Kabul etmeli miyim?

Kızlar kuzenimle konuştuk daha doğrusu tartıştik
Kesinlikle kabul etmem dedim
Ben de bakacak başkasını bulurum dedi
Öyle deyince kötü oldum bebeğe başka bir yabancı bakacağına ben mi baksam acaba?
Kesin gidecekmiş kocasıyla gitmeme gibi durumu yokmuş
Kadındaki rahatlığa bak ya. İşte herkes beceremiyor anneliği. ALLAH 'ım ne olur hakedene nasip eyle yarabbim annelik gibi kutsal bir görevi

Koca birşey demiyor, kuzenin annesi de birşey demeyip bakıyor torununa. Ben annemden böyle birşey istesem, bebeğimle beraber beni eve kitler sanırım, üzerine edeceği lafları ise hiç saymıyorum.
Ben hiç çocuk bakmamış olsaydım belki derdim aman bakarım nolucak ama tecrübeli biri olarak inanın çok zor,sakin bir bebekse ayrı ama kolik bir bebek olsa başa çıkamazdınız zaten

Kafayı yemiş bir dişi daha. Anne değil doğurganlığı olan dişi sadece. Bo..nu mu yiyecekmiş kocasının ne yapacakmış.

Kesinlikle kabul etme ..3 aylık bebek her dk anne kucağı ister ..tövbe ya

bence kadın ağır depresyonda..Anne değilim ama eminim ki hiçbir anne bir saat bile 3 aylık bir bebeği birine verip biyere gitmez.Kadının psikoljik destek alması lazım..Sizin yerinizde olsam kimsenin çocuğunun sorumluluğunu almazdım.Küsmesi veya başka bir tepkisi de umrumda olmazdı açıkçası.Kendi çocuğunu düşünmüyorsa kendi bilir siz sorumluluk almayın..

Öyle deyince kötü oldum bebeğe başka bir yabancı bakacağına ben mi baksam acaba?
Kuzeniniz tam bir çuk hastası. Allahım evlerden ırak. Ne bok yerse yesin bırak .Allah ıslah etsin.

2 cocuk annesiyim ve kendı evlatlarımda bile o aylarda boğazına bişey kaçar, uykuda kusar boğulur kaygılarından içim çıkardı, böyle bi sorumluluk asla almazdım, anne oldugum halde, kaldı ki tecrübesizsiniz, bırakın küsüyorsa da küssün, aaa cidden ilginç insanlar yahu.....

Merhaba kızlar dert değil ama bir sorum var.
Öğretmenin yarıyıl tatili yaklaşıyor.
Kuzenimin 3 aylık bir bebeği var 2 günlük bana bırakmak istiyor
Eşi şehir dışına gidecekmiş o da onun peşinden gidecek kendisi baya bir kıskanç çünkü.
İlk başta kabul edemem dedim çünkü daha önce hiç bebek bakmadım
Küserim bir daha yüzüne bakmam silerim seni diye tehdit ediyor beni
Bebek emiyormuş normalde ama bana mamasını bezini parasını vs.bırakacakmış
Yapabilir miyim kızlar bilmiyorum ki :/

İş sadece sütle emzirmeyle de bitmiyor ki. Anne kokusuna muhtaç bu yavrular. Küçük kızım bir yaşında. Şu ayına kadar gece uyandığında benden başkasında sakinleşmedi. Ortaklığı yıkar boynuma sokulana kadar. Üç aylık bebekken de böyleydi. Enteresan kafalar ya. :KK43:
Benim aklım almadı zaten 🙈

Eşi şehir dışına gidecekmiş o da onun peşinden gidecek kendisi baya bir kıskanç çünkü.

