Kaç günden beri flörtüme ulaşamıyorum

Bilgileri hep açık son görülmesinden tutun profiline kadar. Ayrıca az öncede söylemiştim wpye girse attığım mesaj çift tik olurdu
Geçen başka forumda gördüm. Muhakkak buradan da görenler olmuştur. WhatsApp plus apksi yükleyince karşıdan gelen mesajları sanki iletilmemis gibi tek tikte bırakma özelliği varmış. Çevrimiçi özelliği gizleme WhatsAppa gelmeden önce de varmış. Belki onu aktif edince son görülme sabit kalıyordur. Bir bakın uygulamanın özelliklerine

insan neden böyle ne olduğu belirsiz uygulamalar yükler ki sırf birilerine çeşitli numaralar yapmak için telefon rehberi dahil her şeyi 3. parti tuhaf uygulamalara neden verir?

insan neden böyle ne olduğu belirsiz uygulamalar yükler ki sırf birilerine çeşitli numaralar yapmak için telefon rehberi dahil her şeyi 3. parti tuhaf uygulamalara neden verir?
Ya millet stalk işiyle toptan çıldırdığı için herhalde. Rehberde olan kişinin ne zaman ne kadar çevrim içi olduğu da görülüyor. Muhtemelen konu sahibinin konuştuğu kişide de bu uygulama var zaten

Ya millet stalk işiyle toptan çıldırdığı için herhalde. Rehberde olan kişinin ne zaman ne kadar çevrim içi olduğu da görülüyor. Muhtemelen konu sahibinin konuştuğu kişide de bu uygulama var zaten
stalk bir hastalıktır hem de ciddi bir hastalık
ben valla artık konuştuğum kişiden uzun süre ses çıkmayınca asla endişe mendişe duymuyorum. başkasını buldu ya da exiyle falan barıştı deyip geçiyorum. üzerine asla düşmediğim için birer birer dönüyorlar tabii ama ben yediğim ghosting'i unutmuyorum, ben de onları yoksayıyorum :)

En iyisini yapıyorsun benim de bunları yenmem lazim yurtdışında tanıdıklarını intiharla kaybettim bir arkadaşım bayram sabahı kalp krizi geçirdi ben sakin kalamıyorum mesela bunu ona da demistim ya git başımdan kafamı karıştırıyorsun da dedim yazma dese bile uzaklaşırım yada fiziken görsem uzaklassa fln engelleme bile olur
böyle olunca birsey oldu mu diye panik olmustum . Bir gun önce beni bırakma ölürüm falan diyordu intihar fln sanıyor insan .

Evet ya flört işleri çok zorlaştı herkes birbirini ghostluyo :)

Başkaları ulaşıyordur da ondan siz ulasamiyorsunuzdur

Bende merak ederdim engellese son görülmesi görünmezdi . Ortak arkadas falan yokmu sorabileceğiniz ben olsam yaşayıp yasamadığonı öğrenir sonra iletişime geçmezdim birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…