Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bende çektim aynısını tavsiyelerimi dinle çok dua edersin bana BİOGAİA diye bi damla var bitkisel biraz pahali minnaacık bi şişe ilk 10 gün fayda görmezsin 10 günden sonra inanılmaz faydasını göreceksin ve tam kolik saati tutunca fön makinası çalıştır seni eme eme uyusun bebişin fön sesi mucize gibi ve yawaş yawaş azalt sesi birden kapatrsan uyanır internette war fön sesi diye yazınca dinletrsin yawaşca sesini kısarsın uyuyunca ben her uyutmada diil sadece kolik saatlerinde uygulardım bu metodu yani saat 6-9 arası :)Kizlar 2 aylik bi kizim var 2 haftalikken tanistik kolikle. Kullanmadigimz damla ilac kalmadi.. Simdi colinox diye bi damlaya basladik.. Kullanan var mi ise yariyor mu? Biraz hafifledi koligi ama yinede aksam olunca tutuyor krizimiz
6 aylikken hala mi zor uyuyor. Gözum iyice korktu sanirim. 4. Aya girince gecer diyo herkes bu aglama krizleri beni bitirdi inan. Hemde boyle annemden ailemden uzakta hersey daha zor oluyr.ne cektim bende 6 aylıgız hala gece uykusuna dalarken ev yıkılıyor bizimki kolik değildide 7/24 aglıyodu yaaaa offf
Biz on ayligiz hala gaz sancimiz var hiçdebile geçmiio6 aylikken hala mi zor uyuyor. Gözum iyice korktu sanirim. 4. Aya girince gecer diyo herkes bu aglama krizleri beni bitirdi inan. Hemde boyle annemden ailemden uzakta hersey daha zor oluyr.
10 ay mi benim gucum bitiyo bazen 10 ay benim kuzum surekli aglarsa hic dayanamam. Aslinda yanimdz destek olan biri olsa belki biraz daha rahat davranirim. O agladikca stres oluyormBiz on ayligiz hala gaz sancimiz var hiçdebile geçmiio![]()
amanın giderek artıyor biri gelip 15 ay falan yazmasında bende bayılabilirim
canım genelde kolikler belli saat dilimlerinde aglar benimki 7/24 tü valla ilk 3 ay şimdi iyiyiz gunduz özellikle dışarıya cıksın gıkı cıkmaz ama uykusu geldi mi uyuyacak uyumazsa huysuzlanıyor ee tamam uyusun uyamasın diyen yok ama sallarsın uymaz kucakta yarım saatte ancak 9 kg tasıyamıyorum artık beşikte uyamaz gecen bir ninni buldum o iyi geldi yanına uzanıyorumuyuyo arada bununla
birde şimdilik sadece anne sutuydu bu ay baslıyorum ek gıdaya ınsallah gece uyanmaları azalır diye dua ediyorum azalmazsada alıştım artık inanki uykuda gözüm yok
amanın giderek artıyor biri gelip 15 ay falan yazmasında bende bayılabilirim
canım genelde kolikler belli saat dilimlerinde aglar benimki 7/24 tü valla ilk 3 ay şimdi iyiyiz gunduz özellikle dışarıya cıksın gıkı cıkmaz ama uykusu geldi mi uyuyacak uyumazsa huysuzlanıyor ee tamam uyusun uyamasın diyen yok ama sallarsın uymaz kucakta yarım saatte ancak 9 kg tasıyamıyorum artık beşikte uyamaz gecen bir ninni buldum o iyi geldi yanına uzanıyorumuyuyo arada bununla
birde şimdilik sadece anne sutuydu bu ay baslıyorum ek gıdaya ınsallah gece uyanmaları azalır diye dua ediyorum azalmazsada alıştım artık inanki uykuda gözüm yok
[/Q
Aynen bizi anlattin bide benim kizim hic emmedi.mama daha kotu yapti iste bu ninniyi bende bi kac kez dinlettim . Senin bebegin kac aylik oldu canim. 10 gun sonra 3 ayi doldurcaz biz. Bi kac gundur mamasinida icemiyor kivraniyor kuzum.valla allah yardimcimiz olur inslh.
Cnm sanirim ben o sanssiz kisimdayim 5 aylik olduk hala ayniyz. Sancisi yuzunden mamada icemiyo kilo alimi az oluyorBenim kızım da kolik. Doktor ne ilac kullanirsan kullan zamanı gelince geçecek dedi. Ben zamanını sorunca eğer şanslı iseniz % 70 bebegin 4. Ayda geçer geri kalan % 30 ise yaşını bulur dedi. Umarım şanslı kesime gireriz