- 14 Haziran 2019
- 15.976
- 81.021
- 598
- Konu Sahibi Prenses Koala
-
Tecrübeli bir kadın zaten napsım tecrübesiz sevgiliyiErkekte hic yasamamis olsa daha once yasamamis birisini istemesi gayet hakkı değil mi ? Bu konuda erkek kız ayrimciligini dogru bulmuyorum zaten erkek her halti yapsın bakire kiz istesin değil olay. Benim icin de gecerli tabi
Tecrübeli bir kadın zaten napsım tecrübesiz sevgiliyi
Şahsen ben evlenmeden önce sevişmeyi bilmeyen birini zaten tercih etmezdim
Bayağı açık ve anlaşılır anlattığıniz için teşekkür ederim bu ihtimalleri ben cidden bilmiyordum açıkçasıKac yaşındasınız? 25-30 sene sadece eliyle ilişkiye girmiş adam kadınla ilişki yaşadığında bin tane problem yaşar. Misal, kadının içi çok kaygan ve sıcak olduğu için aşırı uyarılır ve bir dakikada finish çizgisine varabilir. Ya da iyice sıktığı eliyle ilişkiye girdiği için o sertliğe alışan adam eli olmadan , içine girdikçe daha çok bollasan ,kaygan bir organda git gel yapıp bosalamaz, bir süre sonra ereksiyon hakimiyetini kaybeder. İnsan gibi sevisse bile elinden yardım almadan bosalamz. Bu da kadın için can sıkıcı olur...gibi gibi gibi şeyler. Tabii ki erkek de kadın da ilişki yaşamadan evlenebilirler ama benim şahsi kanaatim evlenmeye niyeti olan iki insanın önce bir yatağa girmesi. Çünkü o uyum o iş olmadan anlasilamiyor. Ayrıca 185 boyu da pehlivan gibi delikanlılar 'kucuk bir suprizle' sizi şaşırtip çileli bir evlilik hayatı geçirmenize sebep olabilir. Aynı şekilde 'hizli ve ofkeli' tarzda da yaşayabilirlerdaha iki gün önce konu açıldı, eşim beş saniyede boşalıyor,ondan hızlısı mezarda diye...
Risk yani.
Burda “aaaa sizin bir gecede 2.de mi oluyor?” diye şaşıran kadın gördüm, sen de sevişmenin nasıl birşey olduğunu bilmediğin için sadece içinde 10 dakika gidip gelmeyi “normal” sevişmek sanacaksın muhtemelen. Bunlar ihtimaller tabi, tecrübe çoğu konuda iyidirBelki iki tecrubesiz birlikte ogrenir ne bileyim bu konuda cok mu pollyannaayim
Ne tepki vereceksin? Kimse kimseyi ağaç kavuğunda beklemiyor ya. Ne o sana bir tepki verebilir yaşadıkların için ne sen ona.ben yapmadım yapan karsima cikarsa ne sekilde tepki vermeliyim
ahahaha bundan daha açık bir yorum olamazdı sanırım. en azından birbirleri ile yatağa bi girmeleri lazım bence. öncesinde başkasıyla yapmıştır yapmamıştır ona bişey diyemiyorum, öznel bir konu ama erkek açısından özellikle çok zor değil mi ya? hep bi performans kaygısı. bi podcastteydi sanırım, şarkıcı Kalben şey demişti, rüyamda erkek olduğumu görmüştüm, cinsel hayatta işleri bizden daha zor, sürekli iyi performans sergileme baskısı var üstlerinde demişti, gayet de haklıydı. üzülüyorum adamlara.Kac yaşındasınız? 25-30 sene sadece eliyle ilişkiye girmiş adam kadınla ilişki yaşadığında bin tane problem yaşar. Misal, kadının içi çok kaygan ve sıcak olduğu için aşırı uyarılır ve bir dakikada finish çizgisine varabilir. Ya da iyice sıktığı eliyle ilişkiye girdiği için o sertliğe alışan adam eli olmadan , içine girdikçe daha çok bollasan ,kaygan bir organda git gel yapıp bosalamaz, bir süre sonra ereksiyon hakimiyetini kaybeder. İnsan gibi sevisse bile elinden yardım almadan bosalamz. Bu da kadın için can sıkıcı olur...gibi gibi gibi şeyler. Tabii ki erkek de kadın da ilişki yaşamadan evlenebilirler ama benim şahsi kanaatim evlenmeye niyeti olan iki insanın önce bir yatağa girmesi. Çünkü o uyum o iş olmadan anlasilamiyor. Ayrıca 185 boyu da pehlivan gibi delikanlılar 'kucuk bir suprizle' sizi şaşırtip çileli bir evlilik hayatı geçirmenize sebep olabilir. Aynı şekilde 'hizli ve ofkeli' tarzda da yaşayabilirlerdaha iki gün önce konu açıldı, eşim beş saniyede boşalıyor,ondan hızlısı mezarda diye...
