Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 aylık bebeği bırak yaşına girmiş bebeği bırakmak istese bana biri kabul etmem.o kadar küçük bebeğin sorumluluğu 2 gün nasıl alacaksın?insanlar delirmiş.başına birşey gelse seni suçlar kendi yaptığını görmez.çocuk olsa neyse ama bebek bakamazdım 2 gün.
kimse yok mu bu kuzene akil verecek ya,
hele ki kocasi nasil izin verecekmis, hadi kadin saglikli dusunemiyor diyelim.
sok oldugum konulardan biri, daha once de birakmis meger.
Merhaba kızlar dert değil ama bir sorum var.
Öğretmenin yarıyıl tatili yaklaşıyor.
Kuzenimin 3 aylık bir bebeği var 2 günlük bana bırakmak istiyor
Eşi şehir dışına gidecekmiş o da onun peşinden gidecek kendisi baya bir kıskanç çünkü.
İlk başta kabul edemem dedim çünkü daha önce hiç bebek bakmadım
Küserim bir daha yüzüne bakmam silerim seni diye tehdit ediyor beni
Bebek emiyormuş normalde ama bana mamasını bezini parasını vs.bırakacakmış
Yapabilir miyim kızlar bilmiyorum ki :/
Annesine veya kayınvalidesine bıraksın size değil.
Daha önce hiç çocuk bakmamış büyütmemiş birine 3 aylık bebek bırakılması çok risk.
Bu riski ben olsam almam. Mazallah 3 aylık el kadar bebeğe bir şey olsa bunun altından kalkılmaz.
Ileride kardeşimin çocuğu 3 aylık bebeğini bana bırakmak istese ya annemiz ya kayınvaliden yanımda olacak. Yoksa bu sorumluluğu alamam derdim.
Kayınvalidesi veya teyzeniz baksın. Siz de arada kucaklayıp gazını çıkarır yardım edersiniz seversiniz tontişi.. Ama sizin için 3 aylık bebeğe tek bakmak çok risk.
Merhaba kızlar dert değil ama bir sorum var.
Öğretmenin yarıyıl tatili yaklaşıyor.
Kuzenimin 3 aylık bir bebeği var 2 günlük bana bırakmak istiyor
Eşi şehir dışına gidecekmiş o da onun peşinden gidecek kendisi baya bir kıskanç çünkü.
İlk başta kabul edemem dedim çünkü daha önce hiç bebek bakmadım
Küserim bir daha yüzüne bakmam silerim seni diye tehdit ediyor beni
Bebek emiyormuş normalde ama bana mamasını bezini parasını vs.bırakacakmış
Yapabilir miyim kızlar bilmiyorum ki :/