Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

kızlar hepinizi tebrikediyorum allah bebişlerinizi sağlıkla sıhatle kucağınıza almayıd anasip eder inş.
benimiçim sıkıldı yaaa bende istiyorumm bebiş bende yazmak isiyorum şukadar kilo aldım şukadar kiloyum falan ağlıcam az sonraaa
okuyup okuyup kendime işkence yapıyorummmm üyeliğimi iptalmi etsem neyapmsamm ((

ilk bebeğimi geçen sene sezaryenle doğurdum ve bu yıl ekim sonuna bi tane daha geliyo (isteyerek) ama ilkinden sağolsun vitamin ilacım sayesinde 20 kilo aldım. o şekilde al ver derken ikincime kilolu hamile kaldım. yani 72 ile 2.me hamile kaldım bu hafta sonu 9 aylık olcaz yine 72 kiloyum. ikincimde hiç kilo almadım bebişimin kilo alımı ve sağlığı normalmiş. ben tuz ve ekmekten midem bulandığı için hamişliğim boyunca hiç yemedim.bol su ve ev işleri çocukla uğraş derken ilkindeki gibi karpuz gibi yatmadım. 7 aylıktım camlarımı kendim sildim. AMAN SİZ YAPMAYIN. bir zararını görmedim ama örnek olmak istemem. bir de doktoruma danışarak vitamin ilacı kullanmadım. yalnız bir aydır her gün et meyve yediğim halde kilo almamaktayım ekmek yemiyorum bir de ilkimde hergün çikolata baklava poaça sıkma yerdim. şimdi evde poaça yapmıyorum baklava yok belki arada sütlü tatlı yapıyorum. çikolata hiç yemiyorum. bir de belirli bir saatten sonra yemek yemiyor ve acıkırsam meyve ve cicibebeli süt yiyiroum ona dayanamıyorum:)

bugun 26+6yız, 7.aya girdik ve 6 kilo aldım.7-8-9da artar kilo alış diyorlar, çok merak ediyorum ne olacak.

Şu an da 5+4 günlük hamileyim ve 2 kilo aldım bileee,63,600 le hamile kaldım şu an 65.800üm,,,Çok ilginç ilk aylarda kilo almamam gerekiyordu ama...Tuhaf bi durum...İştahımda çok yerindee napıcam be yaa??Bulantımda var maa çok değil...

bugun 26+6yız, 7.aya girdik ve 6 kilo aldım.7-8-9da artar kilo alış diyorlar, çok merak ediyorum ne olacak.

eveeeeeeeeeeeet 7.ay hemen kendisini belli etti, 27+6dayım tam bir hafta olmuş buraya yazalı ve ben 1 kilo aldım bir haftada.

üstelik yemek şeklim miktarım iştahım hiç bişi değişmediği halde. allah sonumu hayretsin inşallah

toplam 65le başladım, 72 oldum 7 kilo aldım.

20+2 haftalık gebeyim ve toplamda 5 kilo aldım aldım. ama bu son haftada 1 kilo aldım. hem de çok yemek yemememe rağmen. bundan sonra bu şekilde hızlı bir şekilde kilo alacağım diye korkuyorum. Moralim bozuluyor (

arkadaslar 10 haftalık hamıleyım 3 kılo aldım vee bır gorsenız benı o kadar cok yıyıroyum bırde sıgarayı bıraktım cok farkı var

bende senın gibiyim ne yiyorsdam yarıyor suan fena sekılde ne yapcaz bılmıyom ama hayırlısıyla bebklerımı kucagıma alalım gerısı kolay arkadaslar

bende 22. Haftaya girdim ve toplam 7 kg aldım ama doktorum yavaş git biraz diyor :) 12. Haftaya kadar halbuki 700 gram almıştım :))
Aslında kilo almışım, almamışım hiç takılmıyorum bunlara. Bebişim sağlıklı olsunda isterse ben 100 kg olayım...

36 haftamızdayız 13 kg aldım.51 ile başladım 64 üm.son aylarda hızlanır diyolar ama bende kilo alımı durdu bebeğimin gelişimi de gayet güzel çok şükür.ben 3-6 aylık dönem arası daha hızlı kilo aldım.hayırlı doğumlar olsun herkese...

Merhaba arkadaşlar, 34 + 2 haftalık hamileyim. 51,5 kg ile hamile kalmıştım. 11,2 kg aldım. bebeğim 33.haftada 2.200 gr'dı. Doktorum çok kilo almışsın dedi, hamileliği 12 kilo ile bitirmek normaldir dedi. İnanılmaz moralim bozuldu. Oysa boyuma göre oldukça zayıftım daha önce. doğuma neredeyse 1 ayım var. Kaç kilo daha alırrım size ? lütfen cevap verin, kendimi kötü hissettim.

doktorun kafayı yemiş canım.

ilk hamileliğimde 18 kg almıştım şimdi 8 haftalık hamileyim çok dikkatli gidiyorum 2 hafta sonra spora da başlıcam yürüyüş yüzme ve pilates 2 kg verdim şimdiden yediklerime dikkat ediyorum ilk 6 ayda 10 kg kadar verip son 3 ayda verdiğim kiloların bi kısmını alarak doğuma gitmeyi planlıyorum bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…