Risk yani.
ya kaya da şey demiş, ben hülyayı hiç kalpten aldatmadım hep fizikseldiAçıkça söylüyordu yani kaya çilingiroğlu ile evliyken. Sen gençsin bilmezsin
Senin ve eşinin uyumu önemli, sadece ikinizin dünyası olacak çünkü.Belki iki tecrubesiz birlikte ogrenir ne bileyim bu konuda cok mu pollyannaayim
daha iki gün önce konu açıldı, eşim beş saniyede boşalıyor,ondan hızlısı mezarda diye...
Aşık olunca bunları dusunmuyosunMerhaba ilk öncelikle herkesin yaşamına fikrine saygi duydugumun altini cizmek istiyorum. Dar kafalı,görüşlü değilim universite hayatimda da bir cok kisiyle arkadasligim oldu farkli hayat tarzlari önemli olan insanlık yani bunu da biliyorum ama kafama takılan bir sey var. Sevgi her şeyin önüne gecer mi yada bu bir kriter midir. Daha öncesinde cinsel birliktelik yaşamadım. Bekarım zaten uzun sureli sevgilim oldu ama birşey yaşamadik(ayrıldık). Ben birliktelik yasamadigim icin büyük konuşmakta istemiyorum tabi ki de ama karşı tarafin birisiyle birlikte oldugunu ogrensem aşılabilir bir konu mu? Yoksa karsi tarafın da ilki olmami istemem bu hayatta biraz komik ve zor mu kaçıyor? Forumda gündelik hayatta etrafima bakiyorum erkeklerin cinsel birlesim yasamasi şart yada olmasi gerekliymis gibi ki zaten yasamayan insan zor bulunur diyorlar. Oldu ki birisini cok sevdim ama birlikte oldugunu ogrendim birisiyle kafama cok mu takmaliyim ? Erkek kadın eşittir ben nasil ki nefsime hakim cikiyorsam karsi taraftan bunu beklemem bu hayatta komik mi? Ama kur'an da acik acik yaziyor. Sanki ben onun birisiyle birlikte oldugunu ogrensem sanki bana her dokunusunda onceki yasami aklina gelir gibi düşünüyorum. Eger ki bu düşüncem sacma ise bu dusuncemin önüne gecmeye calisacagim çünkü o yuzden fikirlerinize nasihate ihtiyacım var. ( Bir de bazı kisiler sevgiliyken bile ben ihtiyacını karsilamiyorsam genel eve gidebilir ben ama yataga girmem diyor genel eve gitmesiyle aldatma bir değildir diyor siz bu konu hakkinda ne düşünüyorsunuz ?)
Evlilik çatısı altında yaşamak istiyorsanız bu tercihe girerAma bunu nasil giderdiğin de önemli degil midir. Bir cok yolu vardir mesela. Benim de ihtiyacim var ama seçim meselesi ben evlilik çatısı altında yasamayi tercih ettim hani o yuzden fazla kati miyim diye sormak istedim işin doğrusu. Zaten insanlarin cinselligini nasil yasadigi kendi secimi yargilamam ama is kendime gelince bir miktar dusuncem agir basiyorama tabi iliski de nasıl sadık güvenirlik daha önemli
Hayat bir de böyle bir şey değil ki. Aşık olmuş da olabilir mesela. Herkes ilk aşkıyla evlenmiyor. Öyle olsa 25ten önce aşk yaşamamam lazım bu da sağlıklı değil.Ne tepki vereceksin? Kimse kimseyi ağaç kavuğunda beklemiyor ya. Ne o sana bir tepki verebilir yaşadıkların için ne sen ona.
