Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Ne guzel ben icerken ve sonrasinda zorlaniyorum et ve pekmez yemeye basliycam artik oyle deniycem insallah ise yarar baya dusuk cikti ignedende korkuyorum offf napcam

Valla bende pekmez falan hiç sevmiyorum.Benimde kansızlık çok fazla.Demir ilacı bir nebzede olsa iyi geliyor.Erken saatte içmek en iyisi bence

Yarin sabah bidaha deniycem insallah bu defa bulanti yapmaz size iyi geceler cocuklar uyumusken bende yatayim

Gebelik şekerinden dolayi sadece beş kilo aldım salı günü sezeyan dogumum var sağlıksız beslenmeyi özledim

Ben 72 ile başladım şu an 76 yım iki kontrolden beri aynı hiç kilo almamışım bu ayda...gebeliğin toplamda 4 kilo almışım hayırlısı bakalım bebişler sağlıklı olsun daaa kilo da olsun napalım

Ayy super yaa umarim bene almam fazla benee 72 ile basladim simdi 73 bucuk kiloyum 80le doguma girmeyede raziyim hayirlisi olsun artik

Ayy super yaa umarim bene almam fazla benee 72 ile basladim simdi 73 bucuk kiloyum 80le doguma girmeyede raziyim hayirlisi olsun artik
inşallah canım aynn hayırlısı kilo sonrada verilir amaann... Rabbim kusursuz versin inşallah cümlemizinkini

Hmmm yakaladim seni Canim bir cogumuz oyleyiz ya dert etme napalim. :)) sen guzel gobis resimleri at topikden yine bize
amanın baskın basanındır kedi
kız ben sana göbüş değil ancak totoş resimleri atarım. valla topikte moralim bozuluyor fotoları gördükçe herkes manken gibi ben ..... gibi

Üçüncü çocuğuma 108 kilo ile sürpriz bir şekilde hamile kaldım bulantı kusma indim 100 e sonra da 106 ile doğum ysptım 38 haftada oğluşum 2830 doğdu şişman olsam da doğurdum işte kiloluyum ay doğuramam demeyin rznsiyonum da gayet iyi durumdaydı sadece doktorunuzu dinleyin arkadan konuşanlar teferruat

Arkadaslar nasil bu kadar az kilo aliyorsunuz Ben 12 haftada 5 kilo aldim 65 tim 70 olmusum gerci bu haftada 1 kilo daha almisimdir boyum 157 suan asiri buyuk bir gobegim var ve butun gun uyuyorum hic hareket yok ne bulanti ne kusma boyle seyler yasamadim sadece halsizlik uyku var ve cok sik acikiyorum burda yazanlsri gordukce korktum demek ki ben 35 kilo alicam toplamda

25 haftada 7 kilo aldim isin komik yani son 2 kiloyu 1 haftada aldim nasil oldu anlamadim cok kilo almadim diye seviniyordum.Inşallah bundan sonra cok kilo almam ama sekerli yemek istiyorum bu aralar nedense tabii halsizlik de cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…