Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Yarin 25 haftam bitiyor 4 kilo aldim ama istahimda baya bi artis var Allah sonumuzu hsyir etsin

Rekor bende sanrm 32 haftaya grdim 20 kiloya aldım 25 le kapatsam iyidir yani 100 kilo ohaaaaa be nolmuşum ben

Benim hamileliğim daha erken henüz kilo almadım.
Ama fazla mide bulantım yok. O yüzden yemek yiyebiliyorum.
Çok korkuyorum kilo almaktan. Vermek sorun değil ama çatlamaktan sarkmaktan korkuyorum
53 kiloyum şuan. Kemikli bi yapım var. Kilo alırsam kilomdan fazla gösteririm....

Biz de 27 haftalığız oğluşumla 8 kilo aldık...ama bence bu aydan sonra her ay üçer dörder kilo alırız kızlar

Ayyy masallahh nasil oldu boyle kacinci bebek hic yemiyomusunuz ne yapiyosunuz nolur anlatin

7 yaşında bir kızım var. Onda ilk 3 ay ve son 2 ay hiç kilo almamıştım ama arada ki 4 ayda 16 kilo almıştım. Bunda çok mide bulantım ve yemeklere tiksintim oldum. 7 ay neredeyse sadece kırmızı et, makarna, tost ve peynir ekmek ile beslendim. 7 ay hiç şeker girmedi ağzıma. Son 1,5 aydır sulu yemekleri yemeye başladım. Şeker ile hala aram yok. Bu sabah kontrolümüz vardı. Son 10 günde 500 gr almışım, toplamda 5 kg almış oluyorum. Oğluş 10 günde 550 gr almış , olmuş 3650 :) Bu sefer gerçekten maşallahım var bilinçli değil ama çok iyi olmuş oldu :)

Masallsh benimde 3.gebelik basta mide bulantisi falan 5 kilo verdm simdi tam 4 kilo aldim zaten 72 ile hamile kaldim cok kilo almam insallah ama bu ara istahim cogaldi bende tatli yoyemiyorum yeni basladim oda muhallebi olursa yiyebiliyorum cay kahve 6 aydir hic icemedim bakalim hayirlisi

Maşallah canım oğluşunun da kilosu çok güzel

Bende 77 ile hamile kaldım. Şimdi 82'yim. Kilo dert edilecek birşey değil Canım ya. Önemli olan bebeğin sağlıklı kilo alıyor mu? O iyi olduktan sonra hepsi verilir hiç sıkma canını. Ben hep ünlülerle falan dalga geçerdim. 4-5 kilo ile hamilelik mi geçer diye. Rabbim öyle bir tiksinti verdi ki aman dedim keşke yiyebilsem de kilo alsam. Ama çok şükür ki ben alamasam da bebeğime yaramış hepsi. İnşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın kuzunu

Maşallah canım oğluşunun da kilosu çok güzel

Sağolasın canım evet çok şükür aldıklarım hep oğluma yaramış. Ben yiyemediğim için o da beslenemeseydi çok üzülürdüm...

Dogru soyluyosunuz onemli olan bebeğimin sagligi umarim benimkide bebegime yarar peki ozellikle hergun yedigin bisey varmi ben 2 haftadir hergun tahin pekmez yemeye basladim aslindz canim istedigi icin aldim ama bebegede kilo aldirdigini duydum

Dogru soyluyosunuz onemli olan bebeğimin sagligi umarim benimkide bebegime yarar peki ozellikle hergun yedigin bisey varmi ben 2 haftadir hergun tahin pekmez yemeye basladim aslindz canim istedigi icin aldim ama bebegede kilo aldirdigini duydum

Valla ben ilaç bile içemedim bu hamileliğimde. Sadece başından beri ihmal etmediğim iki şey var. Biri hergün mutlaka kahvaltıda bolca peynir yemek ve ara öğün olarak hergün bir avuç fındık, taze badem ve ceviz içi yemek. Onun dışında hiçbirşeyin düzenli değildi...

30 haftalığım ve 66 kilo oldum. Önceki mesajımla kıyaslama yaparsak son 6 haftada 4 kilo almışım

30 haftalığım ve 66 kilo oldum. Önceki mesajımla kıyaslama yaparsak son 6 haftada 4 kilo almışım
Ooffff of. Sen gene iyisin canım. Ben 69 la hamile kaldım. Şimdi 13+2 haftam ve 66 kg oldum. Hatta 66 dan da az. İştah yoktu ve istemeyerek yiyordum. Bulantı da cabası. Şimdi iştahım geldi ama galiba midem küçülmüş. Eskiye nazaran çok küçük porsiyonla doyuyorum. Ama hissediyorum ki "yemeyi seven de bir yapım olduğundan" önümüzdeki aylarda epey alacağım. 80 ile doğursam diyorum. Ama en en önemlisi bebeğim iyi olsun, sağlıklı doğsun da ben almışım vermişim, çatlamışım sarkmışım önemli değil. Sonradan düzeltiriz

Hayırlısıyla kucağımızda olsunlar fındıklar

28 haftalığım 9 kilo aldım doktorumda bu gidişle 15 kilo ile tamamlarsın dedi, az kilo alanlara hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…