Buna hakkın olduğunu düşünmek bile bence son derece sağlıksız bir düşünce.
Biri bana 'ben evlenmek için seni bekledim, sen niye böyle bir hayat sürdürmedin' dese 'bu yaşına kadar cidden beni beklediysen geçen günlerin adına üzüldüm' derdim heralde
İnşallahİnsaAllah bulursunuz kendiniz gibi birini.
Maalesef toplumsal olarak yozlastik. Çocuklarını yetiştiren anneler erkek elinin kiri derken, bu rezilliği normallestirip ayyuka çıkardılar. Adamlar çekirdek çitler gibi karısını aldatıyor bu çürük temel yüzünden. Burda başka çaresi olmadığı için kabul eden, "aman ne var bunda" diyen insanların çaresizlik mi yoksa tercihen mi bunu söylediklerini merak ediyorum.
O nedemek ya: oldu ki birisini çok sevdim ama birlikte olduğunu öğrendim birisiyle kafama çok takmalı mıyım?Merhaba ilk öncelikle herkesin yaşamına fikrine saygi duydugumun altini cizmek istiyorum. Dar kafalı,görüşlü değilim universite hayatimda da bir cok kisiyle arkadasligim oldu farkli hayat tarzlari önemli olan insanlık yani bunu da biliyorum ama kafama takılan bir sey var. Sevgi her şeyin önüne gecer mi yada bu bir kriter midir. Daha öncesinde cinsel birliktelik yaşamadım. Bekarım zaten uzun sureli sevgilim oldu ama birşey yaşamadik(ayrıldık). Ben birliktelik yasamadigim icin büyük konuşmakta istemiyorum tabi ki de ama karşı tarafin birisiyle birlikte oldugunu ogrensem aşılabilir bir konu mu? Yoksa karsi tarafın da ilki olmami istemem bu hayatta biraz komik ve zor mu kaçıyor? Forumda gündelik hayatta etrafima bakiyorum erkeklerin cinsel birlesim yasamasi şart yada olmasi gerekliymis gibi ki zaten yasamayan insan zor bulunur diyorlar. Oldu ki birisini cok sevdim ama birlikte oldugunu ogrendim birisiyle kafama cok mu takmaliyim ? Erkek kadın eşittir ben nasil ki nefsime hakim cikiyorsam karsi taraftan bunu beklemem bu hayatta komik mi? Ama kur'an da acik acik yaziyor. Sanki ben onun birisiyle birlikte oldugunu ogrensem sanki bana her dokunusunda onceki yasami aklina gelir gibi düşünüyorum. Eger ki bu düşüncem sacma ise bu dusuncemin önüne gecmeye calisacagim çünkü o yuzden fikirlerinize nasihate ihtiyacım var. ( Bir de bazı kisiler sevgiliyken bile ben ihtiyacını karsilamiyorsam genel eve gidebilir ben ama yataga girmem diyor genel eve gitmesiyle aldatma bir değildir diyor siz bu konu hakkinda ne düşünüyorsunuz ?)
Bilemezsin kardeşim. Kavun değil ki...O nedemek ya: oldu ki birisini çok sevdim ama birlikte olduğunu öğrendim birisiyle kafama çok takmalı mıyım?
A: takmalısın
B:takmamalısın
hangisini seçeceğinize biz mi karar verecek? Kafanıza takıp takmayacağınız şeylere başkaları mı karar veriyor? O nasıl kafaymış ya
Geneleve giden pisliktir, pistir, hastalık taşır, hastalık bulaştırır, parayla yatıp kalkan adam evladımın babası olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?