- 3 Şubat 2018
- 6.705
- 25.548
- 548
- 28
- Konu Sahibi Amanbosver34
-
Yani başına bir şey gelse ne yapabileceksiniz ki? Emin olun komşular, arkadaşları, ailesi bir şey olsa zaten haberleri olur. Siz sadece eski ve sanal bir flörtsünüz annesine falan ulaşmanız ne alaka? Adam numarasını değiştirdi çok büyük ihtimal. Sosyal medyada da paylaşım yapmıyodur.Wpden de mesaj atmıştım hâla tek tik. Wpye girse çift tik olmaz mi ?
Ya başıma gelen gelirse ablasi neler saydi bana kiben olsam merak ediyorsam arardım. üff ne düşünürse düşün .
Çünkü böyle durumlarda ben de panikliyorum . Kendi içimi rahatlatmak için arardım . Her şey yolundaysa sonrasında bir daha iletişime geçmezdim.
güzelce merak ettiğini söyleyip ararsa başına ne gelebilir ki. Konunuzu bilmiyorum ama bunda kızacak bir şey yokki.Ya başıma gelen gelirse ablasi neler saydi bana ki
BelliBacım? Okuma beğenmediysen üslubuna dikkat edermisin mahalle kavgası hosuna gidebilir dengin degilim
Güzelce soyledim inanabilirsinizgüzelce merak ettiğini söyleyip ararsa başına ne gelebilir ki. Konunuzu bilmiyorum ama bunda kızacak bir şey yokki.
Kızıyorsa da onun karaktersizliği olur bu.
Esimde gozu var derBenimde başıma bir olay gelmişti.
Adamla konuşuyorduk 1-2 kez de bulmuştuk.
Sonra şehir degişikliği yaptı bana iş degiştirdim demişti falan .
Neyse bir gün tak diye engelledi şok oldum.
Sonradan öğrendim ki nişanlıymıs
Evlendi falan evlendikten sonra da engeli açtı ben çok sonradan öğrendim evlendiğini.
Bir kaç sene sonra bana ulaşmaya çalıştı ve hala evliydi bende agzıma gelen herseyı sayıp engelledim .farklı hesaplar açıp ulaşmaya çalışıyordu .
Savcılığa suç duyurusunda bulunucam dedim öyle kurtuldum.
Eşine söylesem mi dedim ama vazgeçtim banane oda beni suçlar falan hiçbir suçum yok halbuki ama kadınlara güvenmiyorum.
Hala aldatılıyordır eminim .
Yani bu dünyada neler gördük.
Bu kadar aciz ve pıslik bunlar.
Merak falan etmeyin kısaca.
En son erkek arkadaşıma bu sekilde ulasamadigimda eski sevgilisiyle barisip hafta sonu ona gitmisti.
O öyle değil yaa.Aklıma şey geldi başlığı görünce "merak etme belki ölmüştür"sizinki onun gibi olmuş
Evet kadınlar görmek istemiyor.Esimde gozu var der
Hep suçlu biziz benimkide yıllar sonra geldi pat gitti derdi ne ki pesimde takıntılı der
Kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz. Kabul edin işte. Adam sizle görüşmek istemiyor.@Prenseshan
@Mamtobe
Ruya1992 arkadaslad neden begenmedim yaptiniz kotu bisey demedim ki ben bu ara herkesi kaybedecegim dusuncesiyle savas veriyorum ve korkuyorhm o yuzden aklima hep en kotusu geliyor basina bisey gelmistir diye . bazen burda aldatlma vs okuyunca yalan demiyorum ama yalanmis gibi geliyor insan insana neden yapar neden kotu davranir gibi . basina bi sey gelmistir benim aklima gelen en kotu sey bu o yuzden merak etmek cok kotu
Bilgileri hep açık son görülmesinden tutun profiline kadar. Ayrıca az öncede söylemiştim wpye girse attığım mesaj çift tik olurduWhatsappa girmediğini nasıl anladınız belki çevrimiçi görünme özelliğini kapattı, siz görmezken başkalarıyla konuşuyo
Yaa hahahaaO öyle değil yaa.
Aklına hemen kötü şeyler getirme, belki ölmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?