Ka yanda evlendiniz?

26da eşimle tanıştım 30umda evlendim...
Biraz geç oldu ama eşimle mululuumuz için beklememiz gerekiyordu, ailem onaylamıyordu eşimi... Ama bizim ısararımıza dayanamadılar.. İyiki sabretmişiz, çoook mutluyum...

24 yaşımda, eşimi çok severek evlendim...
5. yılımızı bitirmek üzereyiz.
hiç pişman olmadım.

23.. 5 yıldır baraberdık keşke daha önce, 18imde evlenem teklif ettiğinde evlenseymişim, benim için değişen hiçbir şey olmaz hatta hayat daha güzel olurdu...

23 yasındayım ve evleniyorum kınama 9 gün dügünüme 11 gün kaldı 27 temmuz büyük gün :asigim:
darısı tüm bekarlara olsun inş a.s.

21 yaşında evlendim acelem varmış gibi

ama o zaman evlenmeseydim birdaha zor evlenirdim

eşimle evlendiğime memnunum ama ailesi hiç kafa dengim değil

10 yıldan berı alışamadım

Merhaba arkaaşlar ben de 3 üniversite bitirdim master da dahil buna bu arada evlenmeyi ertelemedim 25 yaşımda evlendim şimdi 27 yaşındayım mutluyum eşimle hala flört dönemindeki gibi sevgili kalabilmemiz çok güzel bir duygu. Umarım böyle gider ve iş yaşamındaki düzenlemelerden sonra artık bebek istiyorum, 30 dan önce doğum yapmak isterim ki en az iki olsun da genç anne olayım ben de onlarla az da olsa güncel kalayım değil mi. Bu arada eşimde 29.

20 yaşında evlendim :kedi:21 yaşındayım şimdi ve 1 ay sonra da anne oluyorum
neden bu kadar acele ettim bende bilmiyorumkafamçokkarıştı:umursamaz:

ben gecen sene mayısta evlendim yani 24tüm suan 25im 1 ay sonra anne olacağımm bende eşimle cok mutluyumm lise aşkımm zaten opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…