Ka yanda evlendiniz?

16 yaşında severek evlendim .bekarlığında evliliğinde kendine göre güzellikleri olduğuna inanıyorum .şimdi olsa tekrar eşimle evleneceğimi bilsem şimdiki yaşımda yni 26 yaşımda evlenirdim daha çocukmuşum be:ecrin_bebek: kendimi ne kadarda büyümüş hissediyordum oysa.bence erken evlenmesin kızlarımız bana o zaman herşey bir oyun gibi geliyordu oysa gerçek hiçde öyle değildi eş .kaynana eltiler görümce sonra çocuk .hepsi ayrı bir sorun.oysa bir tek eşimle evliydim ailleyi hiç düşünmemiştim

ben 28 yaşında evlendim iyi memnunum belki 26 da olabilirdi daha erken değil ama 26 yaş da sadece bebek olmadan biraz daha zaman geçirmek için ama herşey kısmet tabiki ::)

ben 23 yaşında evlendim...bence evlilik için ideal bir yaş erkende sayılmaz geç de
ama kızlarımın 25-26 yaşından önce evlenmelerini istemiyorum.çünkü okuyup meslek sahibi olup öyle evlenmelerini istiyorum.zaten bunları yapana kadar yaşları 25 i bulura.s
birde mümkün olduğunca geç onlardan ayrılmak istiyorum.birgün yanımdan gidecekleri fikri şimdiden içimi acıtıyo zaten senağlama

bende 25 yasında evlendım ve hayatımdan cok memnunum,eşim karsıma 18 ınde cıksaydı gene evlenırdım.Ama tabı okulumuz bıttı yuksek lısans yapıyoruz elımızde işimiz rahat gecınıyoruz bu yuzden tahsılını tamamlamadan kımse evlılıge sıcak bakmasın hayat zor cunku :)

ben 21 yaşında evlendim, okulum bitmişte ve iyi bir işte çalışıyorum, eşimle aramızdada 5 yaş var şimdi 23 yaşındayım ama pişman değilimmmm :) onunla herşeyi özgürce yaşamakkk çokk güzel...

21 yaşında evlendim.bence evlilik sultanlık.iiyki eşimim gibi birinle evlenmişim.hiçte pişman değilim.23 yaşındada anne oldum

yazilanlari okuyunca kendime çok hayiflandim:çok üzgünüm:
çünkü ben çok geç evlendim tam tamina 31 yaşindayim ve iki aylik evliyim:icecream:
kimse duymasin mascara olurum siteye sonra:roflol:

20 yaşına girmeme 2 hafta vardı...evlendim...üniversitedeydim...yani hala öğrenciydim....kocayı çokkk seviyodum...halada çokkkk seviyorum...evlenmezsem ölecem sanıyodumm...bide kaynanam koçişkoma başka kız almak istiyodu...baskı yapıyodu...amaaaaaa kimselere kaptırmadım..okul falan demedim bastım nikahı:lepi:

cok tatlısın yaw
simdi calismiyorsun herhalde yoksa okulu bitirmedin mi

dun bi program izledim tv de
bi hoca konusuyordu evlilik hakkinda
dedi ki simdi 30 una geliyorlar hala evlenmiyorlar, tabi ondan sonra gunahlar isleniyor vs iste anlarsiniz
ya sanki biz evlenmek istemedigimizden evlenmiyoruz, sanki seveb,ilecegimiz cok kisi cikiyor da uygun biz istemiyoruz
hocanın mantigina gore uygun biri cikti mi evleneceksin
ama sevmeden olmuyor ki

28 yaşındayım ağustosta düğünüm var herşeyi yaşadım gezdim tozdum yedim içtim.hiç birşeyde aklım kalmadan yuvama girmiş ve müstakbel kocamla bir ömür geçirmeye başlayacağım.bence tam zamanı oldu.iyi ki hayatımda aşkımm var tabii kii ama nişanlımla tanışmamış olsaydım da rahat rahat böyle devam edrdim valla hiç sıkılmadan hep tek hep yek ooohhh ne allaaa hihoyyyt :)

25 yasında evlendım daha 6.ayımızdayız. ama okul olmasaydı dahada erken evlenırdım ama okul daha onemlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…