Kaç günden beri flörtüme ulaşamıyorum

O size ulaşmak istemiyor olay o.
Pembe dizi tadında yaşamayın hayatı.
Birden zaten kavga edip iletişimi kesmişken ortadan kaybolması-aman ne ilginç-
ve başına bir şey gelmesi tesadüfü zor yani.
Ortada hiçbir şey yokken ulaşamasanız düşünülebilir.
O çok mutlu geziyordur bir yerlerde

Konuşmayı kestikten 1 ay sonra ortadan kayboldu hemen kaybolmadi ki

Yok sormadım kimseye
Aslında başta nerdeyse 1 haftadır haber alamıyorum demişsiniz. 1 ay yok yani.
Ama bir haftadır haber alamıyorum ne oldu deseniz bile uzun süre yani bir şey olmuşsa olmuştur ne yazık ki.
İçten bir şekilde sadece sağlığını merak ediyorsanız sorun ortak tanıdıklara.

Ya aslında demek istediğim 1 aydan beri konuşmuyoruz fakat birbirimizi takip ettiğimiz için görüyordum ortalıkta. Ama son 1 haftadır hiç ortalıkta yok açıkçası sağlığında şüphe ettim bişey falan oldu mu diye.

Kesinlikle. Başına iş gelse duyardım diye bir şey mi olur? Bir hafta ortada olmasam flörtüm aramamış sormamış olsa garipserdim yani. Son görülme vs hiç değişmemiş, hiçbir hesaba girmiyormuş bana garip gelirdi. Flörtten kaçmak için bu kadar uğraş verilmez açıkçası. Diyelim ki aradım gayet iyi benden kaçmak için yapmış o zaman ne kaybedeceğim? İnsanlar neden iletişim kurmaya eriniyor anlamıyorum.

Wpden de mesaj atmıştım hâla tek tik. Wpye girse çift tik olmaz mi ?
(çift tık) Onu da kapatabiliyorsun canım. Ben öyle yapıyorum konuşmak istemediğim kişilere mesela. Ve son görülmemi de donduruyorum. Herşey yapılabiliniyor sen bilmiyorsun. Resim felan gözüküyor karşıya ama herşeyi kapatıyorum. Sakın arama kendini küçük düşürme, belliki seninle görüşmek istemiyor

Son düzenleme:
Ölüm ilanlarına nerden bakılıyor bi arkadaşa bakıcam da bi de kayıp sahipsizlere neden baktınız onu anlamadım ama çok tatlısınız sabah sabah güldürdünüz

Saka maka ben bile merak ettim. Tanıdık kim varsa arayın bence bir şey olmaz. Ben olsam arardım

Wp plus mı kullanıyorsunuz?

kalp kalbe karşıymış aslında kara mizah resmen kelbimi beynimi ağrıttı okul ardaşımdı üniversiteden 10 yıl önce gelmişti o zaman bir sorunları vardı ünlü birinin kardeşi yurtdışındaydı birden üstüme düşmesi ürküttü baktım bizim okuldan diğer kızlarda ekli sordum neyse evliymiş o zaman fotosunu attı kayboldu 10 yıl sonra unutamadım diye tesekkür ederek boşandım dedi geldi herşey güzel gece konusuyoruz gündüz vs aşkım böceim çiceem havalarda ucucuyor ben niye temkinliyim belki evlidir vs diye yeminler etti sensiz ölürüm bir kere öldürdün zatenler daha neler neler sabret kavuşacağız birşey yapma dedim sabah konuştuk sonra yok oldu.
ablası eski ünlülerden ona ulaştım beni bir aşaladı bir aşaladı sen nette biriyle fantazi yapmışın manyağa getirdi sen kanlı canlı gördün mü diyor okulda gördüm dedim gördün mü diyor üsteleyerek başkasıdır o dedi
sanki ben saplantı yapmışım gibi .....
biz iyi aileyiz diyor ben de kötü değilim x hnm merak ettim dedim sanıyorum o zmn evliydi eşi duymasın diye yaptı veya medya yazar diye zaten sosyal medyasını kapad ı 2 hafta sonra

bakmada baktım valla aramadan çok korktum anlatamam niye yaşadım ki ben bunu istemiyorum de git veya engelle bu kadar mı zor du ben de ayrıldım ölü taklidi yapmadım zararım dokunur yanında olamam dedim bazı arkadaşlarımın gittim ama ölü taklidi yapmadım

artık sevgililik flört işleri çok karıştı. Love bombing- ghosting-benching( bu da bir nevi yedekte tutma) değişik değişik duygusal istismar tekniği hepsi. Ahir zaman çok zor dostlar.

teşekkür ederim bilgilendirme için, valla takip edemiyorum artık bir sürü yeni kavram çıktı:))

Ailevi sorunlar ne ya jsjsjsjsjs sana bi akıl vereyim : ailevi sorunları olan ailevi sorunlarım var demez, saklar bunu. Cocuğu darlamayın sizden kaçmış gidene güle güle demek yakışır az gururlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…