3 yaşında olsa tamam derdim de 3 aylık bebek daha hala kendini annesinin bir parçası olarak hissederken annesinin kıskançlıkla onu bırakıp gitmesi çok gaddarca.. kesinlikle kabul etmeyin..

inanamiyorum bu nasil anne ya.3 aylık bebeğini kocasını kıskandığı için bırakıp gidecek kadar sorumsuz.bi de bebek emiyor... hepsini geçtim nasıl güvenebiliyor ya bisey olursa demiyor mu.
ben affedersiniz wc ye koşa koşa giderdim aman bisey olur diye.hanimefendi deki rahatlığa bak şehir dışına çıkıyor 😱
kabul etmeyin bu sayede gidemez oturur bebeğinin yanında.tabi bebeğe senin yüzünden gidemedim diye eziyet etmezse.herseyi beklerim çünkü böyle bi insandan

nasıl güvenip bırakıyor ya çok ilginç. tabi ki kabul etmeyin Allah korusun minicik bebek, sizin de hiç tecrübeniz yok. ateşlense , boğazına bişey kaçsa nolacak. silerse silsin. siz de onu Aile ve Sosyal Politikalar'a şikayet etmekle tehdit edin... evlerden ırak...

Değil 2 gün biz kocamla 2 saat bebegimizi kv ye bırakıp çarşıya çıkınca eve gelene kadar ne hallere giriyoruz, ne gezmeden bir şey anlıyorsun ne başka bir seyden. Aklın her şeyin bebeğinde kalıyor. Bir anne olarak kuzeninize şu anda aşırı sinirlendim nasıl iki gün ayrı kalacak o kuzudan yazık günah değil mi, o kuzu anne sıcaklığını kokusunu aramaz mı iki gun. Ay gözlerim doldu yaa kesinlikle kabul etmeyin kesinliklee. Koca peşinde koşacağına otursun bebeğine baksın azıcık da vicdanını,annelik duygusunu bir yoklasın zira kendisini terk etmişler gibi duruyo

Bebk daha cok küçükmüş ya daha önce de tecrübeniz yoksa öyle bir sorumluluğun altına girmeyin.

Tabi ki bakamazsın, cürret bile etme yazık yavrucağa. Emen çocuk o ya biberon almazsa 3 günde emmeyi bile bırakabilir, annenin sütü kesilebilir. Boş ver küssün sen çocuğu düşün, deli mi ne ya

kabul etmeyin sakın
kimsenin anneliğini sorgulamak bana düşmez ama 3 aylık bebek bu
anneanne/babanneye bırakıp gitsin madem kocasına güveni yok
hastalansa nolacak, mama içmiyormuş normalde ya mamayi redederse? hepsini geçtim neden size böyle bir sorumluluk yüklüyor
yüzünüze bakmayıp silecekse bence silsin ilerde başka bir sorunda silecek gibi gözüküyor çünkü
iyi olursa Allahtan kötü olursa kuldan bilinir
ya bebeği bişey oldu, sizi ömür boyu sorumlu tutacak sizde zaten vicdan azabından ölürsünüz. Kabul etmeyin herkes baksın çocuğuna hele böyle minikken

ben olsam 3 aylık bir bebeğin sorumluluğunu alamam 3 yaşında degil ki bu ağır bir sorumluluk

Allah'ın cezası kadın! Madem kocasının şeyinin bekçiliğini yapacakmış o bebeği niye doğurmuş! 😡 6 aylık bebeğim var, ağladığında kucağıma gelip sokulmazsa, hele hele geceleri uyandığında kokumu almazsa ağlamaktan mahvoluyor. Bu nasıl vicdan bu nasıl annelik!

Bir arkadaş da yukarıda yazmış aslında. Eğer bebeği yabancı birine bırakıp giderse arayın sosyal hizmetleri. Daha üç aylıkken bebeği başkalarına bırakıp kocasının peşinde fink fink gezen aklıevvel kadın, çocuk yaşına falan girse eve de kapatır yine gider. Lütfen bir şeyler yapın. Öyle kızgınım ve o bebek için öyle üzgünüm ki... Kanım çekildi.

Back
X