Kabul etmeli miyim?

Hiç çocuk bakmamışsınız tecrübeniz yok ve bunu bile bile 3 aylık çocuğunu bırakıp gidebilicek ? Allahım sen akıl fikir ver.Kabul etmeyin tabiki ne olursa olsun.

Ben kabul etmem.
3 aylık bebek annesini ister bir kere.
Kuzeniniz de Bi tuhaf.
Bebek bu saksı bitkisi mi?

Arkadasiniza Allah tez zamanda akıl fikir versin. Bence siz de kabul etmeyin. 3 aylik bebe hala yenidoğan. Allah korusun bir şey olsa baş edebilecek misiniz? Arkadasiniza diyecek söz bulamadim. Ne olursa olsun 90 gunluk bebek emanet edilip bir yere gidilmez.

3 aylık bebeğe tecrübeli de olsa annesinden başkası bakamaz bence kolay kolay. Büyük sorumluluk bence reddedin. Ayrıca yol olur. Bakıcı gibi olursunuz sonra

Sebebi ne olursa olsun istediğini yapmadığınızda sizi silmekle, küsmekle tehdit eden insanı o dakika çıkartın hayatınızdan. Kaldı ki bırakmak istediği yemini verince nazlı nazlı yüzen japon balığı değil gayet bakması zor olan bebek. Boşuna herkes anne olmasın demiyoruz.

Kocası da mı aklını yitirmiş?
Otur da bebeğe bak diyemiyor mu?
Koca birşey demiyor, kuzenin annesi de birşey demeyip bakıyor torununa. Ben annemden böyle birşey istesem, bebeğimle beraber beni eve kitler sanırım, üzerine edeceği lafları ise hiç saymıyorum.

Dalga geçiyor heralde hadi 1 gün baktınız gece anne kokusu aramazmı 3 aylık bebek ya saçmaymış.Sen kuzenine söyle seni silsin bidaha aramasın zaten böyle sorumsuz bir anne ile sende muhattap olma ne kadar kıskanç olursa olsun.

kendisine acil şifalar diliyorum.. yazık bebeği de böyle bir anne elinde annesiz yaşayacak belli ki.. daha şimdi bırakan büyüyünce haftalarca bile bırakır

Kuzeniniz biraz gerizekâlı galiba. Anne sütü alan üç aylık bebeğini keyfî bir sebepten hem de iki gün başkasına bırakmak neyin kafası?

Herkes anne baba olmasa keşke.

Koca diye kafayı siyirmis belli ki..

Bence kocasinin izini surecek gizli gidecek ben öyle çıkarım yaptım..
Kadın sıyırmış o kesin de kocası evinde dur demeliydi. Çünkü daha önce de gitmiş.

Yarabbi sadece haftaici 5 saat calisiyorum. Cocugum bakicida kaliyor diye vicdanim kurudu aylardir. Hasta diye 1 haftadir dr dr geziyorum rapor alayim da ben bakayim diye. Yalvardim yakardim doktorlara o raporlari alabilmek icin. Ben mi manyagim?
Bu nasil annelik Yavruya cok uzuldum cook..
Koca pesine gidip cocugu birakmak nedir? Yaziklar olsun..
Ben olsam asla sorumluluk almazdim.

ben silerim böyle bi tipi çocuğunbaşına bişey gelse uğraş dur sonra hayatta izin vermeyin böyle bişeye o ne ya

3 aylık bebeği bırakmak mi. Sakin kabul etmeyin. Çok küçük ya başına bir sey gelse bebegin. Nasıl bir anne o öyle el kadar bebeği nasil bırakabiliyor. Ben de eşimin yemin törenine gidecektim kayinvalidem annenle beraber bakarız dedi ki hepsi cocuk büyütmüş insanlar ama yine de bırakmadım aldim 2 aylık bebeğimi de gittim. Allah akıl fikir versin o anneye

Daha önce bebek bakmamışsınız. Ayrıca bebek çok küçük. Bakımı zordur. Gece çok uyanır, annesini ister, ağlar. Çok zorlanırsınız. Ayrıca büyük sorumluluk. Otursun baksın anası kocasının peşinde gezeceğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…