Ka yanda evlendiniz?

22de evlendim 23 te anne oldum şu an 26 yaşındayım evliliğin ideali kişiye göre değişir ama ilerde genç bir annenin delikanlı oğlu olucak

28 inde evlendim. benim hayat tarzıma göre en ideal yaştı. bebek henüz düşünmüyorum. kendimi şu an bir bebeğe adayacak güçte göremiyorum ama eminim ki çok güzel bir duygudur. uarım birkaç sene sonra Allahım bana da nasip eder.

keşke elimizde imkanlar olsa senle yer değişsek
inan hiç öyle matrah bişi değil evlilik
şuan ki aklim olsa asla ve asla evlenmezdim
evlenen bir pişman evlenemeyen bin

Ben şuan 20 yaşındayım 17-18 gibi erkek arkadaşımla çıkmaya başladık...
Valla bence en ideal evlenme yaşı 24-25 eğer sevgiliniz yoksa 30 kadar yolu var tabii :)
Bende erken yaşta anne olmak isterdim..
Benim annemde 27 yaşında evlenmiş.Babamla annem arasında sanırım 2-3 yaş var..İlk çocukları benim ve yaşlarını tahmin edin.Daha genç olsalardı fenamı olurdu yanii..

24 yaşında evlendim.. bence tam zamanıı..çünkü genç kızlık ayrı..doya doya yaşanmalı..evlilikte bu yaşta çok güzel..

16 yaşında evlendim ,18 yaşında anne oldum 26 yaşında 4 çocuk annesidim
ben çok mutluyum erken evlenmekten ,çocuklarınla bir büyüyosun,,genç annesin ,çocuklrın senin gençliğini görüyor, onları büyütürken yorulmak nedir bilmiyorsun,,zor gelmiyor,

20 yaşıma girmek üzereyken evlendim çokda mutluyum eşiminde eviminde efendisi oldum opuyorumnanaktan

doğrusu ben küçük yaşta evliliğin hiçbir faydasını gürmedim daha genç kız olmaya başlamıştımki anne oldum çok zorlandım siz şanslılardan sınız herhalde umarım şansınız hep güzel olur

19 yaşında evlendim 21 yaşında anne oldum çok zorluklar çektim bu kesin ikimizde çocuktuk ya evliliğin agırlıgını taşıcak yaşta degildik evimizi eşyalarımızı alıp evlenseydik daha ii olurdu tabii ama kesinlikle bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim o bana bu dünyayın verdiği en büyük lutuf allah ondan razı olsun maddiyat ve ailesinin etkileri dışında bir sorun yaşamadık biz aşk evliliği ne olursa olsun aşk evliliği diyorum sevmediğim bir adamla 10 yılımı geçiremezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…