- 8 Mayıs 2013
- 555
- 159
- 53
Allah kolaylık versin ya. Benimde 7 yaşında kızım var. Allah'tan büyüdü artık da bana fazla bir derdi yok kuzumun. 7 sene önce daha gençtik heralde hamilelik hoplaya zıplaya geçmişti. Şimdi hergün bir yerim ağrıyor benimde :)
:) bende ayni, yas 21di ozaman kolay gecmisti benimde buyuk martta 7 olcak ufak 2 bucuk yasinda simdi 28 yasindayim ayyy 30a dayandim
Valla 2 çocukla 3.büyük cesaret tebrik ediyor bol bol enerji ve sabır diliyorum sana :) Ben de 26'da doğurdum kızımı. 1 ay öncede 32'yi bitirdim. 40'ında doğuran insanlara helal olsun diyorum :)
17 haftalık hamileyim. Tamı tamına 10 kilo aldım. Maşallah kızımla rekora koşuyoruz[/QUOT
Mrb canim bence dikkat et ilk 3 ayda alinan kilo anneye kaliyo sonrasi bebege kaliyo ilk bebekmi bende ilkte 25kilo aldim verdiklerimle 28 kilo 15i dogumdan sonra hemn gitti fakat kalmayasica 10 kilo kaldi
Evet ilk bebeğim. Doktorum doğumu 12 kilo işe tamamlayalım fazlasını son 3 ayda alıcaksın demişti. Ben şimdiden 10 kilo aldım. Benim vücut yapım böyle ama önceden de çok çabuk kilo alıp çok çabuk veriyorum. Boyum da uZun olunca kötü durmuyor allahtan :) bebeğim sağlıklı olsun da veririm ben o kiloları
Evet zaten bende farkettim bariz iştahımda azalma oldu. Gerçi dün demir hapına başladım. O da iştah açıyormuş. O yüzden gece yatmadan önce içiyorum. 15 kiloyla tamamlarım inşallah :)Boyunuz uzunsa super yakismistir ozaman insallah bundan sonra yavaslar ama sizde ödemde olabilir dikkat edin
Tesekkurler aslinda hayalim 4 ama bu hamileligim hepsinden zor gecti cok kotu gunler gecirdim ama cogunu atlattim cok sukur durum boyle olunca 4.iptal tabi allah bilir yaa benim halam 48 yasinda 4.yu dogurdu kiz halaya cekermis :)) korkuyorum herseyin hayirlisi tabi rabbim isteyen herkese nasib etsin evlat sevgisini bambska bi duygu ve cok mutluyum 3kizim olacak insallah buda saglikli olur onlar bana can ciger olurlar insallah :))
Evet zaten bende farkettim bariz iştahımda azalma oldu. Gerçi dün demir hapına başladım. O da iştah açıyormuş. O yüzden gece yatmadan önce içiyorum. 15 kiloyla tamamlarım inşallah :)
3.kız he ne şahane :) Rabbim güç kuvvet, bakacak güç verdikten sonra yap canım. İleride onlar sana bakınca oh be iyiki yaptım dersin valla :)
Evet canım doktor dedi. Çünkü demir ilacını içtikten sonra etkili olabilmesi için 2 saat bişey yiyip içmemen lazım. Sabah aç karnına içince bi de 2 saat bekleyince mideyi mahvediyor. Hem de iştahı çok açıyor. En güzeli gece içmek. Ben uyumadan hemen önce içiyorumInsallah arkadasim :) bende baya demir eksikligi cikti dr yeni verdi kapsul seklinde ama cok kotu 1 gun ictim sabah ac oglene kadar mide bulantisi mahfetti beni ayrica bende kilo almak istemiyorum bendemi gece icsem size birimi dedi gece icin diye zaten kilo var fazla almiyim istiyorum
Evet canım doktor dedi. Çünkü demir ilacını içtikten sonra etkili olabilmesi için 2 saat bişey yiyip içmemen lazım. Sabah aç karnına içince bi de 2 saat bekleyince mideyi mahvediyor. Hem de iştahı çok açıyor. En güzeli gece içmek. Ben uyumadan hemen önce içiyorum
Valla benim de dün gece uykumda midem bulandı :) ilk defa böyle olduIlaci gece icince rahatsiz ediyomu mide bulantisi yani beni inanilmaz kotu yapti gecede boyle olursam icemem ben bu ilaci hic sevmedigim eti hergun yemeye basladim ilac icmiyorum diye insallah faydasi olur
Valla benim de dün gece uykumda midem bulandı :) ilk defa böyle oldu
24+5 günlük hamişim 3 kilo aldım ama kilolu adayım 84 le kaldım 87 oldum şuanda iyi gidiyorum gibi drum çok ii gittiğimi söylüyor diyet yapmıyorum kesinlikle ama ekmek kıstım iyice şekerli şeyler abur cubur yemiyorum meyve su sebze
herkese hayırlı doğumlar inş.
39+4 te normal doğumla bebişimi kucağıma aldım
toplamda 7,5 kg aldım
bebeğim 3,565 doğdu maşallah kuzuma
Ben demir ilacını sabah 6 da uyanıp alıyorum sonra tekrar uyuyorum :) Açlık falan hissetmiyorum böylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?