Kabusss kolikkkk

Elsfgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
25
3
3
Kizlar 2 aylik bi kizim var 2 haftalikken tanistik kolikle. Kullanmadigimz damla ilac kalmadi.. Simdi colinox diye bi damlaya basladik.. Kullanan var mi ise yariyor mu? Biraz hafifledi koligi ama yinede aksam olunca tutuyor krizimiz

Canim kolik hakkinda nacizane onerilerimi.yazmak isterim:
Oncelikle kolik olan bebege sinirini huzursuzlugunu belli etmeyeceksin aile ici yasaminizdan etkilenir
poposuna karnina zeytin yag ve sonrasi ilik bez koymani sidertle tavsiye ederim.
Uyuturken kundak seklinde sarmani kolik muzikleri var onlari yahut bn ney dinletiyorum telefondan acabilirsin o sekilde uykuya gecebilirsiniz.

Disarda cok rahatliyolar agrilarini o sekilde gecirebilirsin yani agri basladiginda cikin disari

sancisi icinde rezene caylari var onlari icebilirsin bi iki cay kasigi bebegine verebilirsin.

İlac icinde nurse harvey kulladim pek etkisi olamdi ama zinco isimize cok yaradi kullanmak istemiyodum ben ilac dk. Ozamn 6ay bu aglamalara katlancaksin deyince mecbur...

sonrasinda 15 gun kullandim bunu sonra bi baktim kendi kendine yapabiliyo .

Surekli ayni ilaci kullanma degistir 10 gune bi hangisi iyi gelirse onda dur

Sunaki aklima velenler bunlar umarim yardimci olabilmisimdir..
gecmis olsun akliniza takilan olursa yardimci olmak isterim..

Kizlar 2 aylik bi kizim var 2 haftalikken tanistik kolikle. Kullanmadigimz damla ilac kalmadi.. Simdi colinox diye bi damlaya basladik.. Kullanan var mi ise yariyor mu? Biraz hafifledi koligi ama yinede aksam olunca tutuyor krizimiz
cnm bende çektim aynısını tavsiyelerimi dinle çok dua edersin bana BİOGAİA diye bi damla var bitkisel biraz pahali minnaacık bi şişe ilk 10 gün fayda görmezsin 10 günden sonra inanılmaz faydasını göreceksin ve tam kolik saati tutunca fön makinası çalıştır seni eme eme uyusun bebişin fön sesi mucize gibi ve yawaş yawaş azalt sesi birden kapatrsan uyanır internette war fön sesi diye yazınca dinletrsin yawaşca sesini kısarsın uyuyunca ben her uyutmada diil sadece kolik saatlerinde uygulardım bu metodu yani saat 6-9 arası :)

Tesekkur ederm kizlar önerileriniz icin ben yurtdisinda yasiyorum. Ayni damlalari bulamiyorm tabi burda. Bide benim kizim hic emmedi daha minicik mecburen mama veriyorm. Denemedigim sey kalmadi. Kabizligida var

Bazen elektrk sprgesi ise yariyor ama en fazla 5 dk. Sonra tekrar basliyor. Surekli kucagimda kalmak istiyor.gece uyumuyrum gunduz hep kucagimda halimi dusunun artik..

ne cektim bende 6 aylıgız hala gece uykusuna dalarken ev yıkılıyor bizimki kolik değildide 7/24 aglıyodu yaaaa offf

ne cektim bende 6 aylıgız hala gece uykusuna dalarken ev yıkılıyor bizimki kolik değildide 7/24 aglıyodu yaaaa offf
6 aylikken hala mi zor uyuyor. Gözum iyice korktu sanirim. 4. Aya girince gecer diyo herkes bu aglama krizleri beni bitirdi inan. Hemde boyle annemden ailemden uzakta hersey daha zor oluyr.

