- 9 Aralık 2009
- 17.203
- 54.918
- 1.123
- Konu Sahibi Amanbosver34
-
Ortak arkadaş yok fakat tanıdığım arkadaşları var belki onlara sorarimBende merak ederdim engellese son görülmesi görünmezdi . Ortak arkadas falan yokmu sorabileceğiniz ben olsam yaşayıp yasamadığonı öğrenir sonra iletişime geçmezdim birdaha
Konuşmayı kestikten 1 ay sonra ortadan kayboldu hemen kaybolmadi kiO size ulaşmak istemiyor olay o.
Pembe dizi tadında yaşamayın hayatı.
Birden zaten kavga edip iletişimi kesmişken ortadan kaybolması-aman ne ilginç-
ve başına bir şey gelmesi tesadüfü zor yani.
Ortada hiçbir şey yokken ulaşamasanız düşünülebilir.
O çok mutlu geziyordur bir yerlerde
Belki sosyal medya diyetine girmiştir.Konuşmayı kestikten 1 ay sonra ortadan kayboldu hemen kaybolmadi ki
Yok sormadım kimseyeBelki sosyal medya diyetine girmiştir.
Konuyu açalı da olmuş baya sormadınız mı kimseye daha?
Aslında başta nerdeyse 1 haftadır haber alamıyorum demişsiniz. 1 ay yok yani.Yok sormadım kimseye
Ya aslında demek istediğim 1 aydan beri konuşmuyoruz fakat birbirimizi takip ettiğimiz için görüyordum ortalıkta. Ama son 1 haftadır hiç ortalıkta yok açıkçası sağlığında şüphe ettim bişey falan oldu mu diye.Aslında başta nerdeyse 1 haftadır haber alamıyorum demişsiniz. 1 ay yok yani.
Ama bir haftadır haber alamıyorum ne oldu deseniz bile uzun süre yani bir şey olmuşsa olmuştur ne yazık ki.
İçten bir şekilde sadece sağlığını merak ediyorsanız sorun ortak tanıdıklara.
Kesinlikle. Başına iş gelse duyardım diye bir şey mi olur? Bir hafta ortada olmasam flörtüm aramamış sormamış olsa garipserdim yani. Son görülme vs hiç değişmemiş, hiçbir hesaba girmiyormuş bana garip gelirdi. Flörtten kaçmak için bu kadar uğraş verilmez açıkçası. Diyelim ki aradım gayet iyi benden kaçmak için yapmış o zaman ne kaybedeceğim? İnsanlar neden iletişim kurmaya eriniyor anlamıyorum.ben olsam merak ediyorsam arardım. üff ne düşünürse düşün .
Çünkü böyle durumlarda ben de panikliyorum . Kendi içimi rahatlatmak için arardım . Her şey yolundaysa sonrasında bir daha iletişime geçmezdim.
E sorsanıza artık neyi bekliyorsunuzYok sormadım kimseye
(çift tık) Onu da kapatabiliyorsun canım. Ben öyle yapıyorum konuşmak istemediğim kişilere mesela. Ve son görülmemi de donduruyorum. Herşey yapılabiliniyor sen bilmiyorsun. Resim felan gözüküyor karşıya ama herşeyi kapatıyorum. Sakın arama kendini küçük düşürme, belliki seninle görüşmek istemiyorWpden de mesaj atmıştım hâla tek tik. Wpye girse çift tik olmaz mi ?
Ölüm ilanlarına nerden bakılıyor bi arkadaşa bakıcam daYa ben ölüm ilanlarına bile baktim ablasını aramadan hergun yazar birden kayboldu bir sorunda yok insan bir kavga eder degil mi? Kayip sahipsizlere baktim inan ...facebook larini tamamen kapatınca rahatladım ablasi da beni aydınlatti saolsun
Wp plus mı kullanıyorsunuz?(çift tık) Onu da kapatabiliyorsun canım. Ben öyle yapıyorum konuşmak istemediğim kişilere mesela. Ve son görülmemi de donduruyorum. Herşey yapılabiliniyor sen bilmiyorsun. Resim felan gözüküyor karşıya ama herşeyi kapatıyorum. Sakın arama kendini küçük düşürme, belliki seninle görüşmek istemiyor
Ölüm ilanlarına nerden bakılıyor bi arkadaşa bakıcam dabi de kayıp sahipsizlere neden baktınız onu anlamadım ama çok tatlısınız sabah sabah güldürdünüz
Saka maka ben bile merak ettim. Tanıdık kim varsa arayın bence bir şey olmaz. Ben olsam arardım
Ölüm ilanlarına nerden bakılıyor bi arkadaşa bakıcam dabi de kayıp sahipsizlere neden baktınız onu anlamadım ama çok tatlısınız sabah sabah güldürdünüz
Saka maka ben bile merak ettim. Tanıdık kim varsa arayın bence bir şey olmaz. Ben olsam arardım
evet çok doğru bir noktaya parmak bastınız ben bazen whatsappı bile silerim instaya falan girmem ama telefonum kapalı olmaz tabi.Belki sosyal medya diyetine girmiştir.
Konuyu açalı da olmuş baya sormadınız mı kimseye daha?
evet ya nası bi whatsapp buWp plus mı kullanıyorsunuz?
bende google a sordum şimdi :))))))))Kız ghostlanmış neyin diyorlar. Ölmüş de hayalete mi dönüşmüş anlamadımbenim gibi yaşlılara anlatsınlar
artık sevgililik flört işleri çok karıştı. Love bombing- ghosting-benching( bu da bir nevi yedekte tutma) değişik değişik duygusal istismar tekniği hepsi. Ahir zaman çok zor dostlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?