- Konu Sahibi Amanbosver34
-
Geçen başka forumda gördüm. Muhakkak buradan da görenler olmuştur. WhatsApp plus apksi yükleyince karşıdan gelen mesajları sanki iletilmemis gibi tek tikte bırakma özelliği varmış. Çevrimiçi özelliği gizleme WhatsAppa gelmeden önce de varmış. Belki onu aktif edince son görülme sabit kalıyordur. Bir bakın uygulamanın özelliklerineBilgileri hep açık son görülmesinden tutun profiline kadar. Ayrıca az öncede söylemiştim wpye girse attığım mesaj çift tik olurdu
insan neden böyle ne olduğu belirsiz uygulamalar yükler ki sırf birilerine çeşitli numaralar yapmak için telefon rehberi dahil her şeyi 3. parti tuhaf uygulamalara neden verir?Geçen başka forumda gördüm. Muhakkak buradan da görenler olmuştur. WhatsApp plus apksi yükleyince karşıdan gelen mesajları sanki iletilmemis gibi tek tikte bırakma özelliği varmış. Çevrimiçi özelliği gizleme WhatsAppa gelmeden önce de varmış. Belki onu aktif edince son görülme sabit kalıyordur. Bir bakın uygulamanın özelliklerine
Ya millet stalk işiyle toptan çıldırdığı için herhalde. Rehberde olan kişinin ne zaman ne kadar çevrim içi olduğu da görülüyor. Muhtemelen konu sahibinin konuştuğu kişide de bu uygulama var zateninsan neden böyle ne olduğu belirsiz uygulamalar yükler ki sırf birilerine çeşitli numaralar yapmak için telefon rehberi dahil her şeyi 3. parti tuhaf uygulamalara neden verir?
stalk bir hastalıktır hem de ciddi bir hastalıkYa millet stalk işiyle toptan çıldırdığı için herhalde. Rehberde olan kişinin ne zaman ne kadar çevrim içi olduğu da görülüyor. Muhtemelen konu sahibinin konuştuğu kişide de bu uygulama var zaten
En iyisini yapıyorsun benim de bunları yenmem lazim yurtdışında tanıdıklarını intiharla kaybettim bir arkadaşım bayram sabahı kalp krizi geçirdi ben sakin kalamıyorum mesela bunu ona da demistim ya git başımdan kafamı karıştırıyorsun da dedim yazma dese bile uzaklaşırım yada fiziken görsem uzaklassa fln engelleme bile olurstalk bir hastalıktır hem de ciddi bir hastalık
ben valla artık konuştuğum kişiden uzun süre ses çıkmayınca asla endişe mendişe duymuyorum. başkasını buldu ya da exiyle falan barıştı deyip geçiyorum. üzerine asla düşmediğim için birer birer dönüyorlar tabii ama ben yediğim ghosting'i unutmuyorum, ben de onları yoksayıyorum :)
Evet ya flört işleri çok zorlaştı herkes birbirini ghostluyo :)stalk bir hastalıktır hem de ciddi bir hastalık
ben valla artık konuştuğum kişiden uzun süre ses çıkmayınca asla endişe mendişe duymuyorum. başkasını buldu ya da exiyle falan barıştı deyip geçiyorum. üzerine asla düşmediğim için birer birer dönüyorlar tabii ama ben yediğim ghosting'i unutmuyorum, ben de onları yoksayıyorum :)
Aradım telefonu da kapalı kaç gündür.Ya millet stalk işiyle toptan çıldırdığı için herhalde. Rehberde olan kişinin ne zaman ne kadar çevrim içi olduğu da görülüyor. Muhtemelen konu sahibinin konuştuğu kişide de bu uygulama var zaten
Başkaları ulaşıyordur da ondan siz ulasamiyorsunuzdurÖncelikle herkese merhaba. 2 -3 aydan beri konuştuğum bir çocuk vardı. Son zamanlarda bu çocuğun gelgitleri çok fazla olmaya başladı. En sonunda benim canıma tak etti biraz aramızda tartışma geçti konuşmayı kestik fakat her yerden birbirimizi takip ediyoruz. Her neyse neredeyse 1 hafta olacak çocuktan haber yok. Ne instagrama giriyor ne whatsappa yani bildiğiniz ortadan kayboldu. En son o görüldü atmıştı bana. Kendi gururumu ayaklarımın altına alıp gittim onu aradım. Aradığımda ulaşılamıyordu mesaj attım. Hâla ses soluk yok başına bisey gelmesinden korkuyorum. Ailevi sorunları vardı. Tabii doğru mu bilmiyorum. Annesini buldum acaba diyorum annesine yazsam mı? Sizce ne yapmalıyım?
Naptiniz en azından annesine yazın nolcak kiAradım telefonu da kapalı kaç gündür.
whatsapa yeni bir ozellik geldi cevrim ici oldugunuzu ve son gorulmelerinizi kimler gorebiir gibi birsey.Ailesinden ayrı yaşıyor. Hiç girmemezlik yapmazdı. Ama son 5 günden beri hiç girmiyor.
Hayır öldü galiba hdhfzfuUlaştın mi merak ettim
Hadi diyelim öyle peki neden attığım mesajlar hâla tek tikwhatsapa yeni bir ozellik geldi cevrim ici oldugunuzu ve son gorulmelerinizi kimler gorebiir gibi birsey.
sizi oradan engellemis muhtemelen
numarasini degistirmis olabiilir mi?Hadi diyelim öyle peki neden attığım mesajlar hâla tek tik
Belki annesinin haberi yoktur ayrı yaşıyorlar. Boşuna telaşa sokmak istemedim. Sonuçta ne olduğunu da bilmiyorumNaptiniz en azından annesine yazın nolcak ki
Evet olabilir fakat instagramdan da sesi soluğu çıkmıyornumarasini degistirmis olabiilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?