- 11 Mart 2022
- 203
- 243
- 18
- Konu Sahibi Prenses Koala
-
Erkek arkadaşım birliktelik yasamadigini söylüyordu. Ama kime soylesem sen bilmiyorsun o erkek kesin yapmıştırda haberin olmamistir diye tepkiyle çok karşılaştım. Düşündüğümde boyle bir seyin olma ihtimalini hani surekli kuruntu sokuyorlardi O ERKEK diye.Hadi millet birbirine girsin konusu
Bu tip konular fazlasıyla kişiseldir. Kimse kimsebin fikriyle hareket etmemeli, kendi fikirleriniz olmalı.
Hep arkadaşların söyledikleriyle dolduruşa gelir misiniz böyle?Erkek arkadaşım birliktelik yasamadigini söylüyordu. Ama kime soylesem sen bilmiyorsun o erkek kesin yapmıştırda haberin olmamistir diye tepkiyle çok karşılaştım. Düşündüğümde boyle bir seyin olma ihtimalini hani surekli kuruntu sokuyorlardi O ERKEK diye.
Bende çok sağlıklı oldugunu düşünmüyorum en azindan bu kadar fazla dusunup ustune kurulmam dogru degil ama iste kafamdan atmak icin sordumNiye aklınıza eskiler gelsin ki? Sağlıklı bir düşünce değil bence . Ama ilişki yaşamayan biri istemeniz sizin seçiminiz . Kişisel bir tercih
Boyle bir konu da gelmemek mümkün mudur ki? Guveniyordum ona zaten onlar dedi diye karşı tarafa belli edip Sherlock holmes gibi dolanmazdim ama bir acaba mi da oluyor ne yazik kiHep arkadaşların söyledikleriyle dolduruşa gelir misiniz böyle?
Yani erkek arkadaşınızın cinsel geçmişimi kaç kişiyle paylaşmış olabilirsiniz merak ettimErkek arkadaşım birliktelik yasamadigini söylüyordu. Ama kime soylesem sen bilmiyorsun o erkek kesin yapmıştırda haberin olmamistir diye tepkiyle çok karşılaştım. Düşündüğümde boyle bir seyin olma ihtimalini hani surekli kuruntu sokuyorlardi O ERKEK diye.
böyle bir konunun arkadaşlarla paylaşılmaması gerekir zaten en başta. Erkek arkadaşınızın cinsel hayatından, tercihlerinden arkadaşlarınıza ne? Bunun bir erkeğin sevgilisinin cinsel hayatını arkadaşlarıyla masaya yatırmasından ne farkı var?Boyle bir konu da gelmemek mümkün mudur ki? Guveniyordum ona zaten onlar dedi diye karşı tarafa belli edip Sherlock holmes gibi dolanmazdim ama bir acaba mi da oluyor ne yazik ki
1-2 dost dedigim kisiyle zaten kimle paylaşılır kiYani erkek arkadaşınızın cinsel geçmişimi kaç kişiyle paylaşmış olabilirsiniz merak ettim
Boyle bir konu da gelmemek mümkün mudur ki? Guveniyordum ona zaten onlar dedi diye karşı tarafa belli edip Sherlock holmes gibi dolanmazdim ama bir acaba mi da oluyor ne yazik ki
Yorumunuz için teşekkür ederimBiriyle birlikte oldu diye eşine, sevgilisine dokunurken aklina eskiler gelmez, unutamadigi ve hala his besledigi için aklina gelir gelirse.
Ben kimseye mutlaka cinsellik yaşamak zorunda benden önce diye bakmam, tutupta kimseye "seks yaptin mi?" Diye de sormazdim zaten ama 30lu yaşlara gelip dogru durust bir sevgilisi bile olmamiş bir erkeğe aaa el değmemiş diyip koşmazdim. Bana dogal gelmiyor cunku.
Devamli bel altina kafa yormak ve binbir senaryo bana yorucu geliyor, sizin derdiniz bitmez yani boyle.
Kime sorsam dediğiniz 1,2 kişi demek. Hım....1-2 dost dedigim kisiyle zaten kimle paylaşılır kitabi bazi patavatsiz arkadaslarim uzun süreli bir iliski de siz yasamissinizdir bir seyler hadi hadi soyle dediginde de hayir yaşamadık yasamamiz mi lazim diye bertaraf etmişligim oldu
Ortam da illaki kendi erkek arkadaşım degil. Genel erkekler hakkinda konusulurken ben sussam bile erkek iste yaa yasamadim diyen yalan soyluyordur muhabbetleri donduguda oluyor sadece kendi erkek arkadasim icin degil yanlis lanse ettimKime sorsam dediğiniz 1,2 kişi demek. Hım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?