Kabul etmeli miyim?

Afrodita9405

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
142
17
13
31
Merhaba kızlar dert değil ama bir sorum var.
Öğretmenin yarıyıl tatili yaklaşıyor.
Kuzenimin 3 aylık bir bebeği var 2 günlük bana bırakmak istiyor
Eşi şehir dışına gidecekmiş o da onun peşinden gidecek kendisi baya bir kıskanç çünkü.
İlk başta kabul edemem dedim çünkü daha önce hiç bebek bakmadım
Küserim bir daha yüzüne bakmam silerim seni diye tehdit ediyor beni
Bebek emiyormuş normalde ama bana mamasını bezini parasını vs.bırakacakmış
Yapabilir miyim kızlar bilmiyorum ki :/

Eşi şehir dışına gidecekmiş o da onun peşinden gidecek kendisi baya bir kıskanç çünkü.
İnanmıyorum 3aylık yavrusunu mu bırakıcak?

Küserim yüzüne bakmam silerim seni mi ? Saka mi ? Bu nasıl bir insan? Siz bakmak zorunda değilsiniz ayrıca. Insan gibi rica etse tabi ki yardımcı olun derdim ama bu şekilde asla yardımcı olmayı bırakın direk iletişimimi keserim. Bence siz de öyle yapın zira kendisinin pek insanlık vasıfları yok sanırım.
Gerci 3 aylık bebeğini bırakıp kıskançlık yüzünden koca peşine gitmesinden zeka seviyesi gun gibi ortada

Daha önce de eşiyle şehir dışına çıkmıştı
Ama bebeği yengeme bırakıyordu şimdi o olmayınca bana sardı

boğazına bişey kaçsa, allah korusun hadi uykusunda bişey olsa nefessiz kalsa, yanlışlıkla birşey olsa da havale geçirse, ateşlense, ölse allah korusun napacaksın?
bu kadar bebek diye inleyenler varken Rabbim keşke kuzenin gibi 3 aylık yavrusunu bırakıp gideceklere nasip edeceğine onlara etse ya, yazık sabiye. emmek ister o her vakit, anne kucağı ister.

Daha önce de eşiyle şehir dışına çıkmıştı
Ama bebeği yengeme bırakıyordu şimdi o olmayınca bana sardı
3 aylık bebeği mi daha önce de bıraktı ?

Ne koca aşkıymış, yazık yavrucaga. Madem kocasının peşinde dolanacakmıs çocuk sahibi olmasaymış.

Sizin yerinizde olsam asla bakmazdım. Daha önce bebek bakmamış biri olarak böyle bir sorumluluğu almayın. Hele sizi tehdit etmesi çok çirkin. Bu sebepten sizi silerse de silsin.

boğazına bişey kaçsa, allah korusun hadi uykusunda bişey olsa nefessiz kalsa, yanlışlıkla birşey olsa da havale geçirse, ateşlense, ölse allah korusun napacaksın?
bu kadar bebek diye inleyenler varken Rabbim keşke kuzenin gibi 3 aylık yavrusunu bırakıp gideceklere nasip edeceğine onlara etse ya, yazık sabiye. emmek ister o her vakit, anne kucağı ister.

Haklısınız öyle bir şey olsa vicdan azabından ölürüm herhalde:(

Haklısınız öyle bir şey olsa vicdan azabından ölürüm herhalde:KK43:

neyle tehdit edersen et bu sorumluluğu alamam de ya, neymiş ki o.
valla değil kuzenim kardeşimin bebeğini bile tek gecelik almazdım hayati durum yoksa.
eşinin peşinden gidecekmiş, bir isim derler de ona burda demeyeyim.

Kuzeniniz koca delisi.

Ben bu sorumluluga girmem. Bebege birsry olsa o sorumluluk sizin uzerinizde kalacak farkinda misiniz? Bir kez tamam derseniz bunun da devami gelir. Emen bir cocuk hem de... Sakın kabul etmeyin, kuserse de küssün.

Kuzeninize söyleyin acilen tedavi olsun.
Kocasına olan takıntısı yüzünden sağlıklı düşünme yeteneğini kaybetmiş.
Obsesif mi lohusa depresyonunda mı neyse bir çaresine baksın.
İnsanlar yeri geliyor evcil hayvanını bırakamıyor.
3 aylık bebek annesi markete bile gidemez doğru düzgün, sizinki fantezi peşinde koşuyor.

Ay cidden geri zekalı mıdır nedir? Emzirdiği bebeği sırf kıskançlık yüzünden 2 gün memeden mahrum etmeyi düşünecek kadar gaddar biri beni silermiş silmezmiş umurumda olmazdı açıkçası. Emzirmiyor olsa da durum aynı. Bebeklerin anneye yapışık olması gereken, zira dünyaya uyum gösterirken kendilerini güvende hissetmeleri gereken bir dönem var, bu ilk aylar da o döneme giriyor. İnsanların anneliğine laf edecek bir insan değilim ama buna da laf edilir yani. Birkaç saat bırakacak sanki. Güvenmediği adamdan çocuk yapmasaymış, akılsız.

Kuserım Yuzune bakmam diyerek tehdit eden , ufacık sut emen bebegı, tipsiz kocasını kıskandığı pesınden gidecegi ıcın bana bırakmaya calısanın yuzune tukururum degıl ki bı de yardım edeyim.

Bebek tıkansa, ateslense hastalansa ne olacak bebek o ya???? 2 gun bi de ıkı saatte degıl.
Allah askına Yuzune sen bakma. Görusmeyı kes sununla.

Koca diye diye delırmese bari.

Back
X