Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

32. haftama giriyorum 52.5 ile hamile kaldım,şimdi 58.5 kilodayım.6 kilo aldım.kızım 1600 gr.inş. bundan sonra en fazla 4 kilo alırım.

20 + 6 dayım. 4,5 kilo aldım.kilo alımı 20-28 arası artıyormuş, bakalım bu 2 ayda ne olacak???

28. haftamızdayız 51kg ile başladım 60 kg oldum.toplamda 9 kilo.boyum 165.bana çok aldım gibi geliyo ama dr um zayıf hamile kadlığım için gayet normal diyo.bakalım kaç kg ile bitireceğim.

28. haftamızdayız 51kg ile başladım 60 kg oldum.toplamda 9 kilo.boyum 165.bana çok aldım gibi geliyo ama dr um zayıf hamile kadlığım için gayet normal diyo.bakalım kaç kg ile bitireceğim.

peki canım gerçekten drumun dediği gibi kilo alımın 20.haftadan sonramı arttı.8ve 9uncu aylarda değil 20-28 arası en çok alınır dedi bana.

peki canım gerçekten drumun dediği gibi kilo alımın 20.haftadan sonramı arttı.8ve 9uncu aylarda değil 20-28 arası en çok alınır dedi bana.

21. haftama kadar 5 kg almıştım.ondan sonraki 3 hafta içinde birden 3 kg aldım.ama ben abartmıştım tatilde tamamiyle bilinçliydi yani:)dikkat ettiğin sürece gerçekten de az alıyosun bence,biraz bünyeyle de alakalı ama.dr ara öğünlerini atlama ve ayda 2 kg fazla alma dedi.son aylarda çok hızlı alınıyo diyenler var ama almayanlarda olmuş.bakalım göreceğiz inşallah.hayırlı soğumlar size:)

teşekkür ederim. size de hayırlı doğumlar.. bebeğinizin cinsiyeti ne? benimki mincik bi oğluş:)

Selam kızlar..Bende 19.haftaya kadar 2 kilo almıştım ama 22.haftada tartıya çıktığımda3,5 kilo daha aldığımı gördüm yani 3 haftada 3,5 kilo almıştım..dr um çok dikkat etmemi söyledi..vitamini kesti ve makarnayı,abur cuburu yasakladı :26::26: ama iştahım o kadar açıkki doymuyorum bir türlü..bende meyvelere saldırıyorum

30. haftam bitiyor, 9 kilo aldım. toplamda 15 i geçmesem yeter... ama en zevkli sey yemek yemekkk :)))
herkese hayırlı dogumlar kızlar..

33 haftalık hamileyim 14 kilo aldım şimdiye kadar 7.ay sonunda doktoruma sorarak artık multivitamini keseceğimi söyledim çok fazla kilo aldığımı ve daha fazla almak istemediğimi söyledim.. doktorumda ne fazla kilo aldın diyo ne de dikkat et diyo.. yürümem lazım diyorum yok yorma kendini diyo :26:anlamadım ki..

sinir oluyorum boyle ilgisiz doktorlara. bende sırf bu ilgisizliği yüzünden bırakcam doktorumu.

ben de 38+4 günlük hamileyim. 65 ile hamile kaldım, su anda 78 kiloyum. İlk baslarda cok kilo aldım bunun sebebi de canım cok makarna turu seyler cekiyordu. vucudun seker ihtiyacından dolayı olurmus. o da kilo yaptı baya, simdi diyorum ki keske eski istahım olsa da kilo almaya devam etsem. malesef sicaklardan midir nedir hiiic istahım kalmadı. resmen oglum buyusun mahrum kalmasın diye zorla yemek yiyorum.

aranızda bebeği en ufak olan benimki galiba. benim bebiş 7haftalık ve 2kilo verdim. ilk başta oh ne güzel şeyler çekiyordu canım çok kilo alacam diye korkuyordum ama bulantı ağrı bir bastırdı markete bile giremiyorum zorla biraz süt ayran meyve falan yiyip içiyorum.korkularım tersine döndü kilo alıp şişko olmaktan korkarken yemediğimden bebeğimi besleyememekten korkuyorum.

aranızda bebeği en ufak olan benimki galiba. benim bebiş 7haftalık ve 2kilo verdim. ilk başta oh ne güzel şeyler çekiyordu canım çok kilo alacam diye korkuyordum ama bulantı ağrı bir bastırdı markete bile giremiyorum zorla biraz süt ayran meyve falan yiyip içiyorum.korkularım tersine döndü kilo alıp şişko olmaktan korkarken yemediğimden bebeğimi besleyememekten korkuyorum.

Bebegin bir sure senin yediklerinden degil, depolarından beslenecek. o yuzden bu ilk baslarda olan istahsızlıgını simdilik cok kafana takıp da kendini dertlendirme. vucudun hamilelige alısınca mide bulantın gececek. gecmese bile doktorlar bir sekilde caresini buluyorlar bebekleri beslemenin merak etme. ama ozellikle icinde bulundugun haftalar itibariyle ceviz yemeye gayret et bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…