Ayyy masallahh nasil oldu boyle kacinci bebek hic yemiyomusunuz ne yapiyosunuz nolur anlatin36+5'im aldığım kilo 4,5. Şaka gibi ya benim oğlan kilo aldıkça benden gidiyor
Ayyy masallahh nasil oldu boyle kacinci bebek hic yemiyomusunuz ne yapiyosunuz nolur anlatin
Masallsh benimde 3.gebelik basta mide bulantisi falan 5 kilo verdm simdi tam 4 kilo aldim zaten 72 ile hamile kaldim cok kilo almam insallah ama bu ara istahim cogaldi bende tatli yoyemiyorum yeni basladim oda muhallebi olursa yiyebiliyorum cay kahve 6 aydir hic icemedim bakalim hayirlisi7 yaşında bir kızım var. Onda ilk 3 ay ve son 2 ay hiç kilo almamıştım ama arada ki 4 ayda 16 kilo almıştım. Bunda çok mide bulantım ve yemeklere tiksintim oldum. 7 ay neredeyse sadece kırmızı et, makarna, tost ve peynir ekmek ile beslendim. 7 ay hiç şeker girmedi ağzıma. Son 1,5 aydır sulu yemekleri yemeye başladım. Şeker ile hala aram yok. Bu sabah kontrolümüz vardı. Son 10 günde 500 gr almışım, toplamda 5 kg almış oluyorum. Oğluş 10 günde 550 gr almış , olmuş 3650 :) Bu sefer gerçekten maşallahım var bilinçli değil ama çok iyi olmuş oldu :)
Maşallah canım oğluşunun da kilosu çok güzel7 yaşında bir kızım var. Onda ilk 3 ay ve son 2 ay hiç kilo almamıştım ama arada ki 4 ayda 16 kilo almıştım. Bunda çok mide bulantım ve yemeklere tiksintim oldum. 7 ay neredeyse sadece kırmızı et, makarna, tost ve peynir ekmek ile beslendim. 7 ay hiç şeker girmedi ağzıma. Son 1,5 aydır sulu yemekleri yemeye başladım. Şeker ile hala aram yok. Bu sabah kontrolümüz vardı. Son 10 günde 500 gr almışım, toplamda 5 kg almış oluyorum. Oğluş 10 günde 550 gr almış , olmuş 3650 :) Bu sefer gerçekten maşallahım var bilinçli değil ama çok iyi olmuş oldu :)
Masallsh benimde 3.gebelik basta mide bulantisi falan 5 kilo verdm simdi tam 4 kilo aldim zaten 72 ile hamile kaldim cok kilo almam insallah ama bu ara istahim cogaldi bende tatli yoyemiyorum yeni basladim oda muhallebi olursa yiyebiliyorum cay kahve 6 aydir hic icemedim bakalim hayirlisi
Maşallah canım oğluşunun da kilosu çok güzel
Dogru soyluyosunuz onemli olan bebeğimin sagligi umarim benimkide bebegime yarar peki ozellikle hergun yedigin bisey varmi ben 2 haftadir hergun tahin pekmez yemeye basladim aslindz canim istedigi icin aldim ama bebegede kilo aldirdigini duydum
24 haftalığım 8 kilo almışım
54 le hamile kalmıştım 62 geliyorum((
İlk hamileliğimde 50 kilo ile kalıp 66 ile doğum yapmıştım. Hatırladığıma göre 30 haftalıkken de 9 kilo almıştım.
Ooffff of. Sen gene iyisin canım. Ben 69 la hamile kaldım. Şimdi 13+2 haftam ve 66 kg oldum. Hatta 66 dan da az. İştah yoktu ve istemeyerek yiyordum. Bulantı da cabası. Şimdi iştahım geldi ama galiba midem küçülmüş. Eskiye nazaran çok küçük porsiyonla doyuyorum. Ama hissediyorum ki "yemeyi seven de bir yapım olduğundan" önümüzdeki aylarda epey alacağım. 80 ile doğursam diyorum. Ama en en önemlisi bebeğim iyi olsun, sağlıklı doğsun da ben almışım vermişim, çatlamışım sarkmışım önemli değil. Sonradan düzeltiriz30 haftalığım ve 66 kilo oldum. Önceki mesajımla kıyaslama yaparsak son 6 haftada 4 kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?