Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

:) bende ayni, yas 21di ozaman kolay gecmisti benimde buyuk martta 7 olcak ufak 2 bucuk yasinda simdi 28 yasindayim ayyy 30a dayandim

:) bende ayni, yas 21di ozaman kolay gecmisti benimde buyuk martta 7 olcak ufak 2 bucuk yasinda simdi 28 yasindayim ayyy 30a dayandim

Valla 2 çocukla 3.büyük cesaret tebrik ediyor bol bol enerji ve sabır diliyorum sana :) Ben de 26'da doğurdum kızımı. 1 ay öncede 32'yi bitirdim. 40'ında doğuran insanlara helal olsun diyorum :)

Valla 2 çocukla 3.büyük cesaret tebrik ediyor bol bol enerji ve sabır diliyorum sana :) Ben de 26'da doğurdum kızımı. 1 ay öncede 32'yi bitirdim. 40'ında doğuran insanlara helal olsun diyorum :)

Tesekkurler aslinda hayalim 4 ama bu hamileligim hepsinden zor gecti cok kotu gunler gecirdim ama cogunu atlattim cok sukur durum boyle olunca 4.iptal tabi allah bilir yaa benim halam 48 yasinda 4.yu dogurdu kiz halaya cekermis :)) korkuyorum herseyin hayirlisi tabi rabbim isteyen herkese nasib etsin evlat sevgisini bambska bi duygu ve cok mutluyum 3kizim olacak insallah buda saglikli olur onlar bana can ciger olurlar insallah :))

Evet ilk bebeğim. Doktorum doğumu 12 kilo işe tamamlayalım fazlasını son 3 ayda alıcaksın demişti. Ben şimdiden 10 kilo aldım. Benim vücut yapım böyle ama önceden de çok çabuk kilo alıp çok çabuk veriyorum. Boyum da uZun olunca kötü durmuyor allahtan :) bebeğim sağlıklı olsun da veririm ben o kiloları

Boyunuz uzunsa super yakismistir ozaman insallah bundan sonra yavaslar ama sizde ödemde olabilir dikkat edin

Boyunuz uzunsa super yakismistir ozaman insallah bundan sonra yavaslar ama sizde ödemde olabilir dikkat edin
Evet zaten bende farkettim bariz iştahımda azalma oldu. Gerçi dün demir hapına başladım. O da iştah açıyormuş. O yüzden gece yatmadan önce içiyorum. 15 kiloyla tamamlarım inşallah :)

3.kız he ne şahane :) Rabbim güç kuvvet, bakacak güç verdikten sonra yap canım. İleride onlar sana bakınca oh be iyiki yaptım dersin valla :)

Evet zaten bende farkettim bariz iştahımda azalma oldu. Gerçi dün demir hapına başladım. O da iştah açıyormuş. O yüzden gece yatmadan önce içiyorum. 15 kiloyla tamamlarım inşallah :)

Insallah arkadasim :) bende baya demir eksikligi cikti dr yeni verdi kapsul seklinde ama cok kotu 1 gun ictim sabah ac oglene kadar mide bulantisi mahfetti beni ayrica bende kilo almak istemiyorum bendemi gece icsem size birimi dedi gece icin diye zaten kilo var fazla almiyim istiyorum

3.kız he ne şahane :) Rabbim güç kuvvet, bakacak güç verdikten sonra yap canım. İleride onlar sana bakınca oh be iyiki yaptım dersin valla :)

Insallah arkadasim imanli ahlakli iyi bir sekilde yetistirebilirsek iclerinde Allah korkusu olursa zaten sirtimiz yere gelmez insallah

Evet canım doktor dedi. Çünkü demir ilacını içtikten sonra etkili olabilmesi için 2 saat bişey yiyip içmemen lazım. Sabah aç karnına içince bi de 2 saat bekleyince mideyi mahvediyor. Hem de iştahı çok açıyor. En güzeli gece içmek. Ben uyumadan hemen önce içiyorum

Merhaba yeni katıldım aranıza.24+3 haftadayım ve 11kilo aldım.59 la hamile kaldım.geçen ay 3.5 kilo alınca moralim nasıl oldu tahmin edersiniz.
bir haftadır öğünlerde çeyrek ekmek yiyorum bazen ekmek yemedim. 300 gr zayıfladım. Ama yumurtamı sütümü çerezimi et balık tavuk mutlaka yedim.inş daha fazla kilo almam

Ilaci gece icince rahatsiz ediyomu mide bulantisi yani beni inanilmaz kotu yapti gecede boyle olursam icemem ben bu ilaci hic sevmedigim eti hergun yemeye basladim ilac icmiyorum diye insallah faydasi olur

Ilaci gece icince rahatsiz ediyomu mide bulantisi yani beni inanilmaz kotu yapti gecede boyle olursam icemem ben bu ilaci hic sevmedigim eti hergun yemeye basladim ilac icmiyorum diye insallah faydasi olur
Valla benim de dün gece uykumda midem bulandı :) ilk defa böyle oldu

Valla benim de dün gece uykumda midem bulandı :) ilk defa böyle oldu

Offf napcam ben yaa icemiyorum bide demir haricinde decavit verdi onuda icemiyorum kocaman ikiside et yemeye basladim bide ac karnima pekmez yiyim sabahlari insallah istahimi acmam

Ben demir ilacını sabah 6 da uyanıp alıyorum sonra tekrar uyuyorum :) Açlık falan hissetmiyorum böylelikle

Ne guzel ben icerken ve sonrasinda zorlaniyorum et ve pekmez yemeye basliycam artik oyle deniycem insallah ise yarar baya dusuk cikti ignedende korkuyorum offf napcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…