarniza
Önceden yalakilik asla yapmadım direk anne dedim
Bizde de anne denir ama kaynanamin çok zararı oldu bana.
O yüzden şimdi degistiremiyorum teyze demeyi zorda olsa anne diyorum
Evlenmeden once siz diye hitap edin derim..anne demek icin daha erken gibi..1,5 yıldır tanıyorum onları. Allaha çok şükür çok iyi insanlar çok seviyorum
Fakat 2 aydır nişanlı olmamıza rağmen hala anne baba diyemiyorum
Nasıl sesleneceğimi bilemiyorum. Telefonda sen napıyosun diyebiliyorum yalnızca
Eminim onlar bunu çok istiyor ama yapamıyorumNişanlımda diyemiyor of offf
Benim ki kızım diyor annecim diye sesleniyor ama hep yapmacık ben onun gibi olamiyorum siz diyorum arada anne demek zorunda kalmisligim var.. cünku esım benim anneme annecim diyor saygi gosteriyor bazen keske oda anne demese bende demek zorunda kalmam diyorum..Aynenn,onlar bize sanki kizim yavrum mu diyor,gelin diye cagiriyorlar.
Evet diyemeyeceğim zaten bu gidişleEvlenmeden once siz diye hitap edin derim..anne demek icin daha erken gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?