Ne guzel ben icerken ve sonrasinda zorlaniyorum et ve pekmez yemeye basliycam artik oyle deniycem insallah ise yarar baya dusuk cikti ignedende korkuyorum offf napcam
Yarin sabah bidaha deniycem insallah bu defa bulanti yapmaz size iyi geceler cocuklar uyumusken bende yatayim
Maşallah :) rabbim bir avazda kurtarsın. Darısı başımıza inşallah :)39 haftalık hamileyim 20 kilo aldım. Bebiş 4200 kg hala bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek
Ben 72 ile başladım şu an 76 yım iki kontrolden beri aynı hiç kilo almamışım bu ayda...gebeliğin toplamda 4 kilo almışım hayırlısı bakalım bebişler sağlıklı olsun daaa kilo da olsun napalım
inşallah canım aynn hayırlısı kilo sonrada verilir amaann... Rabbim kusursuz versin inşallah cümlemizinkiniAyy super yaa umarim bene almam fazla benee 72 ile basladim simdi 73 bucuk kiloyum 80le doguma girmeyede raziyim hayirlisi olsun artik
Hmmm yakaladim seni24 haftanın ilk günü ve ben tam 10 kilo aldım
amanın baskın basanındır kediHmmm yakaladim seniCanim bir cogumuz oyleyiz ya dert etme napalim. :)) sen guzel gobis resimleri at topikden yine bize
Yok be canim hamis psikolojisi valla . dogurunca hepsi gecer. Ama bizim topiginde mahsallhi var ciddenamanın baskın basanındır kedi
kız ben sana göbüş değil ancak totoş resimleri atarım. valla topikte moralim bozuluyor fotoları gördükçe herkes manken gibi ben ..... gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?