Ka yanda evlendiniz?

23 yaşında evlendim.. yani 4 ay önce :roflol: tam yaşı olduğunu düşünüyorumm. eşimi herşeyden çok seviyorum.. beraber bi hayatı paylaşmak çok güzel.. herkese tavsiye ediyorum..a.s

22 yaşımda evlendim, iyikide evlenmişim diyorum
7 yaşında bi oğlum 2 yaşında bi kızım var, şu an 30 yaşındayım ama kimse 2 çocuk annesi olduğuma inanmıyo:)) erken evlenmenin bi avantajıda bu olsa gerek:)) tabi doğru insanı bulduğunuzda

25 yaşında evlendim 26 yaşında anne oldum. yaş olarak ideal bence.kesinlikle daha önce evlenmediğime üzülmüyorum belki bir kaç sene daha sonra olabilirdi.mutluyum evet ama yarım kalan bazı isteklerim oldu.

Bende 19 da evlendim 20 de anne oldum şimdi iki oğlum var büyüğü 18 e girdi . iyiki de böyle olmuşş

bende 20 yaşında evlendim.eşim 21 di. 1 yıl oldu. hemde okurken evlendim. eşim okudugum yere aldırdı işini. 1 yıl ögrenci ve ev hanımlıgı şeklinde bitti işte. 7 yıl görüşmeden sonra benim yaşımda evlilik için iyi bana göre. hiç pişman degilim. çok güzel 1 seneydi.

ben 16 yaşımda evlendimklava:liseyi bile bitirmedim çok pişmanım eşime herzaman diyorum dünyaya bin kere gelsem yine senle evlenirim ama 1 kez daha gelsem asla 16 yaşımda evlenmemlmaz: eşim çok anlayışlıydı ama annesi bana hiç anlayışlı olmadı

benm babaannemi iLkokuL 5 teyken nişanLamışLar bitince de evLenmiş... daha adet biLe görmüyomuş evLendiğinde.... 35 yaşındaymış ben doğduğumda daha... ama çookk zor zamanLar geçrmş.. ne kdr geç o kdr iyi der hep....

Bayanlar merak ediyorum kac yasinda evlendiniz? Aranizda erken evlilik yapipta az daha bekleseydim keske diyenler var mi?

Bekarlara verebileceginiz tavsiyeleride bekliyoruz :))

15 yasimda nikahim oldu 16 yasimdada dugunum oldu resmen evlendim .. nikahim bir sene once oldu cunku yurtdisina cikmam icin vize islemleri vardi onlari biran once halede bilmek icin biz nisanlilik suresini nikahli gecirdik..
soruna gelince EVET keske 22 / 23 yasimdan once evlenmeseydim ama ben 23 yasinda iki cocuk annesiydim cok zor bir genclik donemi gecirdim:çok üzgünüm: ergenligi derseniz kaynana yaninda nasil yasanir hic bilemiyorum :çok üzgünüm:

aynennnn :çok üzgünüm:

Ben 25 yasinda evlendim, esimle tanismadan bir hafta oncesinde ise, hayatta 30'dan once evlenmem diyordum. Bu isler kismetle. 21-22 bunlar inanilmaz cici yillar, ergenliktesiniz, kalbinizin uctugu, aklinizin gidip geldigi yillar. Hala universite arkadaslarimin cogu bekar. Bence ideal bir yas yok, acele etmenin de bu anlamda manasi yok. Ne zaman hazirsaniz o zaman evlenmelisiniz, acele etmeyin, ne demek evde kalmak? Okuyun, universitenin tadini cikarin, arkadaslarinizla vakit gecirin. Evlenince butun duzen degisiyor.Evlilik gorundugu kadar kolay bir muessese degil. Unutmayin sadece esinizle degil ailesi ile de evleniyorsunuz. O yaslarda kendi aileniz ile gecinemezen bir daha dusunun derim . Arkaya donup baktiginiz da of demeyin, sevgiler

19yasinda evlendim ve 7bucuk yili gecdi sükürler olsun
hic pisman diilim
nasip kismet hersey:asigim:
:Saruboceq:rabbim herkezin gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…