Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

cnaım sen bizim 2012 ocak anneleri topiğine neden hiç gelmiyorsun artık? iyimisin herşey yolundamı?

sorduğun için çok sağol canım... aylardır girmiyorum nete. dün yeni geldim... pek bakamadım. her şey yolunda şükür... doğum sezeryan olacağından aralık ortası gibi duruyor. normal doğumda körlük tehlikem var. sancılarım gelmeden almalıyız oğluşumu...yani aralık annesi oluyorum:))

sizde de her şey yolundadır umarım. büyük olasılıkla yine giremem nete...kendinize iyi bakın.

vallahi bayanlar tebrik ediyorumm genel olarak herkes çok az kilo almış nasıl başardınız yaa. ben 33. haftamdayım ve 15 kilo aldım daha da 7 hafta var önümde..

69 kiloyla hamile kaldım 11 haftalık hamileyim ve 65 kiloya düştüm inşallah şu bulantı ve iştahsızlık bir gitsede yemek yesem (

bende 23.haftadayım 1 kilo aldım 550 gr mıda bebek:)zaten.53,5 la hamile kalmıştım sonra 52,5 a düştüm hiç aşermediğim halde.işte son kontrolde nihayet 1 kilo alabilmişim:)bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.sadece biraz halsizlik yapıyor işte düzenli kilo alamamak

28 haftaligim 13 kilo aldim(54 kiloydum hamile kaldigimda... seker cikti diyete basladim kilo vermeye basladim....ama bebegimin kilosuda baya iyi...benim kadar alana rastlamadim....dogumdan sonra isim zor anlasilan...

en fazla alan benim herhalde. 31 haftalık hamileyim ve 15 kilo aldım.ama zayıf görünüyorum hala boy 1.75 ve 50 kilo ile hamile kaldım.şuan 65lerdeyim doğuma kadar 70 i göreceğim sanırım

bende geçen sene kullandığım ilaçlar nedeniyle kilolu hamile kalanlardanım 90 ile hamile kaldım 3 kilo aldım şimdiye kadar 28 haftamdayım 95 le tamamlasaydım hayırlısyla

slm bende 85 ile hamile kaldim 5 kilo aldim hedefim 100 kg herkesekolay dogumlar bu arada 24 haftamdayim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…