K.validesine anne diyemiyen varmi

Benim gaynanayı tarif etmişsin resmen

bende anne demek istemiyorum X anne diyesim geldi 1,5 sene oldu evleneli içimden artık gelmiyo ama alıştım. anne derim.

Anne demekte ne var ? çok mu zor..
Yıllardı anne diyorum demez olaydim
Allah tan yakın değiliz de sürekli görüşmüyoruz

Sıcaklık samimiyet gösterse içinden gelerek dersin ama Benim kv bildigimiz cadı yalan dolan yapmacık sevgi milleti birbirine düşürme hepsi var
Kendimi zorlayarak diyorum

Ben de demiyorum. Kayınbabama baba demiyorum. Eşim de benimkilere demiyor. Ama ben onun annesini babasını severim, aramız çok iyidir. Eşim de bizimkilerle iyidir ama diyemiyoruz. X anne, Y baba diyoruz.

Aynen benimkiide oyle.

Bakın benim kvdemde de sıcaklı,sevgi,şevkat hiçbiri yoktur. Amaa bana yararı da olmaz,zararı da. O yüzden içimden gelmiyor diyemiyorum. Başından beri Anne diye hitap ettim. ne demeliydim ki ? Teyze vs.. denmez. Çok ayıp bizde.. yani bilemiyorum,belkide bunun rhaatlıkla veya kültürle alakası vardır. Mesela şu durumdan hiç hazetmiyorum. Nişanlılık-sevgililik dönemlerin de Anneciğim,Anneciğim ! diye arkalarından dolaşan yalakalar varya,sonrasında da suratına bile bakmıyor ya da Anne bile demiyor. Bu druma çook sinir oluyorum. Yani o iki yüzlülüktense,Başında da teyze sonunda da teyze diye hitap edenleri destekliyorum !

Aynen bende katılıyorum yazdiklarniza

Önceden yalakilik asla yapmadım direk anne dedim
Bizde de anne denir ama kaynanamin çok zararı oldu bana.
O yüzden şimdi degistiremiyorum teyze demeyi zorda olsa anne diyorum

gelinimizde anneme demez, annemde babanneme diyemezdi o yüzden ne annem nede biz tuhaf karşılamıyoruz.Amca gelinimiz var mesela yengeme bir anne dedimmi birdaha anne çıkıyor ağzından , o değil yengemde çok aman aman anne denilecek bir kadında değildir bazen bir olayı anlatırken o kadar içten diyorki şaşırıp kendi annendenmi bahsediyosun diye soruyorum tekrar tekrarçok dert edilecek bir durum değil bence, yalandan diyeceğinize hiç demeyin daha iyi

Aynen bende katılıyorum yazdiklarniza

Önceden yalakilik asla yapmadım direk anne dedim
Bizde de anne denir ama kaynanamin çok zararı oldu bana.
O yüzden şimdi degistiremiyorum teyze demeyi zorda olsa anne diyorum
Ne yaptı ki size bu kadar. ? Eşinizi dünyaya getiren kadına 'ANNE' Dıyemiyorsunuz ? :/ Gerçekten merak ediyorum ,soruyorum.

1,5 yıldır tanıyorum onları. Allaha çok şükür çok iyi insanlar çok seviyorum
Fakat 2 aydır nişanlı olmamıza rağmen hala anne baba diyemiyorum
Nasıl sesleneceğimi bilemiyorum. Telefonda sen napıyosun diyebiliyorum yalnızca
Eminim onlar bunu çok istiyor ama yapamıyorum Nişanlımda diyemiyor of offf

Bende anne diyemiyorum ..bikac defa anne demek zorunda kalmistım beni annecim diye câğirdiginda annecim nasilsn dediginde mesela iyiyim anne demistim. ama ćogu zaman siz diye hitap ediyorum simdi ise görüsmuyorum o ayrı..

Evlenmeden once siz diye hitap edin derim..anne demek icin daha erken gibi..

Aynenn,onlar bize sanki kizim yavrum mu diyor,gelin diye cagiriyorlar.
Benim ki kızım diyor annecim diye sesleniyor ama hep yapmacık ben onun gibi olamiyorum siz diyorum arada anne demek zorunda kalmisligim var.. cünku esım benim anneme annecim diyor saygi gosteriyor bazen keske oda anne demese bende demek zorunda kalmam diyorum..

ben nisanliyim henüz demedim ama dicem demeyi planliyorum :)
cnkü o bana hep kizim diyo saolsn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…