Biz on ayligiz hala gaz sancimiz var hiçdebile geçmiio :KK16:
10 ay mi benim gucum bitiyo bazen 10 ay benim kuzum surekli aglarsa hic dayanamam. Aslinda yanimdz destek olan biri olsa belki biraz daha rahat davranirim. O agladikca stres oluyorm

amanın giderek artıyor biri gelip 15 ay falan yazmasında bende bayılabilirim
canım genelde kolikler belli saat dilimlerinde aglar benimki 7/24 tü valla ilk 3 ay şimdi iyiyiz gunduz özellikle dışarıya cıksın gıkı cıkmaz ama uykusu geldi mi uyuyacak uyumazsa huysuzlanıyor ee tamam uyusun uyamasın diyen yok ama sallarsın uymaz kucakta yarım saatte ancak 9 kg tasıyamıyorum artık beşikte uyamaz gecen bir ninni buldum o iyi geldi yanına uzanıyorumuyuyo arada bununla
birde şimdilik sadece anne sutuydu bu ay baslıyorum ek gıdaya ınsallah gece uyanmaları azalır diye dua ediyorum azalmazsada alıştım artık inanki uykuda gözüm yok

Vallahi allah onun gücünü verio emin ol neler atlaticaksin daha uykusuz geceler çok olucak yardaim konusuna gelince kimsede yardim etmiyor maalesef manevi olarak bi ses bi teselli bekliosun yaninda ama yok kendi kendini motive ediceksin sonuçta geçio ben 3 hafta uyunadigimi biliyorum sabah 6da uykuya dalioduk cok zir annelik cokkk

canım genelde kolikler belli saat dilimlerinde aglar benimki 7/24 tü valla ilk 3 ay şimdi iyiyiz gunduz özellikle dışarıya cıksın gıkı cıkmaz ama uykusu geldi mi uyuyacak uyumazsa huysuzlanıyor ee tamam uyusun uyamasın diyen yok ama sallarsın uymaz kucakta yarım saatte ancak 9 kg tasıyamıyorum artık beşikte uyamaz gecen bir ninni buldum o iyi geldi yanına uzanıyorumuyuyo arada bununla
birde şimdilik sadece anne sutuydu bu ay baslıyorum ek gıdaya ınsallah gece uyanmaları azalır diye dua ediyorum azalmazsada alıştım artık inanki uykuda gözüm yok

[/Q
Aynen bizi anlattin bide benim kizim hic emmedi.mama daha kotu yapti iste bu ninniyi bende bi kac kez dinlettim . Senin bebegin kac aylik oldu canim. 10 gun sonra 3 ayi doldurcaz biz. Bi kac gundur mamasinida icemiyor kivraniyor kuzum.valla allah yardimcimiz olur inslh.

Son düzenleme:
Bende artik uykuyu hic onemsemiyorm kuzumun cani yaniyor. Mamasini icemiyor doktora gittik gececek diyo gececek ama ne zamn artik ne zamanń :( mamasini degistirdik ilaclar damlalar hic bise ise yaramiyooo

Nurse harvys kullanin ayak tabanina yag ile masaj yapin daha olmadi fon makinesi kurtaricnz olabilir sabrdn 3 ayin sonunda geciyor

Bnde iki tane oglan buyuttum ikisi de kolik di simdi kizim oldu daha yeni kirkimdayim yine ayni bnde kizlarda daha az goruluyo diye sakin bi bebek bekliuodm ama gercekten bunu yanliz yasayan bilir cok zr uyanik oldugu surece sureli ciglik atarak agliyo tabi bnde stres oluyorum hatta ikinci oglumdsn sonra drpresyon gcrdm tam uc ay kendime glmdm yine rahatszlanmktn korkuyorum ama sunu soyleyim sekizinci syinda duzeliyo daha onumde yedi ayim vr:KK43:

Benm kizim 10 gun sonra 5 ayini bitirecek ama hala koligimiz var ne derseniz diyin hic bi sekilde gecmiyo. Zaman lazimm zamann butun ilaclar damlalar bosunaa simdi anladimmm :(

Benim kızım da kolik. Doktor ne ilac kullanirsan kullan zamanı gelince geçecek dedi. Ben zamanını sorunca eğer şanslı iseniz % 70 bebegin 4. Ayda geçer geri kalan % 30 ise yaşını bulur dedi. Umarım şanslı kesime gireriz

Benim kızım da kolik. Doktor ne ilac kullanirsan kullan zamanı gelince geçecek dedi. Ben zamanını sorunca eğer şanslı iseniz % 70 bebegin 4. Ayda geçer geri kalan % 30 ise yaşını bulur dedi. Umarım şanslı kesime gireriz
Cnm sanirim ben o sanssiz kisimdayim 5 aylik olduk hala ayniyz. Sancisi yuzunden mamada icemiyo kilo alimi az oluyor

